• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden mutsuzum

O bizimle yaşıyor
Yani siz evlenirken kendinize ev hazırladınız nikahtan sonra da kayınvalide yanınıza mı geldi? Yoksa halihazırda var olan kayınvalidenin evine mi yerleştiniz? Sizden önce nerede yaşıyordu bu kadın, eli ayağı tutuyorsa niye sizinle kalıyor?

Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Ayyy inanamıyorum çok fesat,iğrenç düşünceli bir kayınvalideniz var. Evleri ayırma imkanınız yok mu şuan? Sinirlenmekte çok haklısınız. Eşinizin eski sevgilisinden bahsediyor patavatsız,hadsiz kadın. Bir de baldız baldan tatlıdır nedir ya. Aman diyim kız kardeşinizi uzak tutun bu kadından.

Yani siz evlenirken kendinize ev hazırladınız nikahtan sonra da kayınvalide yanınıza mı geldi? Yoksa halihazırda var olan kayınvalidenin evine mi yerleştiniz? Sizden önce nerede yaşıyordu bu kadın, eli ayağı tutuyorsa niye sizinle kalıyor?
Biz evlenince yanımıza geldi daha önce eşimin abisiyle kalmış 5 yaşında ve 4 aylık bir kızım var bir de kayınvalidem 72 yaşında Ama canı isterse yardımcı olur istemezse olmaz yani hem patavatsız hem gamsız bir kayınvalidem var tahammülü zor eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum

tahammülü zor eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum
İki kardeş bir olup 1+1 ev tutamıyor mu, eşinden emekli maaşı vs var mı kayınvalidenin? Niye baştan kabul ettiniz, niye bu şartlarda evlendiniz, size yazık değil mi? Oğlum gelinim beni zorda darda bırakmadı diyeceğine şeytanlık peşinde bir kadınla mecbur beraber yaşıyorsunuz. Bence eşinizle aranız bozulsun, sular bulansın. Böyle anneye ağzından çıkanı kulağın duysun demeyen kocaya huzur vermemek lazım.

geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor
Arkadaşlarımızdan biri de yazmış, “Baldız Baldan Tatlıdır” sapık ruhlu birilerinin uydurduğu bir şeydir, aslı Daldız Baldan Tatlıdır, ama sizin kayınvalide bunu anlayacak kapasitede olmadığından anlayacağı dilde cevap vermek lazım, kayınvalidenize senin kocan baldan tatlı baldızına göz koymuş ki içine oturmuş deseydiniz keşke.
Eşe kayınvalideye biraz ses çıkarın, aram bozulur demeyin gerekiyorsa ara bozulur.

konu içeriğinden bağımsız olarak inanınki bende kayınvalidem yüzünden mutsuzum. bilmem kaç yıl önce bu adamı doğurmuş. hayır neyine gerek..

Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Inada yapiyor daha cok kocanla inadina var olman gerek bence :) ama yapamiyosan esin bi cözüm bulsun.

Nasıl diyim size Bi bakıyorsunuz melek gibi bir bakıyorsunuz böyle ilginç tuhaf bir kişiliği var

O bizimle yaşıyor
Neden sizinle yaşıyor? Keşke baştan kabul etmeseydiniz. Ev üzerine ev olmaz, melek olsa kanadı çarpar diye bir laf vardır. Başka evladı yok mu? Ya da kendi evi? Başta söyleyim KV ile yaşama olayına karşıyım ama siz de bu kadar kafaya takarsanız laflarını kafayı yersiniz.

annecim neler diyorsuunnn diye araya girip eşinizi ufaktan işlemeye başlayın. sizin tek çözüm bu gibi görünüyor.

kadını da hiç anlamadım doğrusu, insanlar sana evlerini açmışlar. neden kabalık edersin ki? bu baldız konusunu eski sevgili konusunu yanına bırakmazdım ama.

Çok adi bir kadın. Kocan da anlamamazlığa vuruyor büyük ihtimalle. Allah ıslah etsin kaynananı. Kardeşini o eve getirme o kadından her şeyi beklerim ben.

Kaynanan kudurmuş, diline vurmuş, kudurdum diyemeyince size yakıştırıyo.

Neden evi ayıramıyorsunuz? Maddiyat sebepli mi yoksa başka şeyler mi var?

Çok eski bir erkek arkadaşım vardı. Annesi aynı böyleydi. Evime gelirdi, evcil hayvanıma işkence etmekle beni tehdit eder; oğluyla oturacağım evden beni kaçıracağını söylerdi. Kendi evinin pis camlarını bana sildirmeye çalışmıştı, oğluyla ne nişanlıydım ne de evliydim. Hatta oğluyla evlilik niyetimiz vardı, biraz ortak para biriktirmiştik. O paraya da göz koymuştu, kendi evine züccaciye ürünleri almak için. Neticede bir sene ancak dayandım, ayrıldım. Aradan 10 sene geçti. O eski erkek arkadaşım biriyle evlenmiş, kızcağız kaynana teröründen şikayetçiymiş. Duyuyorum. Yani demem o ki patavatsızlık değişen bir huy değil. Ya kötüyle kötü olacaksın ya da evi ayıracaksın. Bu yaştan sonra kimseye nerede ne konuşacağını öğretemezsin.

Kv ahlaksız sapkın ruhlu biri kusura bakma ama terbiyesiz de … saygı da hakedilen bir şey… o an o lafı onun ağzına tıkar itin götüne sokup çıkartırdım hiç tahammül edemem bu tür şeyleri😡😡😡

Herhalde kendisi enişteyle yatıyormuş... Kötü kötü konuşturuyorlar insanı yaşlının sapığını da hiç sevmem.

Ayrılma luxunuz yoksa basetmeyi öğreneceksiniz..
Ciddiye almamayı,yerinde cevaplar vermeyi,karşınızdakini sakinliği izle çıldırtıp yıldırmayi öğreneceksiniz...yaşınız kaç bu arada?
Mesela baldız için söylediği cümleye sinirlenmek yerine annen doğru söylüyor benim kardeşim dünyalar tatlisidir tipki benim gibi annemizden almışız bu özelliğimizi deyip annenizi ovun gözüne baka baka delirsin
Yada eşinizin eski sevgilisinden bahsettiği de,benim eşim çok iyi seçimler yapar her zaman zaten beni secmesinden çok belli eminimki oda çok iyi bir kizcagizdi ama nasip banaymis dimi kocacigim falan de gül 👌
Bu ve buna benzer şeyler...krizi fırsata çevirin siz değil o sinir olsun

Back
X