- 10 Haziran 2025
- 21
- -2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nagihan6185
Siz çalışıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çalışıyor musunuz?
Kayınvalidenin evi, maaşı falan yok mu? Yani sizin yanınızda yaşamaya mecbur mu? Gönderebileceğiniz bir yeri yok mu veya başka bir çocuğu? Dönüşümlü baksanız? Eşiniz ayrı bir ev tutardı belki siz çalışıyor olsaydınız ama öyle bir imkan da yok sanırım.Malesef 2 tane küçük çocuğum var biri 4 aylık bu yüzden bu kadar çaresizim
Ne zaman ölürse o zaman rahatlarsın.Ayıramıyorum malesef ayrı eve çıkacak durumu yok eşimde zaten laf söyletmiyor annesine bir çıkmazdayım yani eşime bu durumdan muzdarip olduğumu söylüyorum onu savunuyor
baldız baldan tatlıdır dediğinde annecigine haddini bildirdi mı eşiniz .yada siz birşey dediniz mi .Ayıramıyorum malesef ayrı eve çıkacak durumu yok eşimde zaten laf söyletmiyor annesine bir çıkmazdayım yani eşime bu durumdan muzdarip olduğumu söylüyorum onu savunuyor
Hayır eşim hiç tepki vermedi bende ona telefondan gizli msj yazarak bu sözüne kızdığımı söyledim ama nafile hep ben haksızım onlar haklı ne yapsam suçbaldız baldan tatlıdır dediğinde annecigine haddini bildirdi mı eşiniz .yada siz birşey dediniz mi .
Kayınvalidemin rahmetli eşinden maaşı var onu alıyor sadece kaynımda var yakınımızda oturuyor ama ona gitmiyor kedi var diye evde rahatsız oluyormuş bir de neymiş gün yapacakmış mecbur muş bana dşyor ki ya evde kal ya dışarı çık ben günümü yapıcam diyor bana düşünebiliyor musunuz kendi evimde rahat edemiyorumKayınvalidenin evi, maaşı falan yok mu? Yani sizin yanınızda yaşamaya mecbur mu? Gönderebileceğiniz bir yeri yok mu veya başka bir çocuğu? Dönüşümlü baksanız? Eşiniz ayrı bir ev tutardı belki siz çalışıyor olsaydınız ama öyle bir imkan da yok sanırım.
Şuan elimden hiçbişey gelmiyor mecbur katlanıyorum ama olan bana oluyor yıpranıyorumNe zaman ölürse o zaman rahatlarsın.
Malesef 2 çocuğum var kime gideyim anne babadan da hayır yok ayrı bir gelirim yok sizce başka ne yapabilirim katlanmaktan başkaKocaniz "karimla aram bozulmasin annemi az susturayim" demezken siz neden "kocamla aram bozulmasin" diyerek bu hadsizlikleri cekiyorsunuz?
Hayır hiçbir tepki vermedi ben de sinirden deli oldumbaldız baldan tatlıdır dediğinde annecigine haddini bildirdi mı eşiniz .yada siz birşey dediniz mi .
Keşke çocuklar doğmadan önce sorgulasaydınız bu olanları, ki daha 4 aylık bi bebeğiniz var, siz zaten katlanmayı kabullenmiş gibi gözüküyorsunuz.. Eşinizin evde olmadığı zamanlarda kayınvalidenize münasıp bir dille uyarılar yapabilir, söylediklerine cevap verebilirsiniz..Malesef 2 çocuğum var kime gideyim anne babadan da hayır yok ayrı bir gelirim yok sizce başka ne yapabilirim katlanmaktan başka
Bu çaresizliği yaşarken 2. çocuğu yapmayıp çalışmaya başlamalıydınız. Kendi paranızı kazanınca sesiniz daha sert çıkabilirdi. Kayınvalide de evin işini yapıp çocuğunuza bakacaktı. Aynı evde yaşanacaksa herkes bir işin ucundan tutacaktı. Ama sizi korumayan kollamayan, annesine hizmetçi eden adama arka arkaya çocuk yapmışsınız ve hala aramız bozulmasın modundasınız. Baştan bilerek isteyerek görerek kadını kabul etmişsiniz. Gidecek yeriniz yok, çaresizsiniz o halde geçinmenin yolunu bulacaksınız. Kadını alttan alıp her dediğine yaptığına he diyeceksiniz çünkü kocanız sizin değil annesinin yanında duruyor. Kayınvalide sizin yanınızda değil, siz onun evinde yaşıyorsunuz olmuş. Kocamla aram bozulmasın düşünce yapınızı değiştirmezseniz böyle yaşamaya mahkumsunuz.Malesef 2 tane küçük çocuğum var biri 4 aylık bu yüzden bu kadar çaresizim
Tepki vermesi gerekirdi eşinizin..böyle bir laf kabul edilemez bana göre..Hayır eşim hiç tepki vermedi bende ona telefondan gizli msj yazarak bu sözüne kızdığımı söyledim ama nafile hep ben haksızım onlar haklı ne yapsam suç