Çok Mutsuzum

NEVAM80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
32
6
1
44
Merhaba, ben yeni üye oldum, sırf hem cinslerimin fikrini almak için biraz destek için.Çünkü dertlerimi paylaşacağım kimsem yok.

Kısaca anlatmaya çalışayım;

Ben 6 yıldır evliyim.4 yaşında bir oğlum var ve şuanda 2.çocuğuma hamileyim.Severek evlendik, benim ailem pek onay vermedi ama ben onları ikna edip evlendim.Eşiminde ailesi biraz sorunlu ama o kısımları da aştık çok şükür.Evlendiğim günden beri çalışıyorum.Bebeğimi 3 aylıkken bırakp mecburen(borçdan dolayı) iş hayatına döndüm.Yoruluyorum ama ailemin mutluluğu için severk yapıyorum herşeyi.Kendimi övmek istemiyorum ama ben evliliğim için elimden geleni yapıyorum.Ne eşimi ne çocuğumu asla ihmal etmiyorum.Benim sorunum eşimin huyları, sürekli çalışıyor, evlendiğimiz günden beri bizleri ihmal edecek kadar hep iş peşinde kendi işi, artı ek işler.Benimle iletişimi yok, hiç bir derdinden bahsetmez bir konu olsa aile içinde en son ben duyarım, paylaşım sıfır.Ben ona herşeyi anlatırım oda anlatsın diye ama o asla anlatmaz.En basit akşama misafir gelecek arkadaşı ve ailesi bana haber vermez, tesadüf eseri ya öğrenirim yda son 1 saate söyler.Ben bunlarada alıştım artık :(
Akşam eve gelir ya yemek yer ya yemez, hemen koltukta uyur.Ne sohbet ne muhabbet.Ben söyleye söyleye oğluyla az az oynamaya başladı.
Hafta sonu bizimle olmasında nerde olursa olsun.Kalk bir yere gidelim desem kırk bir dereden su getirir sonra ya gider yada gitmez. Gitsede bir an önce bitsede eve dönsek tipindedir.
Hata sonu çok fena kavga ettik.Sebebi ben onu aradım nerdesin hava çok güzel gel dediğim için.Eve geldi, bağırdı çağırdı, ben seni doyuramıyorum, hep dırdır, hep laf, sürekli beni arıyosun hesap soruyosun, yemin ederimki ben onu sürekli aramıyorum, ya yemek vakti arıyorum yemeğe gelecekmisin diye yada acil bir şeyde.
Kavgadan sonra bu halimle akşama kadar ağladım.Yemek yaptım yaptığım yemeği bile yiyemedim.Sonra özür diledi zorla dışarı çıktık yemek yedik bizi eve bıraktı kahveye gitti:((( yeemek yedirdi ya dışarda yarım saat o yetti bize.Adamın mantığı bu.
Çok çaresizim, gül gibi evladım var, diğeri yolda, ama ben mutlu değilim, çevremdeki mutlu evlilikleri gördükçede daha çok üzülüyorum.Ben nerde haya yaptım diye.Eşimin ailesinde aile birlik kavramı yok öğenememişte.Bende öğretemiyorum, üzülen ben, giden hep benden gidiyo.
Ben şimdi bu evlilik için ne yapayım, kocam kağıtta var ama aslında yok, bekar anne gibiyim :(((((

E madem adam yıllardır böyle, ikinci çocuğa niye hamile kaldınız? O da baba ilgisinden yoksun büyüyecek göz göre göre...

Ayrıca 6 yıldır böyle olan adam için ne fikir verilebilir ki buradan. En iyi ihtimal,boşan desek???

İnsanların içinde bir umut var ya hep değişir değişir diye o mantıkla kaldım, belki cahilce diyebilirsin ama ben hep savaştım, ödün verdim ama dün anladım ki boşa.Çocuklarını çok seviyor, oğluna karşı sevgisini veriyor ama ilgi yok.Alır kucaklar öper, şımartır koyar kenara.

Boşanmayı bende düşünüyorum ama o engel olur, kolay boşanamam, korkuyorum, ondan ve verebileceği tepkiden, sonra yaşanacaklardan ve en önemlisi tüm bunlar olurken arada kalan çocuklardan...

Merhaba kızlar bende aramıza yeni katıldım hep merak edip takip ederdim üye olmak bugüne nasipmiş.nevam80 durumuna üzüldüm yani haklısın ama malesefki erkekler böyle evlilikler bir süre sonra monotonlasıyo erkek evde vakit geçirmek istemiyor bizde ilgi bekliyoruz en iyisi ilgilenme hiç düşme üstüne madem calısıyorsun çık arkadaslarınla vakit geçir al çocuğunu gezdir kendine ugrascak bişeyler bul bende 6 yıllık evliyim 1oglum var ben artık öyle yapıyorum hayata bir kere gelicez kendimiz için yasamalıyız unutma hiç kimse yada hiçbişey senden çocuğundan kıymetli değil uzun oldu biraz ama
:)

yazdıklarını okuyunca kendi halime şükrettim
demek ki gerçekten maneviyat maddiyattan daha önemliymiş

Merhaba kızlar bende aramıza yeni katıldım hep merak edip takip ederdim üye olmak bugüne nasipmiş.nevam80 durumuna üzüldüm yani haklısın ama malesefki erkekler böyle evlilikler bir süre sonra monotonlasıyo erkek evde vakit geçirmek istemiyor bizde ilgi bekliyoruz en iyisi ilgilenme hiç düşme üstüne madem calısıyorsun çık arkadaslarınla vakit geçir al çocuğunu gezdir kendine ugrascak bişeyler bul bende 6 yıllık evliyim 1oglum var ben artık öyle yapıyorum hayata bir kere gelicez kendimiz için yasamalıyız unutma hiç kimse yada hiçbişey senden çocuğundan kıymetli değil uzun oldu biraz ama
:)
Saol arkadasim cvp yazdigin icin. Bende senin gibi yapmaya karar verdim ama bu hayat kosturmasinda yanliz kaldim.yani ole gel disari cikalim diyecek bir arkadasim yok malesef :( ama karar verdim tek basimada olsa ona muhtac olmadan cocugumu alip gezecegim.

Kendini mutlu etmesini bilirsen canim esinin seni mutlu etmesini beklemene gerek kalmaz. 16seneden sonra ögrendim .

yazdıklarını okuyunca kendi halime şükrettim
demek ki gerçekten maneviyat maddiyattan daha önemliymiş
Allah daha da iyi etsin insallah. Bende hic bir zaman maddiyatci olmadim. Parada pulda gozum yok.ben istedimki o vakitlice evine gelsin beraber yemegi mi zi yiyelim Sohbet edelim .sadece bunu istedim ama asla basaramadim ben bunu istedikce caba sarfettikce o sen beni avucunun icine almak istiyosun diye tepki koydu :( ben evimize gel dedikce o daha cok calismam lazim bahanesiyle yatmadan yatmadan eve geldi.6 yil inisli cikisli boyle devam etti.bundan sonrasini bilmiyorum. Allah buyuk

Erkekler çok farklı düşünüyorlar onlara göre bizim isteklerimiz saçma istediğimiz iki tatlı dil iki çift laf sirimsine haklı önce kendini mutlu et çocuğunu başkası için yaşama kendin için yaşa süslen kendine bak bu arada yaş kaçtı

34 yasindayim. Bayanlarin en buyuk hatasi bence evlendikten sonra herseyleri ile kendilerini kocalarina adamalari. Eski hayatlarindan hep odun vermeleri. Once ben degil once esim ve cocugum sonra ben deme leri. Ben bu hatalari cok yaptim maalesef. Erkeklerde tam tersi.evlendik iste daha ne istiyo rlar modundalar. Benim esim bana evlenmeden once derdiki ben bir yuvaya hasretim isten eve evden ise yapacagim dedi.bende saf saf aa olurmu spora maca vs vs gidersin derdim. Evlendik dediginin tam tersini yapti. Simdide oyle bir ruh hali icindeyimki nasil anlatsam bilemiuorun

Anlayabiliyorum seni ama yapıcak bişey yok mal ortada:) erkeklerle bayanların duyguları çok farklı hiç takma bence boşver herkes hakkettıgı dünyayı yaşarmış üstüne gitme gittikçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

Duzeltmek icin elimden gelenin fazlasini yaptim ama olmadi. Bende artik biraktim. Yapacak bir sey yok...

Allah daha da iyi etsin insallah. Bende hic bir zaman maddiyatci olmadim. Parada pulda gozum yok.ben istedimki o vakitlice evine gelsin beraber yemegi mi zi yiyelim Sohbet edelim .sadece bunu istedim ama asla basaramadim ben bunu istedikce caba sarfettikce o sen beni avucunun icine almak istiyosun diye tepki koydu :KK43: ben evimize gel dedikce o daha cok calismam lazim bahanesiyle yatmadan yatmadan eve geldi.6 yil inisli cikisli boyle devam etti.bundan sonrasini bilmiyorum. Allah buyuk
acaba görüştüğü birisi mi var? sana karşı bu kadar ilgisizlik ve agresiflik bana normal gelmedi

Birisi olsa illaki yakalardim ama erkek milleti genede belli olmaz. Bazen bu adam beni gercekten cok seviyor diyorum bazende sevgisinden supheye dusuyorum...

Back
X