Her şey bir anda altüst oldu.

Hastalik ve ölüm hayatin bir gercegi. Bu kadar kontrolu kaybedecegi bir durum yok aslinda,taa ki calisanlarina maas veremeyecek kendini getirene kadar. Bence su anda hasta kardesten cok parasizlik psikolojiyi bozuyor. Kalkip 150 bini kardesine verir bir insan,ama ne durumdaysa verir? Evi barki olmaz,sokakta kalmistir,ustune de hastaligi vardir verirsin,ardina da dusmezsin. Bir nevi hayir isi olur o artik. Verdigimiz sadakadin dahi nereye gittiginden biz mesuluz,neye inanirsak inanalim. Iki evi olan adama hayir islenmez. Mantigi manasi yok. Bak kimsesiz cocuklar var yurtlar dolu,huzurevi var devletin dolu,siginma evi var kadinlara da erkeklere de onlar da dolu. Hayir isleyecek insan bunlarla ilgilenirse anlami var. elin oglu karisi ölecek diye mama parasini bile karisinin ailesine yikmissa orada hayir islenecek bir durum kalmamistir. Madem bosansin kardesi,mal paylasimi olsun,nisanliniz hayatinin sonuna kadar baksin kardesine,kimse agzini acmaz bu durumda. Ama nisanlinizin su anda yaptigi sey ne iyilik,ne hayir islemek ne de vicdan temizligi. Enayilik sadece bu. Kendi calisanimin maasini veremeyecek duruma geldiysem bu benim enayiligimdir baska bir sey degil. Simdi ben enayiyim diye yanimdaki hayat yoldasimi da kendimle beraber bu hayata suruklemeye hakkim yok. O yuzden en guzeli yol vermek.

Sen dunya kadar zorluk cekmissin,bir evlilikten cikmissin,yipranmissin,kendi kendini tamir etmek zorunda kalmissin,kendi hayatini yoluna sokmaya ramak kalmisken bu yola hic girme. Once sen. Sana da yazik. Herkes once kendini dusunecek bu dunyada. Gerisi sonra.

Boyle yaziyorum diye acimasiz oldugumu dusunme hasta insana karsi. Konu hastalik degil cunku nisanlinin hayat felsefesi. Insallah tez vakitte kardes sifa bulur,insallah duzelir,allah kendine ve cocuklarina acisin cok zor bir durum.
Bu söylediklerinin fazlasını söyledim , eksiği yok inan.
Her şeyin de çok farkında. O parayı alacaksın bile dedim.
Bu sgk işinin çok mantıklı bir açıklaması var ama onu yapamıyorum. Çünkü direkt belli olurum. Ama olmadığına eminim.
Ben kendimi düşünmek zorundayım. Çünkü yarın öbür gün bir şey olduğunda kimse demeyecek bu kıza yazık diye.
Bilerek kabul etti diyecek. Ben sadece şu süreç geçsin diye bekliyorum.

Simdi bir sey diyecegim ama ne olur yanlis anlama.
Kötü niyetler yazmiyorum, sadece kelimeleri kötü seciyor olabilirim, pesinen özür dilerim

Sen bu adama asik degilsin, ama karakterini cok begeniyorsun ve adami seviyorsun diye biliyorum. Yani konularindan hep boyle gordum, boyle anladim.

Malesef o karakteri bir tek sen begenmiyorsun. Sana merhametli olan kisi elbette ailesine de merhametlidir. Senin bir dedigini iki etmeyen ailesine de öyledir. Senin gördügün o sevkatli yonu ablasi da kardesi de herkes goruyor. Zaten aksi takdirde gercek bir merhamet degildir.

Kaj, pek konusmuslugumuz yok ama seni taniyor ve seviyorum konularindan. Mutlu olmani istiyorum.

Yillar once ugruna ölüp bittigim adamdan bu sebepten ayrildim. Kendisi hala is arkadasim, dolayisiyla gorusuruz her gün. 9 kardes. Suan hepsi tatilde. Benim garibim 80 yasindaki anne babasini birakip gidemiyor. 9 kardesin biri de demiyor ki bir hafta göz kulak oluruz git bi hava al gez gel. Ne de olsa o evde, ne de olsa o yapar, ne de olsa vicdanlidir bir gun bile onlari zorda birakmaz... 3 4 saatlik bulusup gezmek degil ama tam gün bi aktivitemiz olsa en az o tel 20 kere calardi. Nerdesin kacta geliceksin annemler yalniz vs. tüm kardeslerdeki dusunce buydu. Ayni sekilde bizim ilk gorustugumuz zamanlarda abilerinin siteleri olmasina ragmen kimse bi ucundan tutalim evlen demedi, herkes sırt döndü. Suan adam milyon dolarlarla oynuyor, 20ye yakin yegenin tüm masrafi onda:) hic bir kardesi de yoksul degil. Ama onlarin cocuklarina araba almaya kadar bunda :) 40ına geldi hala evlenmedi. Cunku ben ayrilirken ona bi kadinin kendisiyle mutlu olmasinin pek mumkun olmadigini acik acik soyledim. Kimsenin günahina girmeyeyim dedi, cunku kendi huyunu biliyor.

Cok iyi dusun.
Yook size neden kızayım ? O kadar haklı şeyler yazmışsınız ki...
Fazla iyilikte insanı ve yanındakini yoruyor...
Çok üzücü bir süreç yaşamışsınız. Kendimi yerinize koydum , ki gerek yok aslında durumlarımız benzer, bende dayanamazdım.
Ne kadar bencil , ne kadar kan emici insanlar...

elemanların maaşını da mı verdi
öncelikle Allah yardımcınız olsun işiniz zor
nişanlınızın durumu daha da zor, hasta kardeşine mi üzülsün maddi olarak yaşadığı duruma mı üzülsün
1- bu devirde sgk nasıl olmaz, hasta olan kardeşin eşi ne iş yapıyor
dediğiniz gibi karısı hasta, 2.evleri var ve nişanşı abiden mi maddi destek bekliyor, pes yani bu nasıl bir eniştedir ya
nişanlınızın iyi niyetini bu kadar kullanmak doğru değil
2- nişanlınızın annesi ve babası bu duruma nasıl izin veriyorlar, sizin anneyle babayla aranız nasıl
3- tepkinizde haklısınız bence, susup susup bir yerde patlamışsınız, yerinizde kim olsa aynı tepkileri verirdi
4- siz olaylara dışardan objektif bir şekilde bakabiliyorsunuz, ama nişanlınız malesef daha duygusal davranıyor doğal olarak
5- düğün ertelenmesi problem değil de, nişanlınızın bu kadar maddi olarak kullanılması problem
6- elemanlarının maaşını ödeyemeyecek duruma gelmesi de çok üzücü, elemanlar işten çıkarsa ne yapacak
7- birinin nişanlınızla oturup adam gibi konuşması lazım, onun ailesinden yada sizin ailenizden nişanlınızın sevdiği saygı duyduğu biri illaki vardır, siz durumu anlatın, oturup konuşsunlar yoksa bu işin sonu nereye kadar böyle gider
Allah hasta kardeşe Acil şifalar versin, size ve nişanlınıza da kolaylıklar versin :KK200:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sgk konusunda anlatsam hak vereceğiniz bir durum var. Onu da ben açıklayamıyorum belli olmamak adına.
Ailesiyle aram hiç yok. Babasını görmedim bile desem yeridir. Annesiyle de yeni tanıştık. Çünkü ailesini hiç bir şekilde yanımızda istemediğini söylüyor.
Olaylara objektif baksam da ona bunu söylediğim de sanki ben acımasız gibi oluyorum.
Maaşları dün yatırdı. Ben çok kızdım . İnsanlar senin eline bakıyor , hayrına çalışmıyorlar dedim.
O da hak verdi ama maalesef saçmalamasının bedelini ödemiş oldu.
Babam şu an bana sakin ol diyor aynı şekilde annemde. Ama onlarda durumdan çok rahatsız.
Hatta annemin yanında ben ona her şeyi açık açık söyledim. Sakın benim başıma bela etme bu insanları dedim. Ben aileni kabul etmiyorum , hiç birini sevmedim dedim. Annem de yanımızda her şeye şahit oldu. Ve hepsini de kabul etti.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sgk konusunda anlatsam hak vereceğiniz bir durum var. Onu da ben açıklayamıyorum belli olmamak adına.
Ailesiyle aram hiç yok. Babasını görmedim bile desem yeridir. Annesiyle de yeni tanıştık. Çünkü ailesini hiç bir şekilde yanımızda istemediğini söylüyor.
Olaylara objektif baksam da ona bunu söylediğim de sanki ben acımasız gibi oluyorum.
Maaşları dün yatırdı. Ben çok kızdım . İnsanlar senin eline bakıyor , hayrına çalışmıyorlar dedim.
O da hak verdi ama maalesef saçmalamasının bedelini ödemiş oldu.
Babam şu an bana sakin ol diyor aynı şekilde annemde. Ama onlarda durumdan çok rahatsız.
Hatta annemin yanında ben ona her şeyi açık açık söyledim. Sakın benim başıma bela etme bu insanları dedim. Ben aileni kabul etmiyorum , hiç birini sevmedim dedim. Annem de yanımızda her şeye şahit oldu. Ve hepsini de kabul etti.

işçilerinin parasını bayramdan önce yatırsaydı keşke
yani 2.evlilik konusunda lütfen acele etmeyin benim durumumu az çok biliyorsunuzdur, 2.de boşanmak daha zor malesef
ailesiyle görüşmek istememenizin de mantıklı sebepleri var ama evlilikte düğünde, bayramda, cenazede hep aileyi göreceksiniz malesef o yüzden çok iyi düşünmek gerekiyor
peki siz nasıl nişanlandınız kuzum annesi babası gelmedi mi nişanınıza

işçilerinin parasını bayramdan önce yatırsaydı keşke
yani 2.evlilik konusunda lütfen acele etmeyin benim durumumu az çok biliyorsunuzdur, 2.de boşanmak daha zor malesef
ailesiyle görüşmek istememenizin de mantıklı sebepleri var ama evlilikte düğünde, bayramda, cenazede hep aileyi göreceksiniz malesef o yüzden çok iyi düşünmek gerekiyor
peki siz nasıl nişanlandınız kuzum annesi babası gelmedi mi nişanınıza
Hayır hiç birisi gelmedi. Çünkü kendisi istemedi. Beni böyle kabuk et , ailesiz dedi. Bende ona inandım. He haksız mı çıktı ? Hayır. Çok çok haklıymış.
Ben ailesini hiç bir şekilde kabul etmediğimi söyledim.

Kajmery34 Kajmery34 tatlım bu yorum çok mantıklı olmuş. Kadının eşi tam da bu düşüncede bir insan ve nişanlın da ne olursa olsun evini satmayacağını bildiği için verdi parayı. İnsanlık yaptı yani. Kardeş ya sonuçta, ne olursa olsun. Nişanlın adam gibi adam.

Düşüncem aynı, bu süreçte ayrılık falan düşünmezdim, bekler ve gözlerdim sadece.
Greeşim herkes dayan diyor ama ben dayanamıyorum da. İpler kopma noktasına geldi. Yüzüğü önüne çıkartıp koydum bile. Babam gelsin anında konuşacağım. Bir ömür üzüleceğime , şimdi üzülürüm.
Ama şunu diyorum o hayatı boyunca üzülecek. Benim gibi birini bulamayacak bir daha. Alsın ailesini tepe tepe kullansın.

Bu söylediklerinin fazlasını söyledim , eksiği yok inan.
Her şeyin de çok farkında. O parayı alacaksın bile dedim.
Bu sgk işinin çok mantıklı bir açıklaması var ama onu yapamıyorum. Çünkü direkt belli olurum. Ama olmadığına eminim.
Ben kendimi düşünmek zorundayım. Çünkü yarın öbür gün bir şey olduğunda kimse demeyecek bu kıza yazık diye.
Bilerek kabul etti diyecek. Ben sadece şu süreç geçsin diye bekliyorum.
Elbette,geldiginde biliyordun diyecekler. Sen kendini dusun,herkes de kendini dusunsun. Allah tum hastalara sifa versin,kim ister ki birileri aci ceksin,kim ister coluk cocuk annesiz kalsin sefil olsun elbette hic birimiz istemeyiz.

Allah korusun basıma böyle bisey gelse,ailem tabiki destek olur ama ben açıp kardeşime benim tedavimi ustlen demem.
Esim ne güne duruyor?
Üstelik fazladn 1 evi varmis,satsın evini.
Hastalık da sağlık da demedik mi?

Greeşim herkes dayan diyor ama ben dayanamıyorum da. İpler kopma noktasına geldi. Yüzüğü önüne çıkartıp koydum bile. Babam gelsin anında konuşacağım. Bir ömür üzüleceğime , şimdi üzülürüm.
Ama şunu diyorum o hayatı boyunca üzülecek. Benim gibi birini bulamayacak bir daha. Alsın ailesini tepe tepe kullansın.
Ayrılıyor musunuz? En ufak bir soru işareti de olsa evlenmeyin diyenler sonuna kadar haklı. Belki de nişanlıyken bazı şeyleri görebildiğiniz için şanslısınız.

Şimdi şöyle bir durum var ben bugün de desem ona maldivin parasını öde öder.
O konuda asla bir sıkıntı yaşatmaz bana. Bizim evlenmeyi ertelememiz zaten maddiyattan ötürü değil. Şu an bu meseleden ötürü.
Babam zaten bu olaylardan sebepte istemiyor. Çünkü şimdi böylelerse ya ilerde seni üzerlerse diyor.
Valla evleneyim diye bir duam yok inanın. Ben sadece hakkımda iyisi olacaksa evleneyim diyorum.
Çok seviyorum. Allah şahit beni daha hiç üzmedi. Gerektiğinde özür de diler , gönlümü de alır. Ama şu son 1,5 aydır kan kusuyorum. Kendime engelde olamıyorum 😔

Kajmery ben tam olarak idrak edemedim ya.
Kan kusacak kadar büyük bir durum nedir tam olarak? Benimde bir kardeşim var, eşimde araba almak için para biriktiriyoruz. Allah korusun bir şey olsa benden önce anne babama düşer demez ona veririm direkt. Aile bu günler için değil mi?
Bizde de aileye kan kusturan bir amca vardı. Babamlar halamlar vs yıllarca görüşmediler. Amca kalp krizi geçirdi, herkes uçakla arabayla yanına koştu. Halbuki ölsün diyorlardı.

Ne olursa olsun kardeş. Açıkcası sizi rahatsız eden şeyin maddi yardımda bulunması olduğunu düşünmüyorum. Siz daha çok sizi göz ardı edip onlara yönelmesinden rahatsız gibisiniz.

Ee bu bildiğin enayilik. 2 evi olan insana 150 bin ancak evi satana kadar borç olarak verilir. Nişanlım merhametli falan demişsin de merhametli adam önce emeğinden para kazandığı adamlarım maaşını öder. Bu aile cengaveri. Kimse evlilik öncesi böyle bir konuyu sineye çekmez. O yüzden sürekli senin suyuna gidiyor, alttan alıyor. Adam ailesinin üstünden elini çekmeyecek. Zaten kardeşine bir şey olursa evlilik 2 çocuklu olacak. Adam bunu söylemiş, tepki gelince “rafa kaldırmış”.

Zaten ailesi ile pek uyuşmadıginız için evliliği ertelemistin. Belki de bir zaman a ihtiyaç verdi o da bu zaman..

Da suriye liler bile ucretsiz tedavi gorurken vatandasimiz kanser hastasi nasil karsilanmiyor... onu da gectim 2 evleri var ama sgk yok. Cok karisik islermis...

Hayır ben de tek çocuk değilim ama inanın bebim aile ilişkilerim ve onun ki arasında dağlar kadar fark var.
Nankör olduklarını kendisi de her zaman söylüyor.
Bu tarz şeylere baştan önlem almak istedim sanırım. Başka bir açıklaması yok bu durumun.

Para elbette kazanılır ama durumlar buykende ben sadece neden ? Diyorum. Neden atlıyorsun? Bırak , uzaktan izle bakalım. Herkes şu an dayadı sırtını ona. Ne ala memleket...
Dediğiniz gibi sabırlı olmaya çalışacağım....
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Kajmery uzaktan izle, atlama dediğin kişi yaşama şansı çok düşük olan son evre kanser hastası kardeşi
Vefasız da olsa kardeşi
Nankör de olsa kardeşi
Kardeş bu ya.. Daha nasıl ifade edilir ki...

Merhabalar.
Bu aralar çok çok canım sıkkın . Hatta ve hatta bu sıkkınlık 1,5 aydır devam ediyor.
Bazen diyorum ki Allahım imtihanın bitmiyor eyvallah ama bu kuluna da acı nolursun.
Sürekli bir sürü tan tana, gürültü.
Çok kısa kendimden bahsedecek olursam; Başımdan bir evlilik geçti . Hayatımda yaşamam dediğim ne varsa , millete “eziğe bak nasıl çekiyor?” diye dediğim ve düşündüğüm her şeyi yaşadım. Allahın adaleti çok büyük.
1 seneye yaklaşmak üzere olan çok güzel olduğunu düşündüğüm bir ilişkim vardı. Evet -dı eki ekliyorum çünkü maalesef artık her şey o kadar da güzel değil.
Biz nişanlandıktan sonra ufak tefek şeyler olsa da hepsini aştık.
Nişanlım insani olarak çok üstlerde bir kişiliğe sahip. Aşırı vicdanlı , merhametli ve kötü gün dostu deriz ya işte o tarz bir insan. Benim bir dediğimi daha 2 ettiğini görmedim. Sabrını sonuna kadar denedim. Adam her zaman sabırlı davranan, bana yanlış bir şey olduğu zaman bunu güzelce anlatan, fikirlerime değer veren birisi.

Çok ağladığım , üzüldüğüm geceler oldu. Hepsinde benim sonuna kadar yanımda oldu.

Ee sorun ne ?

Sorun o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Nişanlımın 1. Dereceden bir akrabası çok kötü bir hastalık yaşıyor. Malum hastalığın adını anmak istemiyorum. Düşündükçe üzülüyorum.
Hastalığı yaşayan kişiyle de nişanlım senelerdir görüşmüyordu. Çok haklı sebepleri vardı üstelik. Nişanlım parasız kalınca tüm ailesi sırt dönmüş desem anlaşılır her halde.

Bu kötü hastalık maddi olarak çok külfetli. Hastalığa yakalanan kişinin de sosyal güvenliği yok. Peki tahmin edin ne oldu ? Nişanlım hastalığın giderlerini karşılamak durumunda kaldı. Bu da aşağı yukarı 100-150 bin civarı. Tabi bu durumda bizim düğünümüz de ertelendi.

1,5 aydır hep sabretmeye çalıştım. Aman sus Kaj. Bak senin ailenden de birine olabilirdi. Sen ne biçim seviyorsun bu adamı . O hep senleyken sen sorunlar çıkartıyorsun vs diyerek.

Sonrasında ben üzerime ne düşüyorsa hepsini fazlasıyla yaptım. Manevi olarak destek olmaya çalıştım . Taaa ki biz bir akşam yemeğe çıkıncaya kadar. Yemeğimizi yiyip , sohbet ediyorduk. Uzun zamandır doğru düzgün konuşamıyorduk. Birden telefon geldi . Nişanlımın kardeşi arıyordu bizi. Ben sıkıldım, sen nasıl olurda çıkar yemek yersin. Ben ölüyorum . Sizin derdiniz yemek olmuş vs vs diye.
Tabi ben bunları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Nişanlımda hadi kalkalım deyince . OTUR diye bağırdım. Oturmak zorunda kaldı haliyle. Bu insanın eşi varken neden sürekli seni istiyor ? Üstelik sen dım dızlak kaldığında seni arayıp benden uzak dur diyen bir kişi dedim.
O da sakin ol yapma böyle dedi. Ben de sakın ha sakın ileride gidelim , edelim deme inan olsun seni boşarım dedim. Böyle deyince o kadar üzüldü ki tarif edemem.
Sonrasında ben tabi daha fazla bir şey söylememek için kalktım yerimden . Arabaya gidene kadar da ağladım. O kadar sinirlerim bozuldu ki...
Bu durumu görünce o da arayıp ben gelmiyorum dedi. Çünkü resmen keyfen çağırdı bizi. Ve inanın dışarı çıkarken resmen izin alıp çıktık.
Her neyse şimdi nişanlım bu ağır masraflar yüzünden çok zor durumda kaldı. Artık para harcayamayacağını da bildirdi. Bu saaten sonra babası ben yardım ederim dedi.
Ama gel gelelim ki nişanlım öyle sıkışık bir durumda ki arayan herkesi geçiştiriyor.

Heh şimdi beni bombalayacağınız yer geliyor. Nişanlıma kardeşinin eşine söyle 2 evleri var birini satsın sana borcunu ödesin dedim. Çünkü bu şartlarda sen çok zorlanacaksın dedim . O da sakın bana bunu söyleme . Yarın bi gün sana da bişey olsa , ailene de olsa ben hep yanınızda olurum dedi.
Ben de çok üzüldüm bu duruma. İndim eve geldim.
Şimdi bana sürekli mesajlar atıyor. Şunu alalım bunu alalım diye...
Ama benim hiç içimden gelmiyor. Çünkü ben üzülmeyeyim diye yapıyor bunları...
Sizce ben bu süreçte nasıl davranmalıyım ?
Okuyan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
kuzum sen iyisini bilirsin ama bana pek hayır edecek gibi gelmedi yani daha evlenmeden böyleyse evlenince ne olacak? ailen pek istemiyordu sanırım bu sebeplerden mi istemiyordu?

Kajmery ben tam olarak idrak edemedim ya.
Kan kusacak kadar büyük bir durum nedir tam olarak? Benimde bir kardeşim var, eşimde araba almak için para biriktiriyoruz. Allah korusun bir şey olsa benden önce anne babama düşer demez ona veririm direkt. Aile bu günler için değil mi?
Bizde de aileye kan kusturan bir amca vardı. Babamlar halamlar vs yıllarca görüşmediler. Amca kalp krizi geçirdi, herkes uçakla arabayla yanına koştu. Halbuki ölsün diyorlardı.

Ne olursa olsun kardeş. Açıkcası sizi rahatsız eden şeyin maddi yardımda bulunması olduğunu düşünmüyorum. Siz daha çok sizi göz ardı edip onlara yönelmesinden rahatsız gibisiniz.
Eğer değecek bir ailesi olsa asla lafım olmaz.
Benim asıl kızdığım durum bu derece enayilikleri. Ben kaldıramıyorum ona da söyledim.

kuzum sen iyisini bilirsin ama bana pek hayır edecek gibi gelmedi yani daha evlenmeden böyleyse evlenince ne olacak? ailen pek istemiyordu sanırım bu sebeplerden mi istemiyordu?
Az evvel 2 saat konuştuk. Bildiğin içimi döktüm canım. Bu parayı alacaksın , almazdan senle evlenmeyeceğim ve bu para benim hesabıma yatacak dedim.
Hiç bir şey söylemedi . Sadece sakin ol lütfen dedi.

Eşimin ablası da kanser kanseri geçirdi şimdi başka bi yerden metastaz yapmış ilk teşhis koyulduğu zamanlar kendisinin iki evi olmasına rağmen yeni ev istiyormuş benden arabamı ve evimi istedi ki evimde kendim oturuyorum orta fiyatli bir ev araba da evdeki tek araba bir de araba alınınca hayırlı olsun diye aradı sonrada araba masraf araba almak salaklık demişti. Hemde arabayla oğlumu okula götürüyorum çocuklarla bütün işleri hallediyorum benim kimseye verebilecek fazladan bi param yok dedim olay çıkardı işi cirkeflige vurup neler söyledi sonrada hastalıktan yaptığı söylendi şaka gibi :KK45:Ama esim tüm bunlar yasanirken benim yanimdaydi.Şimdi tekrar hasta olunca yine insanlık bende kalsın diye aradim ziyaret ettim baska da yapabilecek birseyim yok. Yaşayacaksa da takdiri ilahi ölecekse de Kajmery34 Kajmery34

Ayrılıyor musunuz? En ufak bir soru işareti de olsa evlenmeyin diyenler sonuna kadar haklı. Belki de nişanlıyken bazı şeyleri görebildiğiniz için şanslısınız.
Zaten dua ediyorum Allaha ki bana ailesini gösterdi.
Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. O kadar nefret doldum ki anlatamam size.

Eşimin ablası da kanser kanseri geçirdi şimdi başka bi yerden metastaz yapmış ilk teşhis koyulduğu zamanlar kendisinin iki evi olmasına rağmen yeni ev istiyormuş benden arabamı ve evimi istedi ki evimde kendim oturuyorum orta fiyatli bir ev araba da evdeki tek araba bir de araba alınınca hayırlı olsun diye aradı sonrada araba masraf araba almak salaklık demişti. Hemde arabayla oğlumu okula götürüyorum çocuklarla bütün işleri hallediyorum benim kimseye verebilecek fazladan bi param yok dedim olay çıkardı işi cirkeflige vurup neler söyledi sonrada hastalıktan yaptığı söylendi şaka gibi :KK45:Ama esim tüm bunlar yasanirken benim yanimdaydi.Şimdi tekrar hasta olunca yine insanlık bende kalsın diye aradim ziyaret ettim baska da yapabilecek birseyim yok. Yaşayacaksa da takdiri ilahi ölecekse de Kajmery34 Kajmery34
Siz ne kadar güzel davranışsınız.
Nasıl utanmazlıktır bu ? Mal varken harcamamak nedir?
Bu yüzsüzlüğe cidden tahammülüm yok.

Az evvel 2 saat konuştuk. Bildiğin içimi döktüm canım. Bu parayı alacaksın , almazdan senle evlenmeyeceğim ve bu para benim hesabıma yatacak dedim.
Hiç bir şey söylemedi . Sadece sakin ol lütfen dedi.
ya şimdi herşeyi yapar ama evlenmeden bu raddeye gelinmiş şartlar başlamış hadi 1 2 sene iyi güzel peki sonrası? bence çok büyük risk alıyorsun tekrar bir düşün derim

Back
X