cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

adevya_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
49
9
1
36
Merb arkadaslar cok yanliz oldugum icin dertlesmek istiyorum 26 yasindayim 3 cocugum var esimden ayrilali iki yıl oluyor calismiyor surekli ben ve cocuklarima siddet uyguluyordu beni calistiriyordu gece aleminde benimde canima tak etti gece aleminde tanidigim ve asik oldugum insanin yanina gittim onunla yasiyordum psikolojim cok bozuldu cocuklarimi yuvaya verdim onlara bakamadim 2 ay oldu onlari vereli bu adamda evli beni cok seviyor cok merhametli ama evli olmasi beni cok rahatsiz ediyor iki aya kadar bosanacagini soyluyor ben kendim de yurtta büyüdüm ya bana akil verin ne yapmam gerekiyor???(((

Allah size akıl versin,çocuklarınıza da yardım etsin.
Dip not:emin olun iki aya boşanır.merhametli adam 3çocuğu annesinden ayırmak pahasına şeyinin derdine düşmez.

Sırf sanaa yorum yazmak icin şifreli giris yaptim.. sende vicdan merhamet annelik duygusu olsa evlatlarini birakip uckur pesine düşmezsin.. sen yuvada buyudun onlarda yuvada buyusun demii!!! O adam bosanirr senide alir kari yapar kendine bekleee!!! Allah evlatlarini hayirli temiz insanlarla karşılaştirsin.. burda eşinden her pisligi gorupte boşanmayan (sirf evlatlari icin) bosansa bile dim dik durup evlatlariba sahip cikan analari okudum gordum.. onlar anaysa sen nesin?!!!

Benim annem babamin kumqr kari kiz siddet olmasina ragmen 28 senedir babamla yasiyor
kiziyordum
neden cekiyorsun
evlatlarim icin diyor hala
evlendik gittik diyorum
ama hala sizin icin diyor

Wvet bu anaysa ohooo

Cocuklar yuvada bu bana asik diyor
yazik

Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu

Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
Simdiki birlikte oldugunuz kisi namuslu mu ?

Ondan mi barlara pavyonlara gidip evde karisi cocuklari varken ava cikiyor ?

Ya ben size bana yon gosterin diyorum siz bana hakaret ne geciyor eline soylesene banane ava cikmissa

Esinden sikayetcisin ya ..
merak etme namus bu degil
banane diyorsun o zaman senin derdin namus falan degil kendine baktirmak

Ya saol valla cok yardimci oldun

Seni kinamiyorum sana hayattan ornekler weriyorum simit sat limon sat pecete sat ewde is yap... hee hic birine imkanin mi yok cocuklarin gene kalsin yuvada sende bir ise gir çalış onlara bak.. burda konu acma sebebin evlatlarimi yuvadan nasil kurtaririm olacagina burda o beni seviyo ben onu ama evli bosancak ben ne yapcam diyorsun.. sana yazdiklarim kendi gerçeklerin yüzleşmek zorunda kalinca arza cikarma... ne yapmam gerekiyor yazmissin benim dusuncemde bu.

Esinden sikayetcisin ya ..
merak etme namus bu degil
banane diyorsun o zaman senin derdin namus falan degil kendine baktirmak
Kendine baktirmak nedir yaaa sen cok baktirmissin kendine galiba elim ayagim tutuyor ne diye kendime baktiracakmisim bak edepli konus dedim sana demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…