cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Bana bir kadinin gunahina girdin diyemezsin icerigi bilmiyorsun. Haksizim evet beni pohpohlayin demiyorum biri sana cok umut verip sonra tekmeyi vurdu mu bunu yasamak istemiyorum neden benimle beraber cocuklarim da zarar gorsun

sen kadinsin kendi adini karalama 3 tane evladin var
yarin oburgun cikip deseler anne byle syleydi
ne hissederler dusundun mu ?
Bosanicak falan hikaye
o kadinin yerine koy kendini

Bende onlarin yasadigini yasiyorum ne yiyor ne iciyor nede uyuyorum ya kolaymi hangi anne evladindan ayrilmak ister

Bak bayan benim oz annem cocuklarimin babasiyla iliski yasadi oz babamda bana sarkintilik etti ben bu yasadiklarimdan sonra o cocuklara nasil bir gelecek vadedip psikolojik yonden onlari nasil iyiye yonlebdirebilirdim once benim kendimi duzeltmem lazim sonra cocuklarimi almam lazim[/QUOTE]

o zaman kendini düzelt. o adam müsveddesinden kurtul. en başta şunu düşün benim yaşadıklarımı çocuklarım yaşamasın diye çık yola. onlar için elinden geleni yap. seninle aynı şeyleri yaşamalarını ister misin çocuklarının?

o zaman kendini düzelt. o adam müsveddesinden kurtul. en başta şunu düşün benim yaşadıklarımı çocuklarım yaşamasın diye çık yola. onlar için elinden geleni yap. seninle aynı şeyleri yaşamalarını ister misin çocuklarının?[/QUOTE]
Tabikide hayir onlari almak icin herseyi yapcam benim hatalarimin bedelini onlar odemicek ama once kendimi duzeltmem lazim bu adamdan kurtulmam lazim

Bende onlarin yasadigini yasiyorum ne yiyor ne iciyor nede uyuyorum ya kolaymi hangi anne evladindan ayrilmak ister

anne değilim elbet onu siz benden daha iyi bilirsiniz ama madem aynı şeyleri yaşıyosunuz yan yana yaşayın. birbirinize destek olun.
ayrıca madem bu kadar üzülüyosun buraya bu adam beni oyalıyo mu acaba diye sorma.
çocuklarım için ne yapabilirm de. bana dua edin de. herşeyi de ama bu adam boşanır mı deme Allah rızası için.

Kardesim
elinde evrak gordun mu ?

Diyelim gordun
bide beni calistirmaz diyorsun o kim ?

Onuda gectim ailede ensest iliskilerden bahsediyorsun
bu psikolojiden sonra insan nasil ask duygu dusunur
Adam bana ananim bverdin yapti cocuklarima sahip cikti onlari yuvaya verme ben gerekirse sigarayi birakir sigaraya verdigim parayla cocuklarini okuturum dedi ama ben sirf evli diye soylediklerine guvenmedigim icin verdim cocuklarimi

Adam bana ananim bverdin yapti cocuklarima sahip cikti onlari yuvaya verme ben gerekirse sigarayi birakir sigaraya verdigim parayla cocuklarini okuturum dedi ama ben sirf evli diye soylediklerine guvenmedigim icin verdim cocuklarimi
Evet bosanma evraklarinida gordum

Tek yorumum çocuklarınıza yazik.. Anneleri varken yaşarken yetim kalmak...Babalarını da ağzıma bile almak istemiyorum . Yazıklar olsun..
Hayatta herkes layigini bulur! Rabbim çocuklarınızın yardımcısı olsun. Ve dilerim fake bir konudur..öyle olmasıni umuyorum.

Bayan yil olmus 2016 nerdeyse

Sigara parasiyla cocuk mu doyurulur okutulur ?
sizi kullanacak ya bunlar bi kivirma iste

Konunun zaten fake oldugunu dusunmeye basladim ne desek bi kilif
rhh iyi adam madem al sanada baksin cocuklarinada
adam krndi evine bakmiyor belli senin cocuklarinami bakacak
hrm guvrnmedigin adamla ne isin var

Anladik guzrl trolledin

Kınamamak lazım kimseyi...hic kimse normal şartlar altinda aklından zoru yoksa üc cocugu yurda vermez...ama konu sahibinin şartları normal degil...isteyerek yaptigini sanmıyorum..belki bi girdabın icerisinde sürükleniyo kadın...bu hallere gelmesi sadece kendi suçu degil hem kendisine zamaninda travmalar yaşatan anne babasınin hem de toplumun suçu...

Neticede arkadaşım yardım almalısın..öncelikle bi psikologa git...sonra da kendine bir is bul...o gece hayatından kurtul orda sana cok musallat olan çikar...kendine kucucuk bi ev tut...maddi durumunu duzeltirsen cocuklarini al yanina duzeltemezsen onlar yurtta kalmaya devam etsin ama diplerinde ol...birakma sakin...bu durumda devlet yardimi var diye biliyorum...arastir ve başvur..

Ayrica burda herseyi elestirip empati yapmadan insanlari suclayici konusan ve onlara saldiran arkadaşlari kınıyorum...herkesin şartlari sizin şartlariniz gibi olmayabilir..

Farkedersiniz ki konu sahibesi ne yapabilirim cocuklarim icin diye konu acmadi
adam bosanir mi diye konu acti
kusura bakmasin kimse 3 cocugu oradayken ve basina bu kadar is gelmisken adk dusunrn bir kadini kimse anlayamaz heleki evli bir adamla
bekar kitligimi var ?
Empati yapin evet
dusunun simdi o adam sizin kocaniz olsaydi hala boyle yapici olabilecek miydiniz ?

Ben hakliyim demiyorum ama gercekten cikmaza girdim uc cocukla hadi ise girdim diyelim ben isteyken onlara kim bakacakti

Namus yuzunden bosandigini iddia eden bir kadin var

Ve kendisine birlikte yasadiginiz adam cok mu namuslu dedigimde " banane onun namusundan " diyor .

Siz inandiniz mi o adamin karisini bosayacagina ?

Konu sahibine ne sorsak heee diyor zaten .

Ben burada direnen bir kadin gormuyorum

Bariz apacik gonul islerine sevdali birini goruyorum
herseyin sirasi vardir
cocuklar yuvada hangi sna ask dusunur yahu

Albella abartma artik be birsey sordum cocuklarimi nasil alacagimi iyi biliyorum eger o kunuda bir bilgim olmasaydi sorardim o cok ayri bir konu zaten

Konu sahibesi cocuklarin yuvada dursun biraz gir bi ise calis
ama elin evli herifine tamah etme

Ben adama ölüyorum o olmadan yasayamam yardim edin mi dedim senin derdin ne direnip direnmedigimi tek cumlemden mi anliyorsun sen ne yasamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…