cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Kendine baktirmak nedir yaaa sen cok baktirmissin kendine galiba elim ayagim tutuyor ne diye kendime baktiracakmisim bak edepli konus dedim sana demi
Elin ayagin tutuyor gir bi ise calis
ne diye elin evli barkli adamlarina abanip kaliyosunuz
yahu sen anasin ana !
cocuklarin yuvada gelmissin liseliler gibi o bana asik davasi yapiyorsun

Is ariyorum zaten tabiki calisip duzenimi kurup onlari ordan alcam ben kendi annem babam givi deilim ben yazi hatasi yaptim sanirim demek istedigim bu adam beni oyaliyor mu akil verin eger oyleyse birakip gidip duzenimi kurup cocuklarimla yasamak simdi oldu sanirim

Tabiki oyaliliyor hic bir ewli adam kurulu duzenini elin kadini icin bozmaz... zaten ewinde onu bekleyen utusunu yemegini yapan bi karisi war duzueni war senin icin ne diye onca duzeni bozsun birde 3 cocugun war basina dert mi alsin.. bellki senle gonlunu eglendiriyor sonra ewine gidiyor.. siz ewlatlarinizin pesine kendi hayatinizi kurmanin pesine dusun.

Haklisinnn coktan yapmam gerekiyirdu

Hic inandirici d3gilsin
ben kocama dava acicam
kocam pavyonda alacak solugu
hı gülüm hee

Bu adam! sizi oyalasa da oyalamasa da bırakın,adam evli ve gece alemlerine alışık.boşanıp sizinle evlense gece aleminden vazgeçecek mi sanıyorsunuz..(bence sizi oyalayıp gönlünü eğlendiriyor )
Çocuklarınız için bi silkelenip kendinize gelin.iş bulun çalışın çocuklarınıza yazık etmeyin diyeceğim de kusura bakmayın ama sizin derdiniz çocuklar değil ki.bu adam beni oyalıyor mu?asıl derdiniz bu.

Olan olmus yasanan yasanmis.. onca zorluklar yaşamişsin sende evlatlarinda..m senin kimseye ihtiyacin yok evlatlarinin sana ihtiyaci var allah yardimcin olsun insaniz hatalar bizim için kimin ne olacagi belli olmaz.. git evlatlarina saril yeni bir hayat duzen kur.

Bu adamdan sana yar olmaz. Seni oyaliyo orasi kesin. Kendi yoluna bak sen. Cocuklarini perisan etme. Kac yaslarinda cocuklarin.

Ya bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz mi

senin soruna hitafen
" evet bence seni cok seviyor , kqrisini bosayacsk seni alacak " yorumlarinimi gormek istiyordun ?

Cocuklarin yurtta

1 degil

2 degil
tam 3 tane

Rahat uyuyabiliyor musun ?

Ben imkansizligi anlarim
ama 3 tane evlat yuvadayken bir annenin o beni seviyor mu bu beni alacak mi gibi swylerin pesinden kosmasini anlayamam .

Burada sen haklisin dememizimi bekliyordun ?

Haksizsin bayan !

Sen yollar arayacagina hem cocuklarinin
hem bir kadinin ve cocuklarinin gunahina girdigin icin haksizsin

Bana bir kadinin gunahina girdin diyemezsin icerigi bilmiyorsun. Haksizim evet beni pohpohlayin demiyorum biri sana cok umut verip sonra tekmeyi vurdu mu bunu yasamak istemiyorum neden benimle beraber cocuklarim da zarar gorsun

Ya bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz mi
Fikir istiyorusunuz gayet medeni bir dille hakaret etmeden yorum yapıyorum.yorum işinize gelmediğinde bir bağırma,bir feryat figan.
Konu açıp fikir istiyorsanız gelecek farklı görüşlere göğüs germelisiniz.
Koskoca kadın olmuşsunuz üç de çocuk sahibi olmuşsunuz ama birey olamamışsınız.o adam kim ki? sizin çalışma özgürlüğünüze kota koyuyor?siz bu hakkı ona nasıl verdiniz?çocuklarınızı görmeyeceksiniz derse onu da kabul edecek misiniz? Önce ayaklarınızın üstğnde durun,evlatlarınıza sahip çıkın,sonra aşk meşk düşünün .

[QUOdevya_35, post: 43608143, member: 717544"]Bana bir kadinin gunahina girdin diyemezsin icerigi bilmiyorsun. Haksizim evet beni pohpohlayin demiyorum biri sana cok umut verip sonra tekmeyi vurdu mu bunu yasamak istemiyorum neden benimle beraber cocuklarim da zarar gorsun[/QUOTE]
Bak bayan benim oz annem cocuklarimin babasiyla iliski yasadi oz babamda bana sarkintilik etti ben bu yasadiklarimdan sonra o cocuklara nasil bir gelecek vadedip psikolojik yonden onlari nasil iyiye yonlebdirebilirdim once benim kendimi duzeltmem lazim sonra cocuklarimi almam lazim

senin çocukların şu an zararda zaten . anneleri yanında yok. şu an yalnız başlarına yatıyolar ufacık melekler farkında mısın ?? üşüyolar mı, açlar mı, rahatlar mı acaba ?? o yavruların tek isteği annelerinin yanında olmaktır bence aç da olsa yatacak yeri de olmasa anneleri sahip çıksın isterler.
sen de burda gelmiş biri umut verip tekmeyi koyarsa görürsün bilmem ne . sen kendin o tekmeyi çocuklarına vurmuşsun haberin var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…