Elin ayagin tutuyor gir bi ise calisKendine baktirmak nedir yaaa sen cok baktirmissin kendine galiba elim ayagim tutuyor ne diye kendime baktiracakmisim bak edepli konus dedim sana demi
Is ariyorum zaten tabiki calisip duzenimi kurup onlari ordan alcam ben kendi annem babam givi deilim ben yazi hatasi yaptim sanirim demek istedigim bu adam beni oyaliyor mu akil verin eger oyleyse birakip gidip duzenimi kurup cocuklarimla yasamak simdi oldu sanirimSeni kinamiyorum sana hayattan ornekler weriyorum simit sat limon sat pecete sat ewde is yap... hee hic birine imkanin mi yok cocuklarin gene kalsin yuvada sende bir ise gir çalış onlara bak.. burda konu acma sebebin evlatlarimi yuvadan nasil kurtaririm olacagina burda o beni seviyo ben onu ama evli bosancak ben ne yapcam diyorsun.. sana yazdiklarim kendi gerçeklerin yüzleşmek zorunda kalinca arza cikarma... ne yapmam gerekiyor yazmissin benim dusuncemde bu.
Tabiki oyaliliyor hic bir ewli adam kurulu duzenini elin kadini icin bozmaz... zaten ewinde onu bekleyen utusunu yemegini yapan bi karisi war duzueni war senin icin ne diye onca duzeni bozsun birde 3 cocugun war basina dert mi alsin.. bellki senle gonlunu eglendiriyor sonra ewine gidiyor.. siz ewlatlarinizin pesine kendi hayatinizi kurmanin pesine dusun.Is ariyorum zaten tabiki calisip duzenimi kurup onlari ordan alcam ben kendi annem babam givi deilim ben yazi hatasi yaptim sanirim demek istedigim bu adam beni oyaliyor mu akil verin eger oyleyse birakip gidip duzenimi kurup cocuklarimla yasamak simdi oldu sanirim
AB .!.:Elin ayagin tutuyor gir bi ise calis
ne diye elin evli barkli adamlarina abanip kaliyosunuz
yahu sen anasin ana !
cocuklarin yuvada gelmissin liseliler
Elin evli barkli adami benim pesimde ben onun degil karisi bosabma davasi actigi gun geldi gece alemine bu kadar on yargili olmaaaaa ve assalama ben assalamaya baslamiyim istersen senin konusmana gore cvp verirsem sana kotu sozler cikar ortaya sakin ollElin ayagin tutuyor gir bi ise calis
ne diye elin evli barkli adamlarina abanip kaliyosunuz
yahu sen anasin ana !
cocuklarin yuvada gelmissin liseliler gibi o bana asik davasi yapiyorsun
Haklisinnn coktan yapmam gerekiyirduTabiki oyaliliyor hic bir ewli adam kurulu duzenini elin kadini icin bozmaz... zaten ewinde onu bekleyen utusunu yemegini yapan bi karisi war duzueni war senin icin ne diye onca duzeni bozsun birde 3 cocugun war basina dert mi alsin.. bellki senle gonlunu eglendiriyor sonra ewine gidiyor.. siz ewlatlarinizin pesine kendi hayatinizi kurmanin pesine dusun.
Yok bosanacakta gelecekte yasicaz..... zaten umudum yoktu ama burda sizinle paylasmak istedim konusacak kimsem bile yokyaaaSuan birliktemi yasiysizinlz.
Bu adam! sizi oyalasa da oyalamasa da bırakın,adam evli ve gece alemlerine alışık.boşanıp sizinle evlense gece aleminden vazgeçecek mi sanıyorsunuz..(bence sizi oyalayıp gönlünü eğlendiriyor )Is ariyorum zaten tabiki calisip duzenimi kurup onlari ordan alcam ben kendi annem babam givi deilim ben yazi hatasi yaptim sanirim demek istedigim bu adam beni oyaliyor mu akil verin eger oyleyse birakip gidip duzenimi kurup cocuklarimla yasamak simdi oldu sanirim
Ya bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz miBu adam! sizi oyalasa da oyalamasa da bırakın,adam evli ve gece alemlerine alışık.boşanıp sizinle evlense gece aleminden vazgeçecek mi sanıyorsunuz..(bence sizi oyalayıp gönlünü eğlendiriyor )
Çocuklarınız için bi silkelenip kendinize gelin.iş bulun çalışın çocuklarınıza yazık etmeyin diyeceğim de kusura bakmayın ama sizin derdiniz çocuklar değil ki.bu adam beni oyalıyor mu?asıl derdiniz bu.
Bana bir kadinin gunahina girdin diyemezsin icerigi bilmiyorsun. Haksizim evet beni pohpohlayin demiyorum biri sana cok umut verip sonra tekmeyi vurdu mu bunu yasamak istemiyorum neden benimle beraber cocuklarim da zarar gorsunsenin soruna hitafen
" evet bence seni cok seviyor , kqrisini bosayacsk seni alacak " yorumlarinimi gormek istiyordun ?
Cocuklarin yurtta
1 degil
2 degil
tam 3 tane
Rahat uyuyabiliyor musun ?
Ben imkansizligi anlarim
ama 3 tane evlat yuvadayken bir annenin o beni seviyor mu bu beni alacak mi gibi swylerin pesinden kosmasini anlayamam .
Burada sen haklisin dememizimi bekliyordun ?
Haksizsin bayan !
Sen yollar arayacagina hem cocuklarinin
hem bir kadinin ve cocuklarinin gunahina girdigin icin haksizsin
8 7 5Bu adamdan sana yar olmaz. Seni oyaliyo orasi kesin. Kendi yoluna bak sen. Cocuklarini perisan etme. Kac yaslarinda cocuklarin.
Fikir istiyorusunuz gayet medeni bir dille hakaret etmeden yorum yapıyorum.yorum işinize gelmediğinde bir bağırma,bir feryat figan.Ya bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?