Okudum calisan bir insanim.esim de sagolsun hic birikim yapmamis evlenmeden once.maas kartimi tek elden hesap olsun diye cunku dugun esya bir suru borc yaptik ona verdim.oldu alti yildir daha da maasimi bile goremiyorum.kafama gore alisveris bile yapamiyorum.konu ne zaman acilsa cok sinirleniyor.ihtiyaclarim karsilaniyor ama harclik verir gibi para veriyor vana.bir sey alacagim zaman limidi o belirliyor.ne anladim bu okumaktan.ev bile alamadik daha.birikimde yapamiyoruz zaten.esimin ailesi de problem.bir suru bag bahce alin birini de satin rahat edin demiyorlar kesinlikle.kredi ceksek en az on yil.kredi odeyecez.o zamana kadar ben hep skinti cekecegim.cok mutsuzum.
Valla kavga da ciksa alın kartinizi bir reste bakar kadinlar hep iyi niyet gosteriyorlar ama erkekler kadini kendine kole goruyor ben bir soyler susarim, iki soyler kavga cikaririm uc söyler eski karti iptal edip kendime yeni maas karti cikartir uzerinde hic bir laf ettirmezdim
Ev hanimlarida sizin gibi parayi kocanin elinden aliyor? Ne farki kaldi calisan bayan olusunuzun? 1 aylik emeginiz var ortada ve hesabinizi az cok bilen birisinizdir cocuk degilsinizki sizi boyle yonetiyor
Bence de yaygarayı basın olmadı mı kartı iptal ettirip yenisini çıkarın. Ayrıca madem böyle olacak ben işi bırakıyorum diye rest çekmeyi ihmal etmeyin. Allah sabırlar versin efendim.
Bencede yüzsüzlük. İşsiz bile olsa kadının maaşına el koyamaz lütfetmiş gibi harçlık veremez. Ki çalışmayan kadına bile o şekilde rencide edici şekilde davranılmaz
acilen o karti al...
es demek, herseye sinirsiz sahip olmak demek degil. bunu ben de 5 sene evli kaldiktan sonra anladim.
es olsaniz bile, kendi mahrem sinirlariniz olmali. bunlardan biri de maas kartiniz...
Ayni sebepten esimle birkeresinde deli gibi kavga cikarip uzun bi sure kus kaldim.ilk calismaya basladim ilk maasimi aldim esim hani para nerde dedi?bende nekadar eksigin soyle getireyim dedim.basladi bagirmaya bu evin reisi senmisin.al butun hesap kitabi sen yap bilmemne.diger ayda ayni muhabet.bu boyle kavga gurultu bes alti ay gitti.ama ben kopek gibi calisiyorim kocamdan bile ck.ondan fazlada kazaniyodum.ama hic bisey alamiyodum cnku elime sadece yemek ve ufak tefek ihtiyaclarimi karailicak kadar para veriyordu.bi gun canima tak etti.calismaktan soguyordum.karsisina ciktim aynen hissettigim seyi soyledim.ben kafami rahatlatcak hicbir harcama yapamadigim icin,kopek gibi calisip elime harclik vermesinin cok zoruma gittigi ve butun bu sebeplerden calismak istemedigimi soyledim ve isi birakicam dedim eger bu duruma bi son vermezse.evet kazandigimiz tabikide ikimizin ama bukadarda olmaz.isi birakcagimi duyunca anlasma yaptik 2000bin aliyordum bin lirasini kocama verdim kredi o bu borclarin odemesi icin.bin lirada kendim istedigim gbi harciyodum.