Cok mutsuzum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
32 yasindayim gebe kalamiorum , esimle 5 senedir evliyim, evlendigimizden beri cocuk istedim 4.5 sene Esimin keyfini bekledm , Yasim ilerledi simdi de olmuyor, esime Cok kizginim, önce Emri vaki yapip beni ailemden ayri gurbette yasatti, sonra anneligimi erteledi.. Kavga ediceginee Benim sevgimi bitirecegine beni yalniz birakicagina Anne olmami saglasaydi

Böyle düşünme zamanı vardır elbet. Hormon testi jinekolojik muayene falan olduysan ovulasyon testi gibi yardımcı ürünlerle denemeye devam

anlamadım, sorun olduğu için mi hamile kalamadınız yoksa eşiniz korunmak istediği için mi?
doktora gittiniz mi?
ayrıntı vermemişsiniz de.

Oyle deme
Herseyin bir zamani vardir
Uzulme , uzuntu hic yaramaz bebek isteyene
Hakkinda hayirlisi olsun canim

keşke bu konularda anlaşsaydınız
her evlenen annesinin yanında oturacak diye bi durum yok
4 senedir 4 şehir geziyoruz biz mesela
iş nerdeyse oraya gitmek normal bişey
sizin de memleketinizde oturmak istemeniz normal
eğer ki emrivaki yaptıysa kabul etmeseydiniz keşke

hazır olmadan çocuk istememiş adam
çocuk iki tarafın da istemesiyle olmuyor mu?
umarım bebeğinize kavuşursunuz ama eşinize öfkelisiniz, bu durumları onla konuşup çözmeniz dileğiyle

32 yasindayim gebe kalamiorum , esimle 5 senedir evliyim, evlendigimizden beri cocuk istedim 4.5 sene Esimin keyfini bekledm , Yasim ilerledi simdi de olmuyor, esime Cok kizginim, önce Emri vaki yapip beni ailemden ayri gurbette yasatti, sonra anneligimi erteledi.. Kavga ediceginee Benim sevgimi bitirecegine beni yalniz birakicagina Anne olmami saglasaydi

Öyle düşünmeyin 40 yaşında doğuran da var tıpek bu kadar ilerlemişken hem umutsuzluğa kapılmayın.. Her şeyin bir zamanı var vaktinden önce olmaz .. bence vardır bunda da bir hayır içinizi ferah tutun

Benim anneciğim de 40oluyordu doğum yaptığında. Daha vaktiniz çok var, stres yapıp olacak olanı da oldurmazlığa düşürmeyin. İyi düşünün, iyi olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X