çok mutsuzum...

istanbulda tekstil tasarımı ile ilgili iş bulmak çok zor değil ya, ne mezunu sunuz peki 2 yıllık mı? Model kalıp vs biliyor musunuz?
2 yillik mezunum 2 yillikta tecrübem var tasarim departmaninda calismistim. Vallahi zor. Bir kac yer ile görüştüm ama olmadi. Araya araci koydum yine olmadi. Klişe olacak ama piyasa kötü. Yine biriyle konuştum ayarlicam bi yer dedi ama beklemedeyim bakalim

Moda evlerine başvurdunuz mu? Satış bile olsa. Size tavsiyem asla sektörden uzaklaşmayın, bağlantılarınız oluşsun, çevreniz oluşsun.
Başvurduğum yerler inan ki cok oldu. Azda olsa tecrubem var. Hani yetistirilmek uzere olan ilanlara basvurdum olmadi tecrube isteyen ilanlara basvurdum yine olmadi. Bi seyler rast gitmiyor ama anlamış değilim. Hala takip ediyorum ilanları. Bir tanidik buldum onada söyledim. Daha onceden araci olan kisilerde oldu ama görüşme bile ayarlayamadiklari yerler oldu. Şansım yaver gitmiyor sanirim anlayamiyorum

Çözümüm yok ama şunu belirteyim aletlere eldivensiz sakın dokunma. Kandan bulaşan çok hastalık var. Elinde çizik olur birşey olur. Bir de hepatit koruyucuğuna baktır mutlaka bağışıklığın yoksa yaptır. Bir yere kan sıçrasa bile 6 7 gün yaşayabiliyor çünkü. Maskede kullanabilirsin.

Hepsini yapiyorum :) hepatitede bagisikligim var aşi olmuştum. Teşekkür ederim dusuncen icin.

Sizi tenzih ederek söylüyorum ama bazen işsizlik yok iş beğenmiyorlar lafına hak veriyorum. Her işin ayrı zorlukları var. Herkesin işi kendine en zor ama en azından bir iş var ortada. Çalışabilmek için neler neler verecek o kadar çok insan varken teselli bulabileceğiniz bir işiniz var. Ben hem okuyorum hem part time çalışıyorum, bunu da ihtiyacım olduğu için değil hayatı öğrenebilmek için yapıyorum. Üstelik alanımla hiçbir ilgisi yok. İşim de dışarıdan bakılınca çok kolay görünüyor fakat bana sorsanız dünyanın en zor işi, ama iş. Paramı kazanabiliyorum kendi emeğimle yaşayabiliyorum ki bu çok güzel bir şey. Umuyorum daha mutlu olacağınız kendi alanınız olan bir işi yakında bulacaksınızdır.

Bazen cok ani duygu çıkışlarım oluyor benim. Konuyu acarken tamam bitti yapamicam diyorum. Çünkü o an ters bi sey yasiyorsam hemen etkileniyorum ki herkes is hayatinda gullik gulustanlik calismiyor. Bir iki saat sonra daha sakinledim idare edebilirim o kadar da abartma dedim kendi kendime.
Benim korkum asil mesleğimi yapamamak.cok seviyorum mesleğimi çünkü.

Bende çok mutsuzum ama her zaman şöyle derim Allah çektiğim sıkıntıları elbet Birgün mükafatlandiracaktir dua edip sukretmeliyim ki daha kötüsü ile karşılaşmayayim derim

Bende çok mutsuzum ama her zaman şöyle derim Allah çektiğim sıkıntıları elbet Birgün mükafatlandiracaktir dua edip sukretmeliyim ki daha kötüsü ile karşılaşmayayim derim
Duanin gücüne cok inanirim. Iyi ki dua var. Yoksa umitlerimiz umutlarimiz hic kalmazdi.

Saatler çok uzun. Bir arkadaşımın yaninda da sizin gibi bir bayan çalışıyor aynı işi yapıyor ama 6 da çıkıyorlar. Gayet memnun

Ama siz meslek sahibisiniz inşallah en kısa zamanda kendi işinizi bulursunuz

InsAllah o büyük kapinin acilmasini bekliyorum

Anormal bir durum yok.
Herkes kendi mesleğinde ilerlemek ister.
Okudun, bilgilerini harekete geçirmenin tam zamanı gibi hissederken yapamamak zor..

Allah gönlüne göre bir iş bulmayı nasip etsin.
Bunun geçiçi bir süre olduğuna inan.
Parasızlık, işsizlik de zor bir psikoloji sonuçta.
Boşta olmadığın için iyi hissetmeye çalış..

En azindan para kazaniyorum şükür. Idare etmek zorundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…