- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Mesleginiz nedir her isin bir zorlugu vardir eminim kendi isinizde calissaniz onun da bir zorlugu olacaktirBir yere işe başladım, 8 aydır otur otur evde piskolojim bozuldu.. En azından kendi mesleğimi bulana kadar para kazanayım dedim. Bir hekimin yanında randevu felan alıyorum. Bunun haricinde tüm gün temizlik. Temizlik yapa yapa ellerimin üstü pullandı artık. Çok mutsuzum çok yoruldum. Şans ne zaman bana gülecek diye düşünüyorum. Ya yıllardır burda kalırsam? ya kendi işimi bulamazsam ? Geleceğim beni çok korkutmaya başladı artık...
Tekstil tasarım mesleğimMesleginiz nedir her isin bir zorlugu vardir eminim kendi isinizde calissaniz onun da bir zorlugu olacaktir
Çıkarsın olur biter söylendiği gibi kolay olmuyor. Para lazım yaşamak için herkesin hayat standartları bir olmuyor.Yıllardır niye orda kalıyon yav,çıkarsın işten olur biter.
Dramatize etmeyin her şeyi böyle,
Tekstil, tasarımdaydım.krem kullanabilirsin.
kendi mesleğin ne?
Bitmiyor ki, sterilize et şunu et bunu et sil süpür. Doktor çok titiz zaten aşırı titiz öylede olması gerek zaten mesleğinden dolayı. Mutfak tezgahın üstünde ekmek kırıntısı olsun aman Allahım yandın yani.Tüm gün ne temizliği yapıyorsun ?
o zaman arabesk bir halde şikayetlenip de elinizdeki işi de kaybetmeyin.şükür etmek lazım eğer mecbursanız.Çıkarsın olur biter söylendiği gibi kolay olmuyor. Para lazım yaşamak için herkesin hayat standartları bir olmuyor.
Dedigim gibi eminim mesleginizin de baska zorluklari vardir.Para kazanmak kolay il bu devirde dayanmaya calisin iyi yanlarindan bakin beterin beteri var unutmayin.Insallah birgun sevdiğiniz isi yapar ve mutlu olursunuz :)Tekstil tasarım mesleğim
Tatlım para lazım ise mecburen o zaman çözüm yolu olarak suan sana ellerin için lapidak el kremini öneriyorum.Çıkarsın olur biter söylendiği gibi kolay olmuyor. Para lazım yaşamak için herkesin hayat standartları bir olmuyor.
Aklıma seda sayandaki solmaz geldi(annem izler)krem kullanabilirsin.
kendi mesleğin ne?
Anlamadıgım tek nokta duygusal oldugumuz üzgün oldugumuz zaman buraya konu acmak istiyoruz. Bir arabesktir gidiyor bu forumda. Aşk acısı çeksen arabesksin üzülsen arabesksin..o zaman arabesk bir halde şikayetlenip de elinizdeki işi de kaybetmeyin.şükür etmek lazım eğer mecbursanız.
Rahat değil maalesef. sabah9 akşam 9 yemek yok evden taşıyorum allahın her günü he öylede her istediğini yiyemiyorsun, köfte möfte felan. Anca atıstırmalık kokusuz seyler. yol parasıda yok. asgari ücrete çalış anam çalış :) mecbur dayanıcam benim tek korkum mesleğimi unutur muyum teknik bilgilerimi..Tatlım para lazım ise mecburen o zaman çözüm yolu olarak suan sana ellerin için lapidak el kremini öneriyorum.
Yaptığın is birçok ise göre rahat.He gene dayanamıyor isen başka geçici is bul.
Dilerim en kisa surede kendi mesleğini icra etmeye başlarsin.Allah bahtini açık etsin.
Derdi olana arabesk denmiyor.Anlamadıgım tek nokta duygusal oldugumuz üzgün oldugumuz zaman buraya konu acmak istiyoruz. Bir arabesktir gidiyor bu forumda. Aşk acısı çeksen arabesksin üzülsen arabesksin..
Oo o kadar uzun saat çalışıyor mu Dr lar muayenesinde.Şartlar gerçekten iç açıcı değil sadece maaşla kendi alanında bulamıyor musun is?Rahat değil maalesef. sabah9 akşam 9 yemek yok evden taşıyorum allahın her günü he öylede her istediğini yiyemiyorsun, köfte möfte felan. Anca atıstırmalık kokusuz seyler. yol parasıda yok. asgari ücrete çalış anam çalış :) mecbur dayanıcam benim tek korkum mesleğimi unutur muyum teknik bilgilerimi..
Bana göre abartılacak bir konu.Derdi olana arabesk denmiyor.
Abartana deniyor.
Allah selamet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?