çok mutsuzum...

Kendi öğleden sonra geliyor. Bulamıyorum 8 ay aradım hala daha arıyorum. Bi kaç yerden haber bekliyorum bakalım kısmet.

daha az temizlik yap. bence randevu almak güzel ya. bildigin temiz iş :) eldiven filan tak . deterjanını degiştir.
kolay gelsin...

daha az temizlik yap. bence randevu almak güzel ya. bildigin temiz iş :) eldiven filan tak . deterjanını degiştir.
kolay gelsin...
Randevu almakta sorun yok evet. Birde dis muayehanesi. Genel stirilezeleri ben yapiyorum. Biraz midem bulanıyor kan dis felan etkileniyorum bu seferde isyan ediyorum :\

Randevu almakta sorun yok evet. Birde dis muayehanesi. Genel stirilezeleri ben yapiyorum. Biraz midem bulanıyor kan dis felan etkileniyorum bu seferde isyan ediyorum :\
zamanla alışırsın
mutlaka eldven tak aletleri temizlerken.
hatta önlem olsun cift eldiven tak

Sterilizasyon işini bilen birinin yapması gerekmiyor mu ama ya? Şimdi kıllandım ben de dişçiye gidiyorum, rastgele aldıkları insnalara mı yaptırıyorlar? En azından bir hemşire falan yapmaz mı?

Sterilizasyon işini bilen birinin yapması gerekmiyor mu ama ya? Şimdi kıllandım ben de dişçiye gidiyorum, rastgele aldıkları insnalara mı yaptırıyorlar? En azından bir hemşire falan yapmaz mı?
Eldiven kullaniyorum , yok cok abartilacak bir is degil ki. Ilacli suyun icinde aletler bekliyor bir kac saat sonra tek tek paketlenip strilize makinesine atiliyor. Iciniz rahat olsun yani korkmayın:)

Eldiven kullaniyorum , yok cok abartilacak bir is degil ki. Ilacli suyun icinde aletler bekliyor bir kac saat sonra tek tek paketlenip strilize makinesine atiliyor. Iciniz rahat olsun yani korkmayın:)
Aksilikler hep beni bulur da, bu yüzden her ne kadar dişçiye doktora kuaföre vs gitsem de içim içimi yer, ya tam temiz değilse hastalık kaparsam diye, o yüzden korktum birden. :) Peki o zaman.

Yahu ülkede çalışma şartları kötü diye herkes kötü şartlarda mı çalışsın? Ya da ne geldiyse önüne, işveren ne verdiyse şükür mü etmek lazım? Sadece kadınlar kulübü mü böyle diyeceğim ama memleket bu halde biliyorum.

Kızın mesleği tekstil tasarım. Okumuş ama istihdam yok. Bu ülkenin kangrenidir bu konu. Kendi mesleğini yapmak yerine hirmiş bir hekimin yanında ayak işleri yapıyor işte. Bunun eğitimini mi almış? Hayır. Neden herkes arabesksin, şükret, çalış kö...k çalış modunda yorumlar yapmış? Pes. Herkesin iyi yaşamaya, sağlıklı şartlarda çalışmaya hakkı var. Ekmek elden geçinen, tuzu kuru ev hanımı 3-5 kişi çıkmış çalış zorun ne, arabesksin diye yorumlar yapıyor. Yav he he. Hayat size güzel.

Biraz empati yahu.

Teşekkür ederim yorumunuz için, insanlar bazen iyi seyler duyup cesaretlenmek istiyor.

Ha
Hangi şehirde çalışıyor sunuz? Çalışma saatleriniz hergün böyleyse yasal değil

Istanbul. Yasal olmadığını biliyorum fakat sikayet etmek gibi bir durumumda yok maalesef.
istanbulda tekstil tasarımı ile ilgili iş bulmak çok zor değil ya, ne mezunu sunuz peki 2 yıllık mı? Model kalıp vs biliyor musunuz?

Moda evlerine başvurdunuz mu? Satış bile olsa. Size tavsiyem asla sektörden uzaklaşmayın, bağlantılarınız oluşsun, çevreniz oluşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…