- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi noclearmind
-
Tekstil, tasarımdaydım.
Kendi öğleden sonra geliyor. Bulamıyorum 8 ay aradım hala daha arıyorum. Bi kaç yerden haber bekliyorum bakalım kısmet.Oo o kadar uzun saat çalışıyor mu Dr lar muayenesinde.Şartlar gerçekten iç açıcı değil sadece maaşla kendi alanında bulamıyor musun is?
En azından parası az ama kendi isimde çalışıyorum dersin.
Arıyorum, bir kaç yere sordum bakalım haber gelecek mi.bi yandan alanında iş ara bari.
Aramaya devam ediyorum zaten, 8 aydır arıyorum yok amaBi yandan is aramaya devam edin kendi mesleginizi yapmak istiyorsanız eger
Sabrın sonu selamettir canım bulursun ınş ümidini kaybetmeAramaya devam ediyorum zaten, 8 aydır arıyorum yok ama
daha az temizlik yap. bence randevu almak güzel ya. bildigin temiz iş :) eldiven filan tak . deterjanını degiştir.Bir yere işe başladım, 8 aydır otur otur evde piskolojim bozuldu.. En azından kendi mesleğimi bulana kadar para kazanayım dedim. Bir hekimin yanında randevu felan alıyorum. Bunun haricinde tüm gün temizlik. Temizlik yapa yapa ellerimin üstü pullandı artık. Çok mutsuzum çok yoruldum. Şans ne zaman bana gülecek diye düşünüyorum. Ya yıllardır burda kalırsam? ya kendi işimi bulamazsam ? Geleceğim beni çok korkutmaya başladı artık...
Randevu almakta sorun yok evet. Birde dis muayehanesi. Genel stirilezeleri ben yapiyorum. Biraz midem bulanıyor kan dis felan etkileniyorum bu seferde isyan ediyorum :\daha az temizlik yap. bence randevu almak güzel ya. bildigin temiz iş :) eldiven filan tak . deterjanını degiştir.
kolay gelsin...
zamanla alışırsınRandevu almakta sorun yok evet. Birde dis muayehanesi. Genel stirilezeleri ben yapiyorum. Biraz midem bulanıyor kan dis felan etkileniyorum bu seferde isyan ediyorum :\
Eldiven kullaniyorum , yok cok abartilacak bir is degil ki. Ilacli suyun icinde aletler bekliyor bir kac saat sonra tek tek paketlenip strilize makinesine atiliyor. Iciniz rahat olsun yani korkmayın:)Sterilizasyon işini bilen birinin yapması gerekmiyor mu ama ya? Şimdi kıllandım ben de dişçiye gidiyorum, rastgele aldıkları insnalara mı yaptırıyorlar? En azından bir hemşire falan yapmaz mı?
Aksilikler hep beni bulur da, bu yüzden her ne kadar dişçiye doktora kuaföre vs gitsem de içim içimi yer, ya tam temiz değilse hastalık kaparsam diye, o yüzden korktum birden. :)Eldiven kullaniyorum , yok cok abartilacak bir is degil ki. Ilacli suyun icinde aletler bekliyor bir kac saat sonra tek tek paketlenip strilize makinesine atiliyor. Iciniz rahat olsun yani korkmayın:)
Teşekkür ederim yorumunuz için, insanlar bazen iyi seyler duyup cesaretlenmek istiyor.Yahu ülkede çalışma şartları kötü diye herkes kötü şartlarda mı çalışsın? Ya da ne geldiyse önüne, işveren ne verdiyse şükür mü etmek lazım? Sadece kadınlar kulübü mü böyle diyeceğim ama memleket bu halde biliyorum.
Kızın mesleği tekstil tasarım. Okumuş ama istihdam yok. Bu ülkenin kangrenidir bu konu. Kendi mesleğini yapmak yerine hirmiş bir hekimin yanında ayak işleri yapıyor işte. Bunun eğitimini mi almış? Hayır. Neden herkes arabesksin, şükret, çalış kö...k çalış modunda yorumlar yapmış? Pes. Herkesin iyi yaşamaya, sağlıklı şartlarda çalışmaya hakkı var. Ekmek elden geçinen, tuzu kuru ev hanımı 3-5 kişi çıkmış çalış zorun ne, arabesksin diye yorumlar yapıyor. Yav he he. Hayat size güzel.
Biraz empati yahu.
Hangi şehirde çalışıyor sunuz? Çalışma saatleriniz hergün böyleyse yasal değilRahat değil maalesef. sabah9 akşam 9 yemek yok evden taşıyorum allahın her günü he öylede her istediğini yiyemiyorsun, köfte möfte felan. Anca atıstırmalık kokusuz seyler. yol parasıda yok. asgari ücrete çalış anam çalış :) mecbur dayanıcam benim tek korkum mesleğimi unutur muyum teknik bilgilerimi..
Istanbul. Yasal olmadığını biliyorum fakat sikayet etmek gibi bir durumumda yok maalesef.Ha
Hangi şehirde çalışıyor sunuz? Çalışma saatleriniz hergün böyleyse yasal değil
istanbulda tekstil tasarımı ile ilgili iş bulmak çok zor değil ya, ne mezunu sunuz peki 2 yıllık mı? Model kalıp vs biliyor musunuz?Istanbul. Yasal olmadığını biliyorum fakat sikayet etmek gibi bir durumumda yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?