- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.541
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Atanamayan öğretmen misiniz ?
O sene bin bir stresle atananlardanim..
Sınav iptalse memuriyetlerde iptal sayılacak.Ee sorun ne şimdi ben anlayamadim galiba
Sınav iptalse memuriyetlerde iptal sayılacak.
Sizin gibi birsürü insan var. O kadar insanı mağdur etmeyeceklerdir rahat olun. Kurunun yanında yaş yanmayacak. Az sabredin. Hemen yakmayın gemileri.
Sanirim haberin detaylarini tam okumamissin canim.
O seneki kpss iptal olacak evet yalniz atanan herkes, kendi kurumlari tarafindan sorusturmayla degerlendirilecek. Sen kendi emeginle kazanip atanmissan bu ortaya cikacaktir. Kac bin kisi o kpss atandi. Hepsini isten cikarmayacaklar iclerinden bozuklari cekip alacaklar.
Hakkı ile atananlar mağdur olmasın inşallah bir de hakkı varken atanmayanlar.. onlar hep mağdur kalacak.. yazık gerçekten..
2007 de ilk girisimde 86 puan almıştım.. neresi olursa giderim gibi bi kutucuk vardı hevesle heyecanla tiklamistim.. hey gidi günler.. atanamadim.. öyle sogudum ki bir daha denemedim şansımı..
Şu an ülke öyle bir cendereden geçiyor ki biraz sabır edip sonuçları iyi düşünmek sizin yararınıza. Haksızlık bir şekilde insanın ayağına dolanıp bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizden eminseniz sıkıntı yapacak bir durum yok. Hakkınızla gelmişseniz Allah zaten sizi görüyor. Hak verin şu an ki duruma. Diyorum ya az sabredin. Bakalım gidişat ne yönde olacak nasıl bir yol izlenecek. Yukarda haberin içeriğinden bahsetmiş bir üye.Inşallah öyle olur ve haksızlık olmaz.
Kopyacilari ayiklayip yerlerine o sene atanamayanlari puan sırasına göre alirlar umarım..
Herkes bir şey söylüyor.
Ohh yeniden sınava girsinler evet diye sevinenler var. Bu nasıl vicdan aklım almıyor?
Neden suçum yokken 6 yıl sonra tekrar kitaplara gömülmek zorunda olalım?
Ya da gömülsek bile çalışacak şartlara bugün sahip miyiz?
Gerçekten üzgün hissediyorum..
Bu sadece öğretmenler için mi ? Polisler için de geçerli mi ? Ben haberi kacirmisim da ben de tirstim şimdi
Şu an ülke öyle bir cendereden geçiyor ki biraz sabır edip sonuçları iyi düşünmek sizin yararınıza. Haksızlık bir şekilde insanın ayağına dolanıp bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizden eminseniz sıkıntı yapacak bir durum yok. Hakkınızla gelmişseniz Allah zaten sizi görüyor. Hak verin şu an ki duruma. Diyorum ya az sabredin. Bakalım gidişat ne yönde olacak nasıl bir yol izlenecek. Yukarda haberin içeriğinden bahsetmiş bir üye.
O seneki puanla atanan herkesin memuriyeti etkilenecekpomem de dahil .
Böyle ne heveslere yazık oldu..
Maalesef haksızlığa uğrayan çok.
Yine de o sene atanamayanlarin hakkı emeğiyle atananlarin hakkı elinden alınarak verilemez. Umarım böyle bir adaletsizlik yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?