- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.541
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Peki sunu dusunemeyenlere ne demeli ... sadece tek sinavin iptal olmasi tum dengeleri degistirdi ... hic iptal olmasaydi atanacak kisiler arasindaydim 2si de iptal olsa yine atanirdim ama tek sinav iptaliyle haksizligin.ustune daha buyuk.bi.haksizlik yapildi
Peki sunu dusunemeyenlere ne demeli ... sadece tek sinavin iptal olmasi tum dengeleri degistirdi ... hic iptal olmasaydi atanacak kisiler arasindaydim 2si de iptal olsa yine atanirdim ama tek sinav iptaliyle haksizligin.ustune daha buyuk.bi.haksizlik yapildi
Bakın 2010 yılında herkes mağdur oldu kopyacilar hariç tabii ki. O sene sinava giren herkes ki konu sahibi de bunu söyledi zaten her iki sinavda iptal olsun dedi. Ben o sene yeni mezundum o yüzden pek ilgilenmiyordum ama gerekli yerlere müracaat eden çok kişi oldu.Peki sunu dusunemeyenlere ne demeli ... sadece tek sinavin iptal olmasi tum dengeleri degistirdi ... hic iptal olmasaydi atanacak kisiler arasindaydim 2si de iptal olsa yine atanirdim ama tek sinav iptaliyle haksizligin.ustune daha buyuk.bi.haksizlik yapildi
Konu sahibi size cevap yazmamisim.
Genel olarak kurunun yaninda yasin da yanacagini dusunsem de, bu kararla memuriyetlerin geri alinmayacagina eminim.
Bu tarz durumlarin sinava girenlerin lehine isletilmesi gibi bir yasa var.
Zaten her kurum da kendi sorusturmasini yurutuyor, yani 2009 da gireni de sorustuyor, 2010 da gireni de.
Endiselenmeyin, etkilenmeyeceginizi dusunuyorum.
Burada ikinci sınavın çok daha zor olduğunu kabul ediyorsunuz değil mi?
Siz ilkinde yapıp ikincide yapamamissiniz.
Şimdi her iki sınavda da daha zor olmasına rağmen yapıp atanan ben başkasının hakkına nasıl atanmış oluyorum?
Ben her ikisinde de ataniyordum. Bölümüm sınıf atamam çok puanım 85 kusurdu. Kopyacilar olmasa rahat 88 olurdu.
Şimdi ben nasıl başkasının hakkına atanmış oluyorum söyler misiniz?
Bundan sonraki hayatınızda bin düşünüp bir konusmanizi tavsiye ediyorum.
Netiniz yükseldi ve yandiniz?? Pardonda kaç puanla atanamadiniz merak ettimNetlerimin dustugunu nerden cikardiniz ben sadece sinav daha zordu dedim aksine netlerim yukseldi eger egitimde netlerinizi yukseltmeyenlerdenseniz hakkinizdir atanmak zaten...ancak yorum yaparken bunu bilmiyordum sadece turkiye de bu bir gercek kurunun yanin da yas da yanar ozaman ben.ve benim gibiler nasil yandiysa umarim hak yerini bulur benim tek dilegim bu
Netlerimin dustugunu nerden cikardiniz ben sadece sinav daha zordu dedim aksine netlerim yukseldi eger egitimde netlerinizi yukseltmeyenlerdenseniz hakkinizdir atanmak zaten...ancak yorum yaparken bunu bilmiyordum sadece turkiye de bu bir gercek kurunun yanin da yas da yanar ozaman ben.ve benim gibiler nasil yandiysa umarim hak yerini bulur benim tek dilegim bu
Bir de neyin tartışması anlamadım. Vaktinde iki sınav da iptal edilmeliydi diyorum bende. Bu haksizliklarin hiç biri yaşanmazdı. Sizden farklı bir düşüncem yok ki..
Kimle neyi tartisiyorsunuz?
Yanlış insanlardan hesap soruyorsunuz..
Netiniz yükseldi ve yandiniz?? Pardonda kaç puanla atanamadiniz merak ettim
Ben konu sahibine hesap sormuyorum kesinlikle .sadece fikrimi beyan ettim kurunun yanin da yas da yanar 2010 magdurlari da memuriyetlerin iptalini ister dedim. Tartismaya ceviren ben degilim kesinlikle ... galiba teselli goremeyip aslinda cogu insanin dusundugu biseyi soyledigim icin hemen savunmaya gecti
İşte bende bunu anlamadımBen size aciklayayim, demek istiyor ki cok kisi cok calisti. Ben yukselttigim halde benim onumde daha cok kisi oldu.
Halbuki kendisi de yukseltenler arasinda yani.
Cok yanlis bir mantik.
İşte bende bunu anlamadımnet sayısı yükselince puan mı dusmus onunla alakası yok sanıyordum. 80 Se 80 dır yani
İşte bende bunu anlamadımnet sayısı yükselince puan mı dusmus onunla alakası yok sanıyordum. 80 Se 80 dır yani
Demek ki puanı iyi değil. 80 ustu alsa konu sahibi gibi atanabilirdi iyi-kotu bir yere herhaldePuani yukselmis ama siralamasi dusmus.
Ama o da ikinci sinav sayesinde yukselttigine gore, bu konuda elestirilecek bir sey kalmiyor.
Demek ki puanı iyi değil. 80 ustu alsa konu sahibi gibi atanabilirdi iyi-kotu bir yere herhalde
Ee o zaman bunda sizin sucunuz ne ki başta öyle yazmışHayır bu branşla ilgili bir durum.
Ben sınıf öğretmeniyim atanmamiz daha kolay bize açılan kontenjan fazla çünkü.
Bir fizik öğretmeni 85 puanla atanamayabiliyor.
Ee o zaman bunda sizin sucunuz ne ki başta öyle yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?