çok mutsuzumm

pelincik11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
42
0
36
İzmir
bugün benim kadar mutsuz olan varmı.çok sıkıldım artık ya birileri ile bağıra çağıra konuşmak istiyorum çok mutsuzum eşim ilgilenmiyor.uyumayan bir oğlum var ve çok yorgunum.bir sürü iş bekleyen salak bir evim var.çıldırmak üzereyim sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııı :43: :43:

maddiyatını bilmiyorum. oğlun kaç yaşında?

ev işleri için kadın tutabilirsin. zaman sana kalır, yorulmazsın.

oğlunu 2 saatlik bir oyun grubuna götürebilirsin. enerjisini boşaltır, gece uyuyabilir.

böylece kendine zaman ayırıp mutlu olursun.

eşin için birşey diyemeyeceğim...

Oğlum 14 aylık ama doğduğu günden beri uyku nedir bilmiyorum hiç uyumaz mı bi çocuk ya gündüz 1 saat uyuyor enerji tavan yapıyor.kimseye güvenemiyorum onu kimseye bırakamam eşim şöyle 1 saat bile üstümden alsa kendime vakit ayırsam o bile yeticek.ama gelde anlat hep başkaları haklı kuaföre gidip agda yaptırmaya vaktim yok.eşim hakkında söliycek çok söz var hep bizi çok sever ama hep haklı olan odur

canım sen böyle stres altında boğuldukçada durmaz o çocuk,

biliyorum çünkü ilk bebeğimde bende senin gibiydim ve oğlumda hiç durmazdı.

hergün oğlunu pusete koyup 1 saat parka veya alışveriş merkezine götürebilirsin,hem o yorulur,gelince uyur,hem de senin havan değişir biraz.

Ya aslında galiba psikolojim bozuldu ben bütün gün evde çocukla evle vakit geçirirken biraz ilgi alaka istiyorum.şükrediyorum sağlıklı bir oğlum var.

Bugün eşim yeni bir araba aldı ona bile sevinemiyorum.sabahın köründe gidiyor geldiğindeyse işe gitmesi gerekiyor sevincimi mutluluğumu bile paylaşamıyorum.

Galiba asıl sorun iletişimsizlik.eskiden çalışıyordum ama şimdi çalışmıyorum ve insan özelliklerini değerini yitiriyor.

canım sen böyle stres altında boğuldukçada durmaz o çocuk,

biliyorum çünkü ilk bebeğimde bende senin gibiydim ve oğlumda hiç durmazdı.

Hergün oğlunu pusete koyup 1 saat parka veya alışveriş merkezine götürebilirsin,hem o yorulur,gelince uyur,hem de senin havan değişir biraz.

canım onuda denedim olmuyor bütün gün gezdirdiğimde oldu uykusu düzene girsin diye günlece çıkmadığımda. Ama nafile 1 gün iyiyse diğer gün isyan.ama dediğin gibi stres sütten geçiyor anladım

evde çocukla başbaşa olunca sen bunalmışsın.

1 saatlik özgürlük istiyorsun. hak veriyorum.

milupa nın bebekler için iyi geceler çayı var. hiç denedin mi?

bu günlerde geçecek, inan bana... ama mümkünse temizlik için kadın tut. hiç olmazsa kafandan temizliği sil...

yakında kayınvaliden yada annen varsa 1 saatliğine onlara bırak.

inan kaderinde varsa, senin yanındayken başına gelen geliyor.

bebekler arabayı sever. akşam eşin eve gelince bir saat arabayla turlasanız. hem hava alırsınız hem çocuk biraz uyur. üstüne pijamasını giydirirsin, arabadan doğru yatağa gider.

bugün benim kadar mutsuz olan varmı.çok sıkıldım artık ya birileri ile bağıra çağıra konuşmak istiyorum çok mutsuzum eşim ilgilenmiyor.uyumayan bir oğlum var ve çok yorgunum.bir sürü iş bekleyen salak bir evim var.çıldırmak üzereyim sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııı :43: :43:

arkadaşımm küçük bi bunalım gibi senin durumun ne güzel bi çocuğun var çocuğum olsun diye dualar eden ,tedaviler gören ne kadra insan var...
salak evim diye bahsettin yer senin yuvan... evi olmayan yada o yuvayı kurmak isteyen ne kadar insan var...
eşin belki işte yoğundur bu aralar... çok üstüne gitme...
oğlunu yormaya çalış biraz oynat.. gezdir.. doktorunla konuş uyuması için önerilerde bulunur..
ev işinide parça parça kendini yormadan üzmeden yap olmadı kadın tut...:34:
rahatla biraz....

canım onuda denedim olmuyor bütün gün gezdirdiğimde oldu uykusu düzene girsin diye günlece çıkmadığımda. Ama nafile 1 gün iyiyse diğer gün isyan.ama dediğin gibi stres sütten geçiyor anladım

inan seni çok iyi anlıyorum,ben 6 ay yatak odasından dışarı çıkamamıştım,sürekli bağıran bir çocuğum vardı.ve o dönemde ben stres yaptıkça çocuğum hiç durmazdı.

ama geçecek bu günlerde daha fazla bunaltma kendini 3 yaşına geldiğinde kuzucuğun epeyce rahatlayacaksın

Allah yardimcin olsun canim yaa.
Yavrunu disari cikar, gezmeye alisverise git.
Seninde havan degisir biraz. Evde is coksa ve sen evde durdukca daha
cok bunalirsin.
Cik gez temiz hava gibisi yok.
Ev isini hergun bir odayi tam temizle bir kac gune biter.

relax relax :)

inan seni çok iyi anlıyorum,ben 6 ay yatak odasından dışarı çıkamamıştım,sürekli bağıran bir çocuğum vardı.ve o dönemde ben stres yaptıkça çocuğum hiç durmazdı.

Ama geçecek bu günlerde daha fazla bunaltma kendini 3 yaşına geldiğinde kuzucuğun epeyce rahatlayacaksın

umarım dediğiniz gibi olur hep şükrediyorum gecicek allahım sen bana güç ver diye dua ediyorum.ama yorgunluk bi yerde insanın canına tak ediyor.sevinmem lazım mutlu olmam lazım herşey çok güzel ne güzel diyorum eşim bugün yeni bir araba aldı sevin diyorum.ama birazda karşındakinden bekliyorsun yada takdir edilmek sevilmek istiyorsun.işler her zaman yoğun ama giden günler ömrümüzden gidiyor ve oğlumuz büyüyor istiyorum hep beraber yaşayalım.

Ve bugün ilk kez oğlum dikkatsizliğim yüzünden yataktan düştü ve vicdan azabı çekiyorum

İlk mesajına bakarak yazıyorum.

Bilgisayarın başından kalk, evini bir güzel temizle.

Psikolojine faydası olacağına eminim.

Ben de çok etki eder tenmiz ev olumlu yönde.

Dolayısıyla bebeğinin durumu da düzelir belki.

Anne olunca bu tür sorunlar kaçınılmaz olyur...

umarım dediğiniz gibi olur hep şükrediyorum gecicek allahım sen bana güç ver diye dua ediyorum.ama yorgunluk bi yerde insanın canına tak ediyor.sevinmem lazım mutlu olmam lazım herşey çok güzel ne güzel diyorum eşim bugün yeni bir araba aldı sevin diyorum.ama birazda karşındakinden bekliyorsun yada takdir edilmek sevilmek istiyorsun.işler her zaman yoğun ama giden günler ömrümüzden gidiyor ve oğlumuz büyüyor istiyorum hep beraber yaşayalım.

Ve bugün ilk kez oğlum dikkatsizliğim yüzünden yataktan düştü ve vicdan azabı çekiyorum/QUOTE]

Diger arkadaslarima katiliyorum. Ama esine durumu anlat benim evde psikolojim bozuldu de. Önceden de calisan bir bayanmissiniz bu yeni durum sizin psikolojinizi alt üst etmis. Cocugunuz kücükmüs kardesiniz ve ailenize bir kac saat birakabilirsiniz. Sadece nefes almak icin. Yada tatil günlerinde esinize birakin 1 saat de olsa arkadaslarinizla bulusun. benimde yigenim dogdu annesini emmiyor mama yiyor. birde cok cay iciyor , milupanin cayini. Hergün en az 22 saat uyur. her 4-5 saatte de bir uyanir. Birde benim annem ve kendi annesi sürekli yardimci olur. Gezmeye cikarlar cocuk arabasiyla.

Yardim almadan ne cocugunuza yarariniz olur ne de esinizi. Gün gectikce daha da bogulursunuz.

Ve bugün ilk kez oğlum dikkatsizliğim yüzünden yataktan düştü ve vicdan azabı çekiyorum

Çok haklısın canım.

İnsan bebek olunca daha fazla ilgiye muhtaç oluyor.

Eşile konuş durumu.Ona ihtiyacın olduğunu anlat.

Ben da düşürdüm kızımı yataktan dikkatsizliğimden.Üzme kendini.Daha dikkatli ol bundan sonra...:34:

Kayınvalidem ile görüşmüyoruz.ona güvenemem yani kardeşim arkadaşım yok güvenebileceğim kendi annemse tam bir problem.ben kaçarak evlendim annemle çocuk olunca barıştık ama hala laflarıyla yer.bir de annem oğlumu öyle bir sahiplaniyor ki bu artık daynaılmaz bir hal aldı.hani emanet edersinizde bin türlü laf işitirsiniz ya annem aynn öyle

hepimizin böyle bunaldığı zamanlar oluyor canım aslında eşin daha anlayışlı olsa biraz sana yardımcı olsa bu kadar bunalmazsın ama odunluğu kim yapacak erkeklerin geninde var odunluk:19:biraz sakin ol 1 saatliğine bile olsa çocuğunla dışarıya çık gez dolaş.evine yardımcı kadın al bunlar seni biraz daha rahatlatacaktır:31:

bence sen yalnız kalmışsın ondan iyice canın sıkılmış eşin çocuk konusunda sana pek yardımcı olmuyor galiba
onunla konuş kendini kötü hissettiğini anlat biraz yardım etsin sana

bebeğini de al çık dışarı dolaş hem o oksijen alır hem sana da değişiklik olur yürüyüş yapmış olursun atarsın o enerjiyi:34:

işe evi temizlemekten başla salak biyer değil orası senin yuvan =))
çıldırmana az kalmış doktorun nerdee ??? senin doktorun eşin söyle ona bi zahmet destek olsun çıkın gezin bir evladınız var oyunlar oynayın onunla 24 saat çalışmıyor ya eşcazın:34:

eşin sen çocuğun biraz vakit geçirmeye çalışın iyi gelecektir psikolojine..belki dışardan demesi kolay ama keşke bi bebeğim olsa da benim de işlerim aksasa bunalsam:30: elindekilerin kıymetini bilmekte mutluluk verir insana

Back
X