- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi maraldefne
-
Şaka bir yana bu ne biçim bi sorudur Allasen ya..ommmm.... Bağlanıyorum ..... ommm..
esim calismiyor kesinlikle calismiyorŞaka bir yana bu ne biçim bi sorudur Allasen ya..
Derdi ne söyle bakalım ..
Derdini söylemeyen derman bulamaz.
bunu 6. hissimizle mi bilelim?yaa esim calismiyor kesinlikle duzelicekmi sizce
calismasi icin ne yapmam gerek6. hissim kuvvetlidir ama bu konuda 6. hisse gerek yok
eşin keyfi olarak çalışmıyorsa tembel ve sorumsuz adamın tekidir düzelmez
düzelir diye bekleme boşuna beklersin
yooo guzel seyler duymak istiyorum sadecebunu 6. hissimizle mi bilelim?
benim 6. hissim kuvvetli düzelmicek desem ayrılcak mısın?
birşey yapamazsın içinden gelmiyorsa senin zorunla işe girse 2 günde bırakır bana göre değil anlaşamadım der aynı aylaklığa devam eder. tembellik ruhuna işlemiş. sorumluluk sahibi değil. eğer sorumluluk sahibi olsaydı zaten taşı sıkar suyunu çıkarırdıcalismasi icin ne yapmam gerek
yaz kardessim yazAçılın ben medyumumyıl 2016 olmuş yazmayı sevmiyorum ama yazdırıyorsunuz kardeşim
ben varim canim kk nin medyumuyum ben.kizlar aranizda hisleri kuvetli olan varmi
Ne için rahatsız mı?esim calismiyor kesinlikle calismiyor
aynen ole yapiyor vallabirşey yapamazsın içinden gelmiyorsa senin zorunla işe girse 2 günde bırakır bana göre değil anlaşamadım der aynı aylaklığa devam eder. tembellik ruhuna işlemiş. sorumluluk sahibi değil. eğer sorumluluk sahibi olsaydı zaten taşı sıkar suyunu çıkarırdı
Benim baya bi kuvvetli canım bu arada sitede yeniyim bana site hakkında yardım eder misiniz?kizlar aranizda hisleri kuvetli olan varmi
yok keyfinden calismiyoNe için rahatsız mı?
Keşke bunları hep en baş yere yazsan şimdi herkes aynı soruları sorup durcak bence konunu duzenle.
valla bende yeniyimBenim baya bi kuvvetli canım bu arada sitede yeniyim bana site hakkında yardım eder misiniz?
güzel şeyler duymayı boşuna bekleme bu adamdan ne koca olur ne babaaynen ole yapiyor valla
Sana bişey yazmayada gerek yok ki çalışmayan adam tembeldir biz burdan istediğimiz çakrayı açalım düzelmezyaz kardessim yaz
calismasi icin ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?