çok mutsuzumm

Meteliğe kurşun atarsanız,açlıktan ağzınız kokarsa belki bi ihtimal çalışabilir

dogru diyosun ama suan ayrilamam da cocugum var 7 aylik

Eh bu adama bir de çocuk. Kel başa şimşir tarak bravo.
Niye boşanamıyormuşsunuz?
Çocukla ne alakası var sanki o bakıyor da çocuğun yemesi içmesi karşılanmayacak.
Benim söyleyecek bir şeyim yok. Bu sitede anladığım kadarıyla 3.ye hamile kalınca aklınız başınıza geliyor ve 3.bebek her zaman kazara oluyor.

22 yasindayim oda geliyo kovamiyo adam
Babanla konuş canım ya...
Enayi mi adam, ne demek kovamıyor?
Al çocuğunu gel, onu da kapıdan def etsin ailen. Pess, yüzsüzlükte son nokta.
Eşin kaç yaşında diye sordum. Sen onu almadan önce nasıl karnını doyuruyormuş? Bu tıynetisize niye çocuk yaptın ki?

1 tane cocugum var korunuyorum olmaz ins bi daha

bizim evimiz yok zaten cnm babamlarla yasiyoruz sdam iyi niyetli kovamiyor esim de 28 yasinda

yok keyfinden calismiyo
KAç yıllık evlisin , birden mi çalışmayı bıraktı, çocuğun varmı , yaşlarınz kaç, eşine neden çalışmak ıstemedığını sorudn mu..

offf lafları ağzından cımbızla alıyoruz..

bizim evimiz yok zaten cnm babamlarla yasiyoruz sdam iyi niyetli kovamiyor esim de 28 yasinda

Bakın kovamıyoruz
Boşanamıyoruz diye bir şey yok
Bunların hepsi sorundan kaçmak

Yazık değil mi babanıza ahir ömründe niye beslesin elin herifini
Babanız çalışacak o da beygir gibi yatacak Allah aşkına nasıl kıyıyorsunuz o adama?
Kendinizi düşünmüyorsanız ana babanızı düşünün

4 yillik evliyim 7 aylik oglum var yoo evlenfigimizden beri calismiyor soruyorum tabiki is yok diyor

daha cok aciyorum kimsesi yok

Acınacak nesi varmış
Acımayla evlilik yürür mü?
Madem kimaesi yok size dört elle sarılsın korusun kollasın yedirsin içirsin doyursun. Aile olmanın sorumluluğunu alsın üzerine.
Çok pardon ama 29 yaşında hödük bilmem nesini sizin boynunuza yüklemiş yayılmış yatıyor.
O babaya acıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…