Çok nazarım değiyor ne zaman desem ki ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Çok nazarım değiyor ne zaman bu ara iyi gidiyor desem sıkıntı çıkıyor ya da ne zaman eşimle bu ara iyiyiz kavga etmiyoruz desem büyük kavga ediyoruz. Deme o zaman diyeceksiniz insan istemsiz düşünüyor bi an yani nasıl engellerim bunu ya.

Karşınıza bir bardak su alın iyi şeyleri ona anlatın. İnsanlarla paylaşmayın, kimin ne niyet taşıdığını bilemezsiniz.
Kendi kendime de nazar ediyorum 😬başkasına söylemiyorum kendi kendime bu ara iyi anlaşıyoruz hiç kavga etmiyoruz diyorum hoop kavga ediyoruz 🤦🏼‍♀️

Kendinize de söylemeyin o zaman.Dua edin, ve nazar değdiğini düşünmeyin.Düşünürseniz o enerji size daha çok gelir.

Kendinize de söylemeyin o zaman.Dua edin, ve nazar değdiğini düşünmeyin.Düşünürseniz o enerji size daha çok gelir.
İste insan istemsiz bi an düşünüveriyor 🤦🏼‍♀️ ben de söylemeyim böyle diyorum ama anlık ya ne iyi falan diye düşünüveriyorsun

Çok nazarım değiyor ne zaman bu ara iyi gidiyor desem sıkıntı çıkıyor ya da ne zaman eşimle bu ara iyiyiz kavga etmiyoruz desem büyük kavga ediyoruz. Deme o zaman diyeceksiniz insan istemsiz düşünüyor bi an yani nasıl engellerim bunu ya.
sirkeli suyla yıkanın bazı insanların enerjileri yüksek oluyor

Gerçekten bir şeylerin kötü gitmesini nazara bağlayıp öylece kenara mı çekiliyosunuz?

Mesela demek ki eşinizle ciddi sorunlarınız var, karakteriniz farklı, demek ki hayatınızda bir takım problemler var ki bir şeyler yolunda gitmiyor. Kötü bir şey olunca kökenini bulup çözmek varken nazara bağlamak neden?

Hep derim, nazar değecek olsa abd başkanına, ne bileyim çok ünlü oyunculara , modellere falan değer. Günlük sıradan insanlarız, kendimizi fazla büyütmeyelim bence.

Bana da cok nazar degiyor ya yildizim dusukmus o neyse artik. Bazen disardan eve bi geliyorum aman Allahim ölüyorum resmen. Nazar duasi acip okuyun ya da yedi kere felak ve nas surelerini okuyun nazar degmemesi icin ya da degmisse bile korunmak icin.

Gerçekten bir şeylerin kötü gitmesini nazara bağlayıp öylece kenara mı çekiliyosunuz?

Mesela demek ki eşinizle ciddi sorunlarınız var, karakteriniz farklı, demek ki hayatınızda bir takım problemler var ki bir şeyler yolunda gitmiyor. Kötü bir şey olunca kökenini bulup çözmek varken nazara bağlamak neden?

Hep derim, nazar değecek olsa abd başkanına, ne bileyim çok ünlü oyunculara , modellere falan değer. Günlük sıradan insanlarız, kendimizi fazla büyütmeyelim bence.
Belki onlara da degiyordur 😂 cok haklisiniz dediklerinizde ama yine de nazar diye birsey var ve eger bir problem yokken birden ortaya cikiyorsa nazardan suphenilmekte haksizlar mi insanlar. Dediklerinizde kesinlikle mantikli.

Örnek verdim dışarıda çalışıyorum ben mesela yagmur yagmaz inşallah diyorum yarım saat sonra yagmur yagıyor geçen kış işe gelirken servis kaza yaparsa camdan fırlarım diye düşündüm 2 gün sonra başka servis kaza yaptı bu ara kavga etmiyoruz bayadır diye düşünüyorum ertesi gün kavga edecek bişey çıkıyor

Nazar kotu ve negatif enerjidir kendinize karsi bu kadar negatif degilsinizdir herhalde.
Kötü negatif de düşünmüyorum aslında fesat biri de değilim ama oluyor bazen birine bişey diyorum oluyo aman sen konuşma diyorlar yada sana bişeyimi anlatmayım diyo😬 ama içimde kötü art niyet yok hiç kimseye karşı

Örnek verdim dışarıda çalışıyorum ben mesela yagmur yagmaz inşallah diyorum yarım saat sonra yagmur yagıyor geçen kış işe gelirken servis kaza yaparsa camdan fırlarım diye düşündüm 2 gün sonra başka servis kaza yaptı bu ara kavga etmiyoruz bayadır diye düşünüyorum ertesi gün kavga edecek bişey çıkıyor
Hanımefendiciğim yapmayın bu kadar, Allah’ın yağmurundan bahsediyoruz mevsimsel ve coğrafik bir olay, siz nazar ettiniz diye mi yağıyor gerçekten? Kazanın da olacağı varmış. Kendinize bu denli yüklenmeyin veya bu kadar ruhani algılamayın bir şeyleri.

Belki onlara da degiyordur 😂 cok haklisiniz dediklerinizde ama yine de nazar diye birsey var ve eger bir problem yokken birden ortaya cikiyorsa nazardan suphenilmekte haksizlar mi insanlar. Dediklerinizde kesinlikle mantikli.
Yani mesela konu sahibi demiş ki “ne güzel yağmur yağmıyor diyorum 5 dk sonra yağmur yağıyor”. Allah’tan gelen ve iklime bağlı bir olay, hani yağmur duasını anlarım da nazar ettim yağmur yağdıyı ilk defa duyuyorum 😅 Cem yılmazın da dediği gibi insanlar olarak kendimizi fazla önemsiyoruz halbuki evrenin, doğanın kendi düzeni var, kazanın da mesela olacağı varsa olur yani

Yani mesela konu sahibi demiş ki “ne güzel yağmur yağmıyor diyorum 5 dk sonra yağmur yağıyor”. Allah’tan gelen ve iklime bağlı bir olay, hani yağmur duasını anlarım da nazar ettim yağmur yağdıyı ilk defa duyuyorum 😅 Cem yılmazın da dediği gibi insanlar olarak kendimizi fazla önemsiyoruz halbuki evrenin, doğanın kendi düzeni var, kazanın da mesela olacağı varsa olur yani
Oyle mi demis onu gormemistim. Abartmis artik yani. Konu sahibininki nazar olmasada nazar diye birsey gercekten vardir. Birseyi biri begenir cat kirilir o an gibi. Herseyi nazara baglamakta sacma tabiki.

Bende de böyle şeyler oluyor ya...
İçten düşündüğüm güzel bı şey varsa hemen kötüye gidiyor. Bazen kendime bazen başkası hatta genelde sevdiğim kişiler için. Sevdiğim biri bişey olmuş mu diye sorma güzel diyip içimden kaç defa maşallah diyorum 🤭
Bı kere kardeşim kolye almış takmış, aaa ne güzelmiş dedim. Der demez ikiye bölündü yarısı düştü.
Bı defa lavaboya girdim aynada kendimi çok beğendim arkamı döndüm bi adım attım ayna catlayarak yere düştü.
Bazen kendimden korkuyorum.

Aklıma bunlar geldi söyledim örnek olarak başka seyler de oluyor nazara inanmayabilirsiniz siz ama ben inanıyorum nazar değebiliyor. Söylediğim bişey diyorum oluyo yada bozuluyor işte

Oyle mi demis onu gormemistim. Abartmis artik yani. Konu sahibininki nazar olmasada nazar diye birsey gercekten vardir. Birseyi biri begenir cat kirilir o an gibi. Herseyi nazara baglamakta sacma tabiki.
Yahu söyledim yagdı demiyorum örnek aklıma onlar geldi onları söyledim. Bişey söylediğimde başıma geliyor demek istiyorum kaza yagmur tabi ki olabilecek şeyler

Back
X