Çok öfkeli ve kırgınım

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz bugün hasta olduğumu bildiği halde gün içinde beni hiç arayıp sormadı dinlen sadece dedi. Sormadığı için daha sonra hastaneye gittiğimi serum takıldığını bilmiyor sinirlenip sonra söyledim. Nerden haberim olsun diyor. Bende sormazsan haberin olmaz dedim kavga ettik iyi geceler dedik. Ama ben sinirimden ağladım. Gereksiz alınganlık mı yapmışım yoksa haklı mıyım? Haklıysam eğer ağzıma geleni söylemek istiyorum yine

Offf soylemezsen haberi olmaz tabi.. fazla mi alingansin? Neden şu birlikteliklerin suyunu çıkarıyoruz ?

Böyle yaparak kendinizi değerli hissettiremezsiniz

Kavga etmek yerine zekanızı kullanarak laf sokacaksınız inceden inceden
Ve kendi hasta olduğunda aynı tavrı sergileyeceksiniz

Yarın açmayın bile konusunu
O sorarsa cevap verirsiniz

dinlen demiş belki uyuduğunuzu düşündü. dinlen dediğim insana devamlı mesaj atmam ki ben.

Yani şimdi Allah korusun da, ölümcül bir hastalığınız yok sonuçta. İlgi beklemişsiniz ama karşınızdaki kişi bu konularda hassas değil belli ki. Fazla abarttığınızı düşünüyorum. Bu kişi sizi bırakır zaten üç vakte kadar.

dinlen demiş size ve hastasınız diye uyuduğunuzu düşünmüştür ki ben de aynı şekilde düşünürüm
eşim bile evde hasta yatıyor olsa zırt pırt aramam ki uyuyordur diye
hem 5 saat de uzun değil ki aramama için ya da bana mı öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…