• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok önceleri hoşlandığım bir insan.. Ne yapmalıyım?

Akcay_85

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
41
0
296
İstanbul
merhaba kızlar...

söze nereden girmem gerektiğini bilmiyorum.. lisedeyken hoşlandığım bi çocuk vardı. ismi mehmet. karşıdan karşıya bir hoşlanmaydı yani aramızda bişey olmadı. onun ruhu bile duymadı o zamanlar. o benden 2 sınıf üstteydi zaten. mezun olup gitti. ama aynı mahallede oturuyoduk o zamanlar. neyse.. aradan seneler geçti. ben üniversiteyi kazandım. 3. sınıftayken bir gün aklıma düştü. acaba dedim facebooku var mıdır? arattım ve çıktı. eklesem mi eklemesem mi emin olamadım. sonra ekledim. o tabii ki benden bi haber. kabul ettikten sonra tanışıyo muyuz gibi bişeyler dedi. konuşmaya başladık. o gün uzun uzun konuştuk facebook chatinde. ben anlattım, aynı okuldaydık ama sen beni bilmezsin falan dedim. o gün baya konuştuk. samimi davrandı bana. ama o kadar da kaldı konuşmamız yani. sonra ben onu msnden ekledim. bi kere yazdım napıyosun falan diye, çok fazla konuşmadı bitti muhabbet... ben de konuşmak istemediğini düşünüp bi daha rahatsız etmedim.

sonra araya başkaları girdi. başka erkek arkadaşlarım oldu. ama mehmet hep durdu facebookumda. şu an okuldan mezun oldum memleketime geldim. o da mezun olmuş anladığım kadarıyla. facede hiç aktif değildi. baktım bu ara paylaşım falan yapıyo. bikaç kez ilgisini çekmek için hiç beğenmiyceğim bi iki paylaşımını beğendim ne yalan söyliyim :1: bu ara online olmaya başladı facede. ama hiç yazmıyo. son konuşmamız arasından 2 sene geçti nerdeyse... çoktan unutmuştur beni.

şimdi... ya alttan alta hala hoşlanıyorum aslında. ben şimdi napsam faceden msj atsam mı napıyosun falan diye.. çok mu hafif gözükürüm? yoksa içimden geleni mi yapmalıyım bilmiyorum.. kafam çok karışık bu konuda. fikirlerinizi bekliyorum..

Çevremde gördüklerimle şöyle söyleyebilirim, kadınlar ilk adımı attığında erkekler tarafından 'iş tamam' olarak algılanıp, değersizleştiriliyorlar.
Ne de olsa o cepte ve benimle ilgileniyor, istediğimde konuşurum, istediğimde giderim mantığı...
Bu yüzden bence bir şey yapmayın...

Çevremde gördüklerimle şöyle söyleyebilirim, kadınlar ilk adımı attığında erkekler tarafından 'iş tamam' olarak algılanıp, değersizleştiriliyorlar.
Ne de olsa o cepte ve benimle ilgileniyor, istediğimde konuşurum, istediğimde giderim mantığı...
Bu yüzden bence bir şey yapmayın...

bencede hic bisey yapma, unut gitsin
bikac kez denemissin zaten, e ilgisi yok belliki,
bidaha bisey yapma artik bence

ben de öyle düşünüyorum da.. bazen de diyorum bi msjdan ne çıkar ki:44:

Ben de karşı taraftan umut verecek bir yaklaşım göremedım, bırak lise platoniğin olarak kalsın derim...

ha bi de şöyle bişey var. biz o zaman liseden tanışan 2 insan gibi konuştuk. ben ona bişey belli etmedim.
gerçi durup dururken neden ekledi diye düşünmüştür ama sonuçta üstüne de düşmedim yani...

ha bi de şöyle bişey var. biz o zaman liseden tanışan 2 insan gibi konuştuk. ben ona bişey belli etmedim.
gerçi durup dururken neden ekledi diye düşünmüştür ama sonuçta üstüne de düşmedim yani...

İlgisi olsa o süre içinde o sana ulaşır, seni bulurdu. hadi sen onu buldun,o senin üzerine düşer ilerletirdi, ama hep senin çabanla görüşme olmuş,baksana sen çekilince bıraktığın gibi kalmış, zorlamayla olmaz bazı şeyler, çocuğun aklında bile yok böyle bir ihtimal, bence sen de üstüne düşme.
Böyle erkekler sadece nezaketen sen konuşunca konuşurlar, görüşmek işteyınce gelir görüşürler, gayet güzel muhabbet de yaparlar seninle, hatta çok güzel vaki gecirdiklerini söylerler,ama ondan sonra sen ses çıkarmayınca bir yabancı gibi hiç arayıp sormazlar, benım yaşadıgım birinde öyle olmuştu çünkü, belliki ilgilenmiyor sadece arkadaş gözüyle bakıyordu, ben de aramadım bir daha, o zaten aramazdı vehiç arayıp sesin cıkmıyor ne yapıyorsun falan demedi de. Böylece ondan umudumu kestim tamamen. Senin iş daha kolay, zaten aynı ortamda degilsin, sadeece yıllar önce hoşlandıgın birisi....
İlgisi olan erkek belli eder, sen itiraf edersen de reddedildiğinle kalırsın, şahsen bende böyle olmuştu başka bir olayda:ssz: Sen boşluktasın gibime geldi, ama tutunacak daha umut veren birini bul derim, bol şans:34:

İlgisi olsa o süre içinde o sana ulaşır, seni bulurdu. hadi sen onu buldun,o senin üzerine düşer ilerletirdi, ama hep senin çabanla görüşme olmuş,baksana sen çekilince bıraktığın gibi kalmış, zorlamayla olmaz bazı şeyler, çocuğun aklında bile yok böyle bir ihtimal, bence sen de üstüne düşme.
Böyle erkekler sadece nezaketen sen konuşunca konuşurlar, görüşmek işteyınce gelir görüşürler, gayet güzel muhabbet de yaparlar seninle, hatta çok güzel vaki gecirdiklerini söylerler,ama ondan sonra sen ses çıkarmayınca bir yabancı gibi hiç arayıp sormazlar, benım yaşadıgım birinde öyle olmuştu çünkü, belliki ilgilenmiyor sadece arkadaş gözüyle bakıyordu, ben de aramadım bir daha, o zaten aramazdı vehiç arayıp sesin cıkmıyor ne yapıyorsun falan demedi de. Böylece ondan umudumu kestim tamamen. Senin iş daha kolay, zaten aynı ortamda degilsin, sadeece yıllar önce hoşlandıgın birisi....
İlgisi olan erkek belli eder, sen itiraf edersen de reddedildiğinle kalırsın, şahsen bende böyle olmuştu başka bir olayda:ssz: Sen boşluktasın gibime geldi, ama tutunacak daha umut veren birini bul derim, bol şans:34:

gel görüşelim demem zaten. ama boşlukta olduğum doğru tespit. doğru dürüst arkadaşım yok. kimseyle görüşmüyorum. işim gücüm yok.

akşam msj attım nolursa olsun dedim. bi kere de içimden geleni yaptım. kırılıcamı biliyorum ama yaptım. zaten belki de cevap bile vermiycek :)

gel görüşelim demem zaten. ama boşlukta olduğum doğru tespit. doğru dürüst arkadaşım yok. kimseyle görüşmüyorum. işim gücüm yok.

akşam msj attım nolursa olsun dedim. bi kere de içimden geleni yaptım. kırılıcamı biliyorum ama yaptım. zaten belki de cevap bile vermiycek :)

Belliydi mesaj atmaya istekli olduğun, hayırlısı diyelim, bakalım ne olacak.
Ben de zamanında senin gibi mesaj atıp çılgınlık yapayım demiştim, o da olmayacagını söylemiş ama beni merak ettiğini söyleyip yüzyüze görüşmüştük, şimdiki aklım olsa gitmezdim görüşmeye, zaten olmaz demişti en başta ama gidip bir de ağlayıp hepten gururumu ayaklar altına almıştım. Şimdiki aklım olsa ona egosunu tatmin fırsatını vermezdim.32

Belliydi mesaj atmaya istekli olduğun, hayırlısı diyelim, bakalım ne olacak.
Ben de zamanında senin gibi mesaj atıp çılgınlık yapayım demiştim, o da olmayacagını söylemiş ama beni merak ettiğini söyleyip yüzyüze görüşmüştük, şimdiki aklım olsa gitmezdim görüşmeye, zaten olmaz demişti en başta ama gidip bir de ağlayıp hepten gururumu ayaklar altına almıştım. Şimdiki aklım olsa ona egosunu tatmin fırsatını vermezdim.32

beni merak edecek bi durumu yok. zaten facebookumda ekli senelerdir. fotolarıma bakmıştır illa ki.

ya ben ağlayıp zırlayacak değilim nolur benimle sevgili ol diye. zaten görüşelim falan da demem ya. tepkisini ölçmek için attım sadece.

ne biliyim yaptım işte. duyuyorum millet neler yapıyo.. bi msjdan bişey çıkmaz. en fazla cevap vermez olur biter :)

beni merak edecek bi durumu yok. zaten facebookumda ekli senelerdir. fotolarıma bakmıştır illa ki.

ya ben ağlayıp zırlayacak değilim nolur benimle sevgili ol diye. zaten görüşelim falan da demem ya. tepkisini ölçmek için attım sadece.

ne biliyim yaptım işte. duyuyorum millet neler yapıyo.. bi msjdan bişey çıkmaz. en fazla cevap vermez olur biter :)

görüşelim diye kendisi demişti, ama çok güzel bile olsam sonucun değişmeyecegını söylemişti, belli ki egosunu tatmın etmek için görüştü, çünkü başkasını sevıyormuş zaten... ben karşısında kendimi güçsüz, ezik hıssetmiştim, ondan aglamıştım, yoksa ben de sonucu bilerek gitmiştim, ümit vermemişti hiç.
neyse her insan, her ilişki farklıdır, ben kendi tecrübemi anlattım, senin istediğin gibi olur umarım gelişmeler.

Son bir kez daha msj atmanı söyleyecektim ama atmışsın zaten :)

Bu işler belli olmuyo yani o zamanlar bişey olmamış olabilir ama o insanla kaderinde birşeyler yaşayacağın varsa 3 sene 5 sene sonrada oluyor illaki....

gelişmelerden haberdar et bizi ;)

Son bir kez daha msj atmanı söyleyecektim ama atmışsın zaten :)

Bu işler belli olmuyo yani o zamanlar bişey olmamış olabilir ama o insanla kaderinde birşeyler yaşayacağın varsa 3 sene 5 sene sonrada oluyor illaki....

gelişmelerden haberdar et bizi ;)

dün gece buraya konu açtıktan sonra attım msj.. ama hala cevap gelmedi :) dediğim gibi en fazla cevap vermez diyodum, öyle de oldu. neyse napalım kısmet değilmiş..

İçinden geleni yap.

Faceden msnden yazdığın bir iki naber nasılsınla çocuk seni nasıl tanısın ki..
Başka şeyler gerek.
Kestirip atmak için erken.
Ortada hiçbir şey yok çünkü.
Ama şöyle de bi şey var ki fotoğraflarını görmüştür, gördüğü halde hiç alakadar değilse beğenmemiş de olabilir.
Ya da sen iyi sohbet kuramadın. Konu konuyu açmalı, onun dikkatini çekecek şeylerden bahsetmelisin.

İçinden geleni yap.

Faceden msnden yazdığın bir iki naber nasılsınla çocuk seni nasıl tanısın ki..
Başka şeyler gerek.
Kestirip atmak için erken.
Ortada hiçbir şey yok çünkü.
Ama şöyle de bi şey var ki fotoğraflarını görmüştür, gördüğü halde hiç alakadar değilse beğenmemiş de olabilir.
Ya da sen iyi sohbet kuramadın. Konu konuyu açmalı, onun dikkatini çekecek şeylerden bahsetmelisin.

evet belki de beğenmedi doğru söylüyosun.

belki de sevgilisi vardır, o bile belli değil :) sonuçta özel hayatını facede paylaşmak zorunda değil herkes. kendisinin de 3-4 fotosu var zaten topu topu. ama hala cevap yok. bu demek oluyo ki bu iş yaş :))

dün gece buraya konu açtıktan sonra attım msj.. ama hala cevap gelmedi :) dediğim gibi en fazla cevap vermez diyodum, öyle de oldu. neyse napalım kısmet değilmiş..

görmemiştir belki mesajını. facete çok takılmıyo olabilir... iyi niyetli düşünelim biz genede :)

Bende böyle bir durum yaşadım 1yıl platonik takıldım sonra itiraf ettim pişman mıyım? Hayır,çünkü sevdim ve tanımadan garip bir güven hissiyle yazdım duygularımı şimdiye kadar hiç böyle bişey yapmamistim kolay olmadı ölüm gerceğini düşününce sevildiğini bilsin istedim.Selam sabah etmeden
yazdım öyle içimden geldiği gibi sonra merhaba nasılsin? diye cevap geldi zor beğenen zor kabullenen biriyim diye açıklama
yaptı bende saygı duyduğumu ifade ettim nezaket çerçevesinde sonra ses çıkmadı beni faceden çıkarır sanırken 2 gun sonra fotoğraf koymuş bende bi umut hiç fotoğraf koymaktan yana olmama rağmen fotoğrafımı koydum.yine ses yok ama face giriyo karikatür paylasimlari yapıyor sonra bi aksam aynı anda cevrimici olduk ama ben nasıl heyecanlandım ismini görmek bile kalbimin atmasına sebep.sonra hesabını dondurdu gözümün önünden gitti üzüldüm bana bir tepkiydi duvarim da yaptığım şiirli paylaşımlara belkide.
2 gün sonra hesabını açtı karikatür paylasimina devam etti 1 haftadır yine ses yok ama hala beni listeden çıkarmadı ben olsam sevmediğim birini çıkarırım sizce hala umut var mı

ılk adımı bayanın atmasını uygun gormuyorum ben .

en basından ıpler erkege verılmemelı .zaten sonradan

sapıtıyo hepsı ,bı'De en basından ıplerı elıne verırsen

havasından tavasından gecılmez valla .aman allah korusun

sakın haa adım fılan atayım deme :9:

lakın canım ortada adım atılacak bı durumda soz konusu degıl

eger o sahıs senden hoslanmıs olsaydı emın ol adımını atardı

sen nasıl hıc begenmeyecegın paylasımları sırf o paylasıyor

dıye begenıp dıkkat cekmeye calısıyorsan ,eger o da hoslansa

ıdı emın ol oda yapardı bunları .zaten daha oncekı gorusmelerdede

sohbetlerınız hep kısa kısa olmus -cocuk devamını getırmemıs .

lafın özü unut gıtsın baska asklara yelken ac .

Bende böyle bir durum yaşadım 1yıl platonik takıldım sonra itiraf ettim pişman mıyım? Hayır,çünkü sevdim ve tanımadan garip bir güven hissiyle yazdım duygularımı şimdiye kadar hiç böyle bişey yapmamistim kolay olmadı ölüm gerceğini düşününce sevildiğini bilsin istedim.Selam sabah etmeden
yazdım öyle içimden geldiği gibi sonra merhaba nasılsin? diye cevap geldi zor beğenen zor kabullenen biriyim diye açıklama
yaptı bende saygı duyduğumu ifade ettim nezaket çerçevesinde sonra ses çıkmadı beni faceden çıkarır sanırken 2 gun sonra fotoğraf koymuş bende bi umut hiç fotoğraf koymaktan yana olmama rağmen fotoğrafımı koydum.yine ses yok ama face giriyo karikatür paylasimlari yapıyor sonra bi aksam aynı anda cevrimici olduk ama ben nasıl heyecanlandım ismini görmek bile kalbimin atmasına sebep.sonra hesabını dondurdu gözümün önünden gitti üzüldüm bana bir tepkiydi duvarim da yaptığım şiirli paylaşımlara belkide.
2 gün sonra hesabını açtı karikatür paylasimina devam etti 1 haftadır yine ses yok ama hala beni listeden çıkarmadı ben olsam sevmediğim birini çıkarırım sizce hala umut var mı

canım yaa yanlıs anlama benı son zamanlarda bu plotonık asklarla

ılgılı konulara cok rastladım ıcın sormak ıstedım sadece .

yanı sımdı neden hıc bırsey paylasmadıgınız tek bı ozel anınız bıle

olmayan kısılere karsı boyle perısan oluyorsunuz anlamadım ben .

yargıladıgım ıcın sormuyorum sakın yanlıs anlama cıdden merak ettım :)

yanı sımdı sevgılı olursunuz aylarınızı yıllarınızı verırsınız ,özel gunler

özel anlar anılarınız olur ve ayrılırsınız .o ayrılık surecınde eskı sevgılıyı

bekleme gerı donus umutlarını anlıyorum ,cunku paylasımlar var yasanmıs

beraberlık anılar var .ama hıc bırsey paylasmadıgınız kısılere karsı

bu umutlu bekleyıslerı ben anlamıyorum yaa :) yanı bunların egolarını

neden şisirıyorsunuz boyle yaa .bırakın gıtsın ne umut edıp bekleyeceksın kı .

umut var mı dıye sormussun ; umut yok canım .eger sana adım atsada kabul etme

zaten .bu benım fıkrım tabı .yanı ne o oyle hesabını bı dondurup bı acıyo

ne yapmaya calsıyor kı .hem de sen cevrımıcıyken yapıyo bu sacmalıkları

yaaa bosver gıtsın canım benım .

canım yaa yanlıs anlama benı son zamanlarda bu plotonık asklarla

ılgılı konulara cok rastladım ıcın sormak ıstedım sadece .

yanı sımdı neden hıc bırsey paylasmadıgınız tek bı ozel anınız bıle

olmayan kısılere karsı boyle perısan oluyorsunuz anlamadım ben .

yargıladıgım ıcın sormuyorum sakın yanlıs anlama cıdden merak ettım :)

yanı sımdı sevgılı olursunuz aylarınızı yıllarınızı verırsınız ,özel gunler

özel anlar anılarınız olur ve ayrılırsınız .o ayrılık surecınde eskı sevgılıyı

bekleme gerı donus umutlarını anlıyorum ,cunku paylasımlar var yasanmıs

beraberlık anılar var .ama hıc bırsey paylasmadıgınız kısılere karsı

bu umutlu bekleyıslerı ben anlamıyorum yaa :) yanı bunların egolarını

neden şisirıyorsunuz boyle yaa .bırakın gıtsın ne umut edıp bekleyeceksın kı .

umut var mı dıye sormussun ; umut yok canım .eger sana adım atsada kabul etme

zaten .bu benım fıkrım tabı .yanı ne o oyle hesabını bı dondurup bı acıyo

ne yapmaya calsıyor kı .hem de sen cevrımıcıyken yapıyo bu sacmalıkları

yaaa bosver gıtsın canım benım .

Her aşk platonik başlar bence ilk adımı taraflardan biri atar duygular karsilikliysa ilişki başlar.ben aynı anda biribirini sevdigini söyleyen iki insan görmedim.seversin ve muhtemelen daha az ya da hiç sevilmezsin şairin dedigi gibi.zaten bu saatten sonra tek satır yazıp göndermem.duvarimda yaptığım paylasimlar sadece kendimi ifade etmek adına dinlemekten de keyif aldığım siir ve sarkilardi ister begensin ister begenmesin ben birilerinin begenisine göre yaşamam.egoya gelince haklısınız şımardı sanki.bana böyle birşey söylense ben ne arkadaş listemden cikarirdim.herşeyden öte kendini ifade etmenin rahatlığı ayrı bir güzel bazı şeyler netleşti kafamda

Back
X