• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok önceleri hoşlandığım bir insan.. Ne yapmalıyım?

bende zamanın bırınde bir iş arkadaşıma faceden msj atmıştım uzun uzun
napım hep gözgöze geliyoduk,benden hoşlanıyor da söyleyemıyor sandım
bende hadı bu sefer de ben adım atayım ne olacak,ne gururr dedım döşedim face den
pişmannn oldum tabı
neymiş eefendım ben onun arkadaşıymışım da
bakışmalarımızın farkında bile değilmiş te
cart curt
bende tamam ben yanlış anlamışım deyıp silmiştim
sonra tekrar ekledı benı
tekrar konuştuk
hatta tanımaya çalıştı benı falan ama bu sefer de ben yüz vermedim
sonra da olmadı zaten
şimdi merhaba merhaba sadece
o yuzden bir erkek bır kadından hoşlanıyosa kesın gelir yada bir şeilde belli eder zaten
ben bidaha asla bır erkeğe açılmam aşkından ölsem bıle
aldım dersimi:)))))

merhaba kızlar

benden sonra baya sohbetler olmuş burda kusura bakmayın şimdi hepsine tektek cevap vericem.

ama merak edilen soruya açıklık getireyim: cevap gelmedi :)))))) bozuldum mu evet bozuldum ama msjı atarken cevap vermemesini göze alarak atmıştım.

dün akşamdı sanırım. çevrim içi gördüm. ben de faceteydim. biraz bekledim bişey yazmayınca kapattım ben facebooku.

demek ki hoşlanmıyo. dediğiniz gibi hoşlansa böyle bi msj karşısında hemen muhabbete geçerdi.

bende zamanın bırınde bir iş arkadaşıma faceden msj atmıştım uzun uzun
napım hep gözgöze geliyoduk,benden hoşlanıyor da söyleyemıyor sandım
bende hadı bu sefer de ben adım atayım ne olacak,ne gururr dedım döşedim face den
pişmannn oldum tabı
neymiş eefendım ben onun arkadaşıymışım da
bakışmalarımızın farkında bile değilmiş te
cart curt
bende tamam ben yanlış anlamışım deyıp silmiştim
sonra tekrar ekledı benı
tekrar konuştuk
hatta tanımaya çalıştı benı falan ama bu sefer de ben yüz vermedim
sonra da olmadı zaten
şimdi merhaba merhaba sadece
o yuzden bir erkek bır kadından hoşlanıyosa kesın gelir yada bir şeilde belli eder zaten
ben bidaha asla bır erkeğe açılmam aşkından ölsem bıle
aldım dersimi:)))))

ya işte insanın gözü kararıyo bazen böyle :)
ama ben duygularımı belli edicek bişey demedim ki.. sadece naber nasılsın falan dedim.

görmemiştir belki mesajını. facete çok takılmıyo olabilir... iyi niyetli düşünelim biz genede :)
evet fazla takılmıyo anladığım kadarıyla. oyun fala oynuyo görüyorum ara sıra. ama dün çevrim içiydi işte. görmüş olmama ihtimali yok sanırım :)
Bende böyle bir durum yaşadım 1yıl platonik takıldım sonra itiraf ettim pişman mıyım? Hayır,çünkü sevdim ve tanımadan garip bir güven hissiyle yazdım duygularımı şimdiye kadar hiç böyle bişey yapmamistim kolay olmadı ölüm gerceğini düşününce sevildiğini bilsin istedim.Selam sabah etmeden
yazdım öyle içimden geldiği gibi sonra merhaba nasılsin? diye cevap geldi zor beğenen zor kabullenen biriyim diye açıklama
yaptı bende saygı duyduğumu ifade ettim nezaket çerçevesinde sonra ses çıkmadı beni faceden çıkarır sanırken 2 gun sonra fotoğraf koymuş bende bi umut hiç fotoğraf koymaktan yana olmama rağmen fotoğrafımı koydum.yine ses yok ama face giriyo karikatür paylasimlari yapıyor sonra bi aksam aynı anda cevrimici olduk ama ben nasıl heyecanlandım ismini görmek bile kalbimin atmasına sebep.sonra hesabını dondurdu gözümün önünden gitti üzüldüm bana bir tepkiydi duvarim da yaptığım şiirli paylaşımlara belkide.
2 gün sonra hesabını açtı karikatür paylasimina devam etti 1 haftadır yine ses yok ama hala beni listeden çıkarmadı ben olsam sevmediğim birini çıkarırım sizce hala umut var mı
neden çıkarsın ki canım. sonuçta artık herkes herkesin facebookunda ekli duruyo. ben çok fazla umutlanma derim.
ılk adımı bayanın atmasını uygun gormuyorum ben .

en basından ıpler erkege verılmemelı .zaten sonradan

sapıtıyo hepsı ,bı'De en basından ıplerı elıne verırsen

havasından tavasından gecılmez valla .aman allah korusun

sakın haa adım fılan atayım deme :9:

lakın canım ortada adım atılacak bı durumda soz konusu degıl

eger o sahıs senden hoslanmıs olsaydı emın ol adımını atardı

sen nasıl hıc begenmeyecegın paylasımları sırf o paylasıyor

dıye begenıp dıkkat cekmeye calısıyorsan ,eger o da hoslansa

ıdı emın ol oda yapardı bunları .zaten daha oncekı gorusmelerdede

sohbetlerınız hep kısa kısa olmus -cocuk devamını getırmemıs .

lafın özü unut gıtsın baska asklara yelken ac .

benden hoşlanmadığı aşikar. en azından ovv kız benden hoşlanıyo galiba deyip de yavşaklık yapmadı. böyle erkekler de var. kızların duygularıyla oynuyolar.
gerçi bu aklı başında bi çocuk. nezaketen de olsa cevap vereceğini düşünmüştüm açıkçası..

Back
X