Çok önemli arkadaşlar

Her abi bir mi peki sende bize bunun açıklamasını yapsana bi!!!

Bu nasıl bi konuşma tarzı ya, herkesin abisiyle kardeşiyle olan ilişkisi bir değil, konu sahibinin abisi normal mi sence? Kız rahatsız olmak da haklı.. karşısında şevkatli biri yok, herşey olabilir gerçekren olabilir, oluyorda
Her abi bir mi derken benim aklım almıyor şuan da?
Yanına yattığı zaman ne oluyor? Ben çok mu masum düşünüyorum anlamadım?

Tabiki öyle , abi kardeşe tecavüz ediyor taciz ediyor, insanlar neler yaşıyor.. ki konu sahibin anlattıklarına bakılırsa abisi hiç normal psikolojide biri değil. Öyle bir abinin yanına yatmasında sen de güven hissetmezdin..

sapıktır ve uyurken taciz ediyodur belki? olamaz mı? taciz etmese bile hoş değil. yetişkin insan, yetişkin abisi yanında yatsın istemiyor. anlamayacak ne var. ben de uyurken gelip ablam yanıma yatsın istemem neden çünkü uyuyorum, bilinçdışı bir hal.

Abinin davranışları çok kötü gerçekten evet inşallah doğru yolu bulur ama ben erkek arkadaşınında davranışlarını saçma buldum açıkçası. Şu an kim oluyorda evlenince abini evimize almam diyebiliyor? Ne kadar kötü olsada abin o senin :KK12:
Abiniz ne zamandır ve neden ısrarla yanınızda yatıyor?
Çok iyi anlaşan 2 kardeş olsanız sevgiden derdim ama ahlaksız biri olduğu için aklıma hiç hoş şeyler gelmiyor.
Kapınızı kilitleyin.

Son düzenleme:
Düşünün ki böyle bi konuda dahi konu sahibi kadınlar tarafından suçlanıyor, biz gerçekten ilginç bi toplumuz ve asla akıllanmayız... abisi şiddet küfür gösteriyor, yanına yatsa ne varmış ne demek ya böyle bi insandan normal bi zihniyetmi beklenir

sapıktır ve uyurken taciz ediyodur belki? olamaz mı? taciz etmese bile hoş değil. yetişkin insan, yetişkin abisi yanında yatsın istemiyor. anlamayacak ne var. ben de uyurken gelip ablam yanıma yatsın istemem neden çünkü uyuyorum, bilinçdışı bir hal.
Kendimle empati yapınca benim aklım almadı kusura bakmayın. Eğer bu dediklerinizi yaşıyorsa tabiki normal değil.
Fakat abi-kardeş olarak bakınca ne bileyim ya..

Aileden aileye değişiyor.27 yaşındaki abim yaşadığımız şehre gelince sabah bazen gelip sarılır uyandırmak için,bazen su falan döker,bazen komik bir şarkı falan açar.Dışarıdan bakınca koca adam ama kardeş sonuçta,bunu yapabileceği başka biri yok.
Uyandırmak, şebeleklik, hatta kızdırmak için bile olsa yine anlarım, ama konu sahibi sanki yanında uyumaya çalışıyor gibi anlatmış. Bir de dediğiniz gibi zaten sevgi dolu bir ilişkileri yok.

Ayrıca benden küçük kardeşim odama tıklamadan dalamaz. Bütün dedikleri birleşince, şartlar müsaitse evlenip gitmesi en sağlıklısı bence..

Kendimle empati yapınca benim aklım almadı kusura bakmayın. Eğer bu dediklerinizi yaşıyorsa tabiki normal değil.

Ya olay illa ensest olmak zorunda değil.Kardeşini döven,baskı altına alan,küfür eden adam zaten ne bileyim pek sevecen biri değildir,böyle yanında gelip yatması gereksiz.
İyi anlaşan bir abi falan olsa sevgiden,kardeşidir küçüğüdür falan dersiniz de bu konudaki abi öyle değil işte.
Rahatsız olduğunu söylediğini de yazmış,madem anlamıyor en iyisi uzaklaşmak bir an önce.

ya konuda zaten abisi ile olan durumu anlatmış. normal abi kardeş ilişkisi yok ki. hadi diyelim velev ki var. iyi anlaşan abi kardeş düşünelim. kız gece olmuş sıcaktan donla yatıyor belki. abi gece gelip uyuyan kardeşinin yanına yatıyor. bunun neresi normal? abi de yapsa normal değil baba da yapsa normal değil hatta ve hatta abla yapsa dahi normal değil. herkes sınırını bilmeli.

Ya olay illa ensest olmak zorunda değil.Kardeşini döven,baskı altına alan,küfür eden adam zaten ne bileyim pek sevecen biri değildir,böyle yanında gelip yatması gereksiz.
İyi anlaşan bir abi falan olsa sevgiden,kardeşidir küçüğüdür falan dersiniz de bu konudaki abi öyle değil işte.
Rahatsız olduğunu söylediğini de yazmış,madem anlamıyor en iyisi uzaklaşmak bir an önce.
Ya orası öyle tabi de.. Küfür vs bende doğru bulmuyorum. Savunduğum içinde yazmadım zaten.

Abinizin psikolojik sorunları mı var? Anne ve babanız konuştuğu halde devam ediyorsa normal değildir bence. Odanızdayken kapıyı kilitleyin ve evlenene kadar uzak durmaya çalışın.
Sevgilinize de herşeyi anlatmayın bence.

Konu sahibi hala yazilanlara cevap vermemis onun adina endiseliyim cevap yazar aydiatirsa bizi iyi olacak

Back
X