- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
Aranizda minupa papatya cayi kullanan varmi cocuk icin oglum 8 aylik onun icin kullacagim. Ben icmiycem oglum icecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sikayetiniz nedir? Neden kullanmak istiyorsunuz? Sancı mı?Aranizda minupa papatya cayi kullanan varmi cocuk icin oglum 8 aylik onun icin kullacagim. Ben icmiycem oglum icecek
Grip oldu uykusu biraz olsun duzene girsin diye hem rahatlar diye dusunuyorumSikayetiniz nedir? Neden kullanmak istiyorsunuz? Sancı mı?
Doktora sordunuz muDoğdugu andan itibaren verdim.Sutum kilo alması için yeterli besleyicilikte ama.miktar olarak azdı.Bebegi kandırmak için yani.Tabi gazına filan da iyi geliyor.Afiyet olsun kuzuya
Benim ki 6 ayini gecti 8 aylik suanBen kullandım bebeğim çok gazlı bir bebekti ilk 6 ay falan kullandım papatya çayını.
İki kızımda da doktor kontrolünde verdim.Hatta sonraki kontrolünde rezeneyi milupanin değilde( laktoz var için de) direk bir tatlı kaşığı rezeneyi bir kupa kaynar su ile demletip iki tatlı kaşığı verdirtti.Simdi sütüm daha düzenli ,bitki çayı vermiyorum ama ilk bir ay papatya çayının günde 4 kereye kadar 30/40 cc verdik.Doktora sordunuz mu
Çok geçmiş olsun miniğe.. faydası olur mu bilgim yok ne yazık ki..Grip oldu uykusu biraz olsun duzene girsin diye hem rahatlar diye dusunuyorum