Arkadaşlar bir sorum olacak. Kardeşim lise2 ye gidiyor. ve yabancı dil bölümünü seçti. Cunku küçüklüğünden beri pek yatkın,anlayabiliyor sürekli cnbc-e kanalını vs izliyor. Ama gel gelelim öğretmenine. Çocuğu öyle bir sogutmus ki,sınıftaki herkesi. Cok zormus,üniversite sınavına gece gündüz çalışsalar bile dil bolumundekiler başarı saglayamiyorlarmis. Önleri pek açık değilmiş,başını kaldırmadan sürekli çalışmaları gerekiyormuş ama buna rağmen basarisizlik oranı çokmus. Kardesimde bolumumu mu degistirsem ama tm de yani eşit ağırlık veya sayısal öğrencisi olduğumu düşünmüyorum ve sevmiyorum diyor. Tercüman mütercim olmak istiyor. Ama bölümün dezavantajı oldukça fazlaymis ve tek bir dil sınıfı var okullarında. Bilemedik kararsiziz
Arkadaşlar sizden de dil bölümünü okuyan var mı? veya bir yakininiz tanıdığınız falan varsa yardımcı olabilir misiniz? gercektende böyle mi diye merak ediyorum. kardeşim için onemli bir şey. 2 sene sonra üniversite sınavına giricek. düşüncelerinizi esirgemezseniz minnettar olurum. şimdiden cok teşekkürler yardimlarinizi bekliyorum..

Arkadaşlar sizden de dil bölümünü okuyan var mı? veya bir yakininiz tanıdığınız falan varsa yardımcı olabilir misiniz? gercektende böyle mi diye merak ediyorum. kardeşim için onemli bir şey. 2 sene sonra üniversite sınavına giricek. düşüncelerinizi esirgemezseniz minnettar olurum. şimdiden cok teşekkürler yardimlarinizi bekliyorum..