Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Siz nesiniz peki merak ettim. Sekreter parçası derken ne demek istiyorsunuz ?

yine sansasyonel bir konuyla karşımızdasınız. eski konularınızdan hatırlıyorum sizi cok tepki aldığınız konulardı. tam dedim ki bu konu o kadar da sansasyonel olmamis baktım yapıştırmışsınız "SEKRETER PARCASI" kelimesini. hah dedim tamam oldu simdi. birazdan size karsı gelen kadınlara kariyerinizden guzelliginizden dem vurup "ZATEN HEMCİNSLERİM BENİ KISKANIYOR" a bağlarsınız.

Siz nesiniz peki merak ettim. Sekreter parçası derken ne demek istiyorsunuz ?
ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz

Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.

Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.

Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
Yani gerçekten meraklanıp iş yerinden aradıysanız sıkıntı yok. Ama sekretere ne dediniz. Ulaşamadım telaşlandım dediyseniz sorun yok.

Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.

Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.

İftira derken .? Bunu anlayamadım

yine sansasyonel bir konuyla karşımızdasınız. eski konularınızdan hatırlıyorum sizi cok tepki aldığınız konulardı. tam dedim ki bu konu o kadar da sansasyonel olmamis baktım yapıştırmışsınız "SEKRETER PARCASI" kelimesini. hah dedim tamam oldu simdi. birazdan size karsı gelen kadınlara kariyerinizden guzelliginizden dem vurup "ZATEN HEMCİNSLERİM BENİ KISKANIYOR" a bağlarsınız.
ok

ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Sekreter parçası nedir ya?
Çok itici bir tabir ve gerçekten ayip...
Ayrica eşiniz haklı...
Yani sekretere ne diye gereksiz açıklama yapıyorsunuz ki ben olsam ben de kızarım...

Uyarı için teşekkürler :KK28: Benim Limonsuzzcay Limonsuzzcay ve Mune Mune ye sözüm var banlanmıcam, kaçıyorum konudan :D

ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Bir genel müdür "sekreter parçası" tabirini kullanıyorsa vay bu canım memleketimin haline!!!

Saçma uzatma yok ki burda
sonunda ASIL SORMAK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN BİRİSİ olduğunuz için teşekkürler, ben başına birşey mi geldi endişe ediyorum demek yerine sadece eşime ulaşamadım beni arasın diyecekmişmişim yani ne fark ediyor bunu ve onu demem arasında ne fark var?!?

Bence esime ulasamadm diyip kestirip atman lazim elin insanina niye aciklama yapiyosun esin bozulmakta hakli

genel müdür olunca herşey oluyorsunuz öyle mi
insanları burada bile aşağılıyorsunuz isterseniz ne olursa olun hiç değeri yok sizin gibilerin benim gözümde
gerçi ben kimim ki amaçsız bi insanım işte

Ay susun GENELMÜDÜR konuştu..!)))
O bir sekreter parçası,bizlerde basit kk üyeleri haddimizi bilelim hanımlar!
Mesela ben haddini ve kendini bilen insanlara bayılırım..
Hadi ben kaçtım

Muhtemelen senin şu sekreter parçası eşine iğneleyici bir şey dedi veya dalga geçti.. Eşinizde belli ki özel hayatının iş arkadaşları tarafından bilinmesinden yada ayrıntı verilmesinden rahatsız olmuş.

sonunda ASIL SORMAK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN BİRİSİ olduğunuz için teşekkürler, ben başına birşey mi geldi endişe ediyorum demek yerine sadece eşime ulaşamadım beni arasın diyecekmişmişim yani ne fark ediyor bunu ve onu demem arasında ne fark var?!?
Ulaşamadım beni arasın demek bence hoş değil takip eder gibi. Ama endişelendim normal bi durum

Genel müdür parçası hanımefendi soruyu soranlardan birisi olarak konuyu dağıtmak için değil üslubunuzun çirkinliğini vurgulamak için sordum.
Not: Yukarıdaki parçası ifadesi cümleye ne soracağımı sizden öğrenecek değilim anlamı katıyor.

Uyarı için teşekkürler :KK28: Benim Limonsuzzcay Limonsuzzcay ve Mune Mune ye sözüm var banlanmıcam, kaçıyorum konudan :D

oltaya gelmeyin diye soyledim.

hep aynı hikaye. eski konularına bakarsaniz kadınların bam teline basan bir cumle. sonra karsı cikanlara kariyer ve guzellikten bahsetme en sonunda siz beni kiskaniyorsunuza getirme banlanma ve kapanış.

bak konu geldi bile coktan kariyere sırada guzellik var

Back
X