Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Bu ilk yaptığı hakaret de değil bir üyeye önceden sanıyorum ucube demiş
Bence direk üyelikten atılmalı bu yaştan sonra kime kimseye uslubu öğretemez.
Kitap okudugunu fazlasıyla okudugunu iddia ediyor sayın üyemiz ama kendini ifade etme yollarını pek öğrenememiş ya da kitap okumasına rağmen kelime haznesinde çoğunlukla hoş olmayan kelimeler var okuduğu kitapların neyle alakalı olduğunu aşırı merak ediyorum bu yüzden
Gerçekten iyi bir okuyucu “ben fazlasıyla kitap okuyorum” diye bir cümle kurmaz zaten.

Çok korkarım cahillikten.Akademik cahillik değil bahsettiğim insani cahillik.Eğitim almış olabilir insan,profösörde olabilir ama ruhunu geliştirememiş, egolarını yenememiş,belli başlı insani donanımları kazanamamışsa elinde diploma kalır sadece.

Gerçekten iyi bir okuyucu “ben fazlasıyla kitap okuyorum” diye bir cümle kurmaz zaten.

Çok korkarım cahillikten.Akademik cahillik değil bahsettiğim insani cahillik.Eğitim almış olabilir insan,profösörde olabilir ama ruhunu geliştirememiş, egolarını yenememiş,belli başlı insani donanımları kazanamamışsa elinde diploma kalır sadece.
İnsanlık diploması olmadıktan sonra sey ev hanımlarına sallamıs bir yer de de

bu sitedeki bazı kadınlar sebebiyle gerçekten Türk kadınından soğudum, bu kadar fesatlık, kıskançlık, konuyu sabote etmek için herşeyi yapmalar, bu kadar kin, öfke, arkadan konuşma merakı, bu kadar adaletsizlik ancak böyle bir arada olabilirdi.. normal hayatlarınızda nasıl mutlu huzurlu olabiliyorsunuz bu özelliklere sahip karakterlerle gerçekten bilmiyorum. ya da normal hayatlarınızda bu denli mutsuz olduğunuz için belki de böyle sanaldan çıkartıyorsunuz ama bu sitede yazılanları herkes okuyor ve beni bile kendi ırkımdaki kadınlardan böyle soğutabildiyseniz çevreniz tarafından zerre sevilmeyen, takdir göremeyen, başarısız kişiler olduğunuz kesin..

burada yazdıklarımı üstüne alınması gerekenler kendisini iyi bilir ama tabi onlar ancak arkadan konuşmayı karakterlerine sığdırabilir ;)

Bu ilk yaptığı hakaret de değil bir üyeye önceden sanıyorum ucube demiş
Bence direk üyelikten atılmalı bu yaştan sonra kime kimseye uslubu öğretemez.
Kitap okudugunu fazlasıyla okudugunu iddia ediyor sayın üyemiz ama kendini ifade etme yollarını pek öğrenememiş ya da kitap okumasına rağmen kelime haznesinde çoğunlukla hoş olmayan kelimeler var okuduğu kitapların neyle alakalı olduğunu aşırı merak ediyorum bu yüzden
üyelikten atılmalı? bir bakın lütfen ben ne kadar zamanda bir girmişim bu siteye? yılda 1,2 kez max. benim hayatım sizler gibi buradan ibaret değil ama sizler de öyle derin izler bırakmışım ki aradan yıllar geçse de bitmiyor bu boş egonuz, fesatlıklarınız

Teşekkür ederim.

Yalnız bana sekreterin ayrıntılardan bahsetmesi de ilginç geldi. Daha doğrusu konu sahibi de buraya takılmış galiba diye düşünüyorum.

Yani, amirimin eşi arasa ve bu şekilde ayrıntılı anlatsa “Eşiniz size ulaşamamış, haber vermemi istedi.” der geçerim. Ancak samimi bir iş arkadaşımsa “kadıncağızı merakta bırakmışsın, normalde aramalarına hızlıca döndüğün için panik yapmış.” vs derdim belki. Tabi herkes benle aynı şekilde davranmak zorunda değil ve dediklerim söz konusu hanımefendinin yanlış bir niyeti ya da davranışı olduğu anlamına gelmez.
bu siteden sizin gibi mantıklı insanlar da çıkabiliyor işte bu yüzden ayda yılda bir girip sizin gibi zeki insanlara hitaben bu soruları soruyorum ama ne kadar gereksiz çekemeyen kadın varsa atlıyor.. sevmiyorsanız yazmazsınız olur biter bu kadar mı zor yok saymak? ama normal hayatta karşıma geçip yüzüme iki kelimeyi bir araya getiremeyecek kişiler burada kendince boş egolarını tatmin ediyorlar.. kimin umrundaysa ;)

Durum açık.

Sekreteri bir sebepten kıskanmışsınız.

Eşinize ulaşamayınca şüphelenip özellikle sekreteri aramışsınız. (Bence işyerini aramakta sakınca yok ama sizin düşünceniz başka gibi.)

Sekreteri hazır aramışken eşinizin telefonlarınıza asla bakmamazlık etmediğini (yani eşiniz için ne kadar değerli ve öncelikli olduğunuzu) vurgulamaya çalışmışsınız. ( Ki eşiniz aslında konuşmanız uzun olduğu için değil bu çabanızı farkettiği için rahatsız olmuş.)

Sekreter parçası demenizin altında yatan sebep de kıskançlık sanırım. Tabi hangi gerekçeyle söylenirse söylensin kabul edilemez.

Bence sakin kafayla düşünce ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.
kaleminize sağlık, çok güzel detaylara değinmişsiniz ben sadece sizin gibi gerçekten sadece konuya cevap veren kişilerle muhatap olmak istiyorum.. gereksiz insanlar gereksiz konuşuyor çünkü.. konuya gelecek olursak sekretere ne söylediğimi ben eşime ilettim o bana dedi neden bu kadar detay verdin diye .

üyelikten atılmalı? bir bakın lütfen ben ne kadar zamanda bir girmişim bu siteye? yılda 1,2 kez max. benim hayatım sizler gibi buradan ibaret değil ama sizler de öyle derin izler bırakmışım ki aradan yıllar geçse de bitmiyor bu boş egonuz, fesatlıklarınız
Allahaşkına toplu yerde uslup uyulması gereken bir kuraldır özel hayatınızı nasıl idame ettirdiğiniz umrumds değil sekreter parçası,ucube sözcüklere size ait alıntı da yapabilirim

Üslubunuzdan hatırladım sizi.
Siz şu herkesin kıskandığı, tüm kk nın özendiği, çekici üst düzey yönetici kadınsınız.. :KK70:

Ne oldu ya eşinizi neden kovalama ihtiyacı duydunuz ki? Hatırladığım kadarıyla eşinizle de aranız limoniydi boşanacaktınız..
boşanmadım üstelik bebeğimiz de oldu ve hala genel müdürüm ah sizi sevindiremedim maalesef tatlım o boş fesat kalplerinizi mutlu edemedim ;)

bu sitedeki bazı kadınlar sebebiyle gerçekten Türk kadınından soğudum, bu kadar fesatlık, kıskançlık, konuyu sabote etmek için herşeyi yapmalar, bu kadar kin, öfke, arkadan konuşma merakı, bu kadar adaletsizlik ancak böyle bir arada olabilirdi.. normal hayatlarınızda nasıl mutlu huzurlu olabiliyorsunuz bu özelliklere sahip karakterlerle gerçekten bilmiyorum. ya da normal hayatlarınızda bu denli mutsuz olduğunuz için belki de böyle sanaldan çıkartıyorsunuz ama bu sitede yazılanları herkes okuyor ve beni bile kendi ırkımdaki kadınlardan böyle soğutabildiyseniz çevreniz tarafından zerre sevilmeyen, takdir göremeyen, başarısız kişiler olduğunuz kesin..

burada yazdıklarımı üstüne alınması gerekenler kendisini iyi bilir ama tabi onlar ancak arkadan konuşmayı karakterlerine sığdırabilir :KK66:

hadi be ablacim vallahi baydin insanlari. anladim mutsuzsun, hayatinda seni tatmin edecek bir sey yok ama burasi da senin millete saydirip saydirip gidecegin bir yer degil ki.

bir gun burda sert kayaya carparsin, o ucube vs laflar icin seni surundururler vallahi guzel olmaz cok zorlama.

Allahaşkına toplu yerde uslup uyulması gereken bir kuraldır özel hayatınızı nasıl idame ettirdiğiniz umrumds değil sekreter parçası,ucube sözcüklere size ait alıntı da yapabilirim
siz ne kadar üslubunuza dikkat ediyorsunuz? ben sekreter parçası diye size ya da buradan birsine mi demişim, orada sadece kendi konumu anlatmışım. ama aşağılık kompleksi olan insanlar hemen üzerine alınmış. madem öyle polemik yapmamak da bu sitenin bir kuralı, hiçbiriniz buna neden uymuyorsunuz?

hadi be ablacim vallahi baydin insanlari. anladim mutsuzsun, hayatinda seni tatmin edecek bir sey yok ama burasi da senin millete saydirip saydirip gidecegin bir yer degil ki.

bir gun burda sert kayaya carparsin, o ucube vs laflar icin seni surundururler vallahi guzel olmaz cok zorlama.
ucube diye kime demişim kaç yıl önce demişim ben? biraz güncel kalın lütfen geçmişte bu kadar yaşamayın, takıntılarınızdan bir sıyrılın ben bu soruda kime ne saydırmışım, tek saydıran saygısızlar sizlersiniz bu gün gibi ortada ayrıca sanalda yaşayan mutsuzlar çok net belli oluyor ;)

ucube diye kime demişim kaç yıl önce demişim ben? biraz güncel kalın lütfen geçmişte bu kadar yaşamayın, takıntılarınızdan bir sıyrılın ben bu soruda kime ne saydırmışım, tek saydıran saygısızlar sizlersiniz bu gün gibi ortada ayrıca sanalda yaşayan mutsuzlar çok net belli oluyor :KK66:

dhdkjdkdhdmdhd tamammmm sen birincisin optum yanaklarindan ;)

Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.

Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.

Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
e rezil olmuş adam
annesi sokaktan çağıran oğlan çocuğu gibi
yakışmamış
özür dileyin

O "sekreter parçası"nı deli gibi kıskanıyorsunuz hatta eşiniz onun için sizi kırıyor farkında mısınız? :KK45:
evet canım evet çok kıskanıyorum hepinizi deliler gibi kıskanıyorum ne kadar boş vaktiniz olduğu için kuduruyorum mutlu oldun mu yazık bugün de boş bir insan sevindirdim kısa günün karı ;)

bu kadar mı boş vaktiniz var gerçekten geçmişe dönüp yıllar öncesinin sorularını okumak için.. biraz kitap okuyun bilgi edinin kendinizi geliştirin yazık gerçekten..
Hahahaha komikmisiniz aşırı vakte gerek yok tek tuş yetiyor vallaha.Valla çoğu arkadaş da bakıyordur çünkü konuyu açana göre yorum yapılmalı özellikle biri hahah kıskanıldıgını falan dusunuyorsa.

Hahahaha komikmisiniz aşırı vakte gerek yok tek tuş yetiyor vallaha.Valla çoğu arkadaş da bakıyordur çünkü konuyu açana göre yorum yapılmalı özellikle biri hahah kıskanıldıgını falan dusunuyorsa.
benim değil konuyu açana göre yorum yapmak, kendi sorumda alakasız gördüğüm cevapları dahi okumaya vaktim olmuyor. dün de sorup durdular konuyu saptırmak için 'sekreter parçası ne demek de ne demek' diye, kaale bile almadım sonra kudurmuşlar yazıkk ;)

evet canım evet çok kıskanıyorum hepinizi deliler gibi kıskanıyorum ne kadar boş vaktiniz olduğu için kuduruyorum mutlu oldun mu yazık bugün de boş bir insan sevindirdim kısa günün karı ;)
Madem çok dolusunuz burada konu açmakla niye uğraşıyorsunuz sayın genel müdür! Bir sürü konu açmışsınız burada, şimdi gelip boş vaktiniz var diye millete laf ediyorsunuz! İnsan bu kadar mı kendiyle çelişir?

Back
X