Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Siz eşinizin aklına hep karpuz kabuğu düşürüyorsunuz böyle sanırım. Kaçınılmaz son yakın olur böyle ise. Sekreter parçası diyip kadını aslında çok çok önemsiyor onu arıyorsunuz.

Eşinizin aklında yoksa da ister istemez yakınlaşabilşr o bayanla.

Ayrıca çok uzun süre habersiz kaldıysanız işyeri aranabilir.

konuyla alakalı cevap yazan kişilere demedim bunun için size de cevabınızdan ötürü teşekkür ederim ayrıca emin olun o sekreter değil ki aklınıza gelebilecek en üst mevkide olan birisi olsun, hak eden kişiye hak ettiğini yüzüne daha fazlasını söylerim söylüyorum da şüpheniz olmasın bundan..
Peki öyleyse. Teşekkür ederim medenice konusabildigimiz için çünkü kavga içine çekilmek en sevmediğim şey. İyi günler diliyorum.

Kız sen ban yedin de geri geldin,isteyerek mi cevap vermedin sanki:KK66:)
Bağlanma sebebin ne acaba?Üslubunun çirkinliği olmasın sakın?
Bak canım tek tek yazacağım ki anla..
Kişilik olarak aşırı aşırı bir özgüvene sahipsin ama içi boş..yani gerçekten kültürlü,donanımlı eğitimli insanlar hiçkimseyi küçümsemezler.Hele de alın teriyle para kazanmaya uğraşan insanlara sekreter parçası vs gibi cümlelerle hakaret etmezler.
Hadlerini bilir onlar çünkü.
Ama sende bu yok.Burdan bakınca yazdıklarına kocasını herkesten deli gibi kıskanan,kendi başarısızlığının altinda ezildiği için kendini öven ve başkalarını küçümseyen bir karakter olduğun çıkıyor ortaya.
Bu yüzden çok kasma yani..hakaret ettiğin bütün üyelerden özür dile de en azından insan olmanın erdemlerini yerine getiriyor diyelim..
Umudum yok gerçi))
ban yemeden önce de görebilirsiniz bir çoğunuzun tahrik eden sorularına tek cevap dahi vermedim, insan olmanın erdemlerini ben gerçek yaşantımda fazlasıyla yerine getiriyorum, kimseyi de tek cümlesiyle yargılayıp al aşağı etmiyorum o yüzden buradan haddini bilmeyen birisi varsa onlar da ancak arkadan konuşabilen sizlersiniz..

Peki öyleyse. Teşekkür ederim medenice konusabildigimiz için çünkü kavga içine çekilmek en sevmediğim şey. İyi günler diliyorum.
inanın benim amacım da asla kimseyle kavga etmek değildi mümkün mertebe cevap dahi vermeden tüm tahrik edenlere.. güzel mantıklı cevabınız için ben teşekkür ederim, iyi günler..

Siz eşinizin aklına hep karpuz kabuğu düşürüyorsunuz böyle sanırım. Kaçınılmaz son yakın olur böyle ise. Sekreter parçası diyip kadını aslında çok çok önemsiyor onu arıyorsunuz.

Eşinizin aklında yoksa da ister istemez yakınlaşabilşr o bayanla.

Ayrıca çok uzun süre habersiz kaldıysanız işyeri aranabilir.
konuyla alakalı cevabınız için teşekkür ederim ..

ban yemeden önce de görebilirsiniz bir çoğunuzun tahrik eden sorularına tek cevap dahi vermedim, insan olmanın erdemlerini ben gerçek yaşantımda fazlasıyla yerine getiriyorum, kimseyi de tek cümlesiyle yargılayıp al aşağı etmiyorum o yüzden buradan haddini bilmeyen birisi varsa onlar da ancak arkadan konuşabilen sizlersiniz..
Arkadan konuşan olmadi ki buraya geri gelip yazdıklarımızı okuyacağın için tam da senin konuna yazıldı herşey nasıl arkadan konuşma oluyor bu?))
Herkesi kk dan başka işi olmayan,basit ve kültürsüz olarak yargıladın sen az önce bu hakaret değil mi?
Ne yazdığını da bilmiyorsun hiç..yaşın kaç ti senin sahi?Belkide yeterince olgun değilsin bilemiyorum ama tavırların aşırı itici..bil istedim

Genel müdürsünüz ama özgüven sıfır ne eşe güven var ne de çalıştığı yerdeki kadını kıskanmaktan kendinizi alamıyorsunuz bu ne kendine güvensizlik sekreteri aşağılayınca eşiniz size dahada bağlanmayacak hatta ben olsam tiksinirim karşımda biri böyle ifade kullanıyorsa kusura bakmayın
özgüven ayrıdır karşındakine ve hemcinsine güvenmek ayrıdır keşke sizde bu kavramlar arasındaki ayrımı bilseydiniz..

ya istediğime istediğimi söylerim hak etmeyen kimseye tek laf etmedim, hazımsızlık yaşayanlara sadece haddini bildirdim. sekreter parçası konusunda da burada şu anda olduğu gibi pusuda bekleyen sinsi kadınlar bir laf etse de atlasak diye bekliyorlardı, malzemelerini bulmuş oldular. bazı insanlar kaosla beslenir, çünkü kendi fesatlıklarını ancak bu şekilde unutabilirler bunlar da onlardan..
Ucube diyemezsiniz üzgünüm hahah hukuk da bile yeri var ama tabi sizin kendi dünyanız ütopik bir şekilde bunu kabul edebilir
Demekki size biri ucube falan dese ay ben hak ettim haklı valla diyeceksınız hahah

Ucube diyemezsiniz üzgünüm hahah hukuk da bile yeri var ama tabi sizin kendi dünyanız ütopik bir şekilde bunu kabul edebilir
Demekki size biri ucube falan dese ay ben hak ettim haklı valla diyeceksınız hahah
hukukta karşılıklı tahrik etme maddesi de var, beni tahrik etmeden kimseye bunları demiyorum, demedim de

Arkadan konuşan olmadi ki buraya geri gelip yazdıklarımızı okuyacağın için tam da senin konuna yazıldı herşey nasıl arkadan konuşma oluyor bu?))
Herkesi kk dan başka işi olmayan,basit ve kültürsüz olarak yargıladın sen az önce bu hakaret değil mi?
Ne yazdığını da bilmiyorsun hiç..yaşın kaç ti senin sahi?Belkide yeterince olgun değilsin bilemiyorum ama tavırların aşırı itici..bil istedim
ben banlandıktan sonra benim cevap yazamayacağımı bildiğiniz için arkamdan konuşma oluyor, siz de bunun böyle olduğunu gayet iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.. ha başka arkamdan konuştuğunuz portallar varsa da onlar da umrum dışı ne güzel günahlarımı temizliyorsunuzdur ;) ama hayat bu kadar boş muhabbet yapmak ve gereksiz yere gerilmek için çok kısa o yüzden sizde biraz relax olun bu kadar kasmayın bence..

bu sitedeki bazı kadınlar sebebiyle gerçekten Türk kadınından soğudum, bu kadar fesatlık, kıskançlık, konuyu sabote etmek için herşeyi yapmalar, bu kadar kin, öfke, arkadan konuşma merakı, bu kadar adaletsizlik ancak böyle bir arada olabilirdi.. normal hayatlarınızda nasıl mutlu huzurlu olabiliyorsunuz bu özelliklere sahip karakterlerle gerçekten bilmiyorum. ya da normal hayatlarınızda bu denli mutsuz olduğunuz için belki de böyle sanaldan çıkartıyorsunuz ama bu sitede yazılanları herkes okuyor ve beni bile kendi ırkımdaki kadınlardan böyle soğutabildiyseniz çevreniz tarafından zerre sevilmeyen, takdir göremeyen, başarısız kişiler olduğunuz kesin..

burada yazdıklarımı üstüne alınması gerekenler kendisini iyi bilir ama tabi onlar ancak arkadan konuşmayı karakterlerine sığdırabilir :KK66:

Sizin gibi ego bombası, kendimizi başkalarından üstün gören biri olmadığımız için emin olun daha huzurluyuz. Asıl sizin iç huzursuzluğunuz bitmiyor bitemiyor.

Üzülüyorum size. Hiç bir zaman sizi siz olduğunuz için sevecek samimi bir dostunuz olmayacak..
:işsiz:

Sizin gibi ego bombası, kendimizi başkalarından üstün gören biri olmadığımız için emin olun daha huzurluyuz. Asıl sizin iç huzursuzluğunuz bitmiyor bitemiyor.

Üzülüyorum size. Hiç bir zaman sizi siz olduğunuz için sevecek samimi bir dostunuz olmayacak..
:işsiz:
içten pazarlıklı, yüzüme gülen, arkamdan konuşan, kalbi fitne fücur fesatlık kaynayan kişiler dostum arkadaşım olacağına hiç olmasınlar daha iyi bence.. bir insan neden hiç tanımadığı birisinin boşanmasını bekleyebilir isteyebilir ki? kalbiniz kararmış, yazık..

neden tek bir cümleye takılıp tüm konuyu saptırmak? ben orada konuyu anlatmışım buradan kimseye bir hakaret etmemişim sonuçta
Tek bir cümle dediğiniz bir meslek grubuna hakaret içeriyor yahu kim niye normal cevap versin size?

Bu kadar egolu bir insanın fikir almak için konu açmasıda enteresan, bir sürü hakaret etmişssiniz yorum yapanlara, salın bizi madem açmayın artık konu.

Tek bir cümle dediğiniz bir meslek grubuna hakaret içeriyor yahu kim niye normal cevap versin size?

Bu kadar egolu bir insanın fikir almak için konu açmasıda enteresan, bir sürü hakaret etmişssiniz yorum yapanlara, salın bizi madem açmayın artık konu.
benim salmama gerek yok burada sürekli konu açan da yok, engeller cevap vermezsiniz olur biter..

Back
X