Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

ya istediğime istediğimi söylerim hak etmeyen kimseye tek laf etmedim, hazımsızlık yaşayanlara sadece haddini bildirdim. sekreter parçası konusunda da burada şu anda olduğu gibi pusuda bekleyen sinsi kadınlar bir laf etse de atlasak diye bekliyorlardı, malzemelerini bulmuş oldular. bazı insanlar kaosla beslenir, çünkü kendi fesatlıklarını ancak bu şekilde unutabilirler bunlar da onlardan..
Konuyu tam anlayabilmek adına eşinizin sekreteri tam olarak ne yaptı da haketti o sözü..

ben banlandıktan sonra benim cevap yazamayacağımı bildiğiniz için arkamdan konuşma oluyor, siz de bunun böyle olduğunu gayet iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.. ha başka arkamdan konuştuğunuz portallar varsa da onlar da umrum dışı ne güzel günahlarımı temizliyorsunuzdur :KK66: ama hayat bu kadar boş muhabbet yapmak ve gereksiz yere gerilmek için çok kısa o yüzden sizde biraz relax olun bu kadar kasmayın bence..
Banin kalkınca yazdin ya işte))
Hey yarabbim cidden en basit konuyu bile anlamak istemeyince başarabiliyorsun bravo..
Seni başka portallarda konuşacak kadar ciddiye aldığımızı düşünüyor olman da seni mutlu ediyor bak..ilgiye nasıl da hasret kalmışsın üzüldüm senin için.Kendini bu kadar değersiz hissetmeme kim sebep olduysa onları bir an önce çıkart hayatından.Gercekten bunu senin iyiliğin için diyorum tartışmak için değil..

ee dün o kadar cevap vermedim diye kudurdular şimdi de tek tek cevap verdim kimseden tık yok :KK66: yazık banlanma korkusu böyle birşey sizler de çünkü

Ay passioncım kıyamam ya ben daha yeni gördüm alıntıyı. Her işim sen misin benim az sıranı bekle?
Biliyorum seni bekletmek kabul edilemez ama işim gücüm var benim. Yoksa seni neden görmezden geleyim ben? Sen gelince şenleniyor buralar o yüzden sen sık sık konu aç. Ama yazamazsam gönül koyma olur mu?
:KK39:

Banin kalkınca yazdin ya işte))
Hey yarabbim cidden en basit konuyu bile anlamak istemeyince başarabiliyorsun bravo..
Seni başka portallarda konuşacak kadar ciddiye aldığımızı düşünüyor olman da seni mutlu ediyor bak..ilgiye nasıl da hasret kalmışsın üzüldüm senin için.Kendini bu kadar değersiz hissetmeme kim sebep olduysa onları bir an önce çıkart hayatından.Gercekten bunu senin iyiliğin için diyorum tartışmak için değil..
çok iyi niyet timsali gördüm seni ama sen kendi psikolojini bana yansıtıyorsun sanırım değersiz hissetme konusunda? çok şükür bana kendimi değersiz hissettirecek kişileri bir an bile hayatımda tutmayacak kadar iradeliyim ama bunu bence sen kendinde bir sorgula ;)

Ay passioncım kıyamam ya ben daha yeni gördüm alıntıyı. Her işim sen misin benim az sıranı bekle?
Biliyorum seni bekletmek kabul edilemez ama işim gücüm var benim. Yoksa seni neden görmezden geleyim ben? Sen gelince şenleniyor buralar o yüzden sen sık sık konu aç. Ama yazamazsam gönül koyma olur mu?
:KK39:
olur cnm :KK45:

Bana demediniz ayrıca ben hiç tahrik olmadım sizi de ettiğimi düşünmüyorum doğruları çok net yazdım ben yalan yok herkes her şeyi görebilir
Sekreter parçası diyerek siz tahrik ettiniz
ben baştan beri size demedim farkındaysanız genele konuştum kendi özelinizde algılamayın lütfen..

Konuyu tam anlayabilmek adına eşinizin sekreteri tam olarak ne yaptı da haketti o sözü..
ay siz böyle yok konuyu tam anlayabilmek için soruyorum vs vs deyip beni banlatınca arkamdan saydıranlardansınız bu yüzden hiçbir yazdığınızı dikkate almıyorum lütfen sizler de sorularımı boşa işgal etmeyiniz..

içten pazarlıklı, yüzüme gülen, arkamdan konuşan, kalbi fitne fücur fesatlık kaynayan kişiler dostum arkadaşım olacağına hiç olmasınlar daha iyi bence.. bir insan neden hiç tanımadığı birisinin boşanmasını bekleyebilir isteyebilir ki? kalbiniz kararmış, yazık..

Senin boşanmanı neden isteyim ayol kendime mi alacağım? İlahi
:KK53:
Aradaki konularına denk gelmediysem haberim olmamıştır affet:KK48:

Kızma ya valla seviyorum seni. Hiç mi sevgi görmedin hep mi ezdiler nedir senin bu hallerin? Cidden üzülüyorum bak. Keskin sirke küpüne zarar..

çok iyi niyet timsali gördüm seni ama sen kendi psikolojini bana yansıtıyorsun sanırım değersiz hissetme konusunda? çok şükür bana kendimi değersiz hissettirecek kişileri bir an bile hayatımda tutmayacak kadar iradeliyim ama bunu bence sen kendinde bir sorgula :KK66:
Ay iyilikten de anlamıyorsun yahu sen..
Sen kaybettin benim gibi bir insanı valla herkesler benim gibi dostu olsun ister hayatlarında..ben bulunmaz bir insanım.Degerimi bilmedin, sen kaybettin..şimdi derdine yan napalim;)

Ay iyilikten de anlamıyorsun yahu sen..
Sen kaybettin benim gibi bir insanı valla herkesler benim gibi dostu olsun ister hayatlarında..ben bulunmaz bir insanım.Degerimi bilmedin, sen kaybettin..şimdi derdine yan napalim:KK66:
olsun tatlım ben insan kaybetmeye alışkınım bana koymaz.. ama gerçekten biraz sakin kafayla bir durup düşünün, sanal bir karakter için ben neden bu kadar geriliyorum ne gerek var diye.. selametle..

Senin boşanmanı neden isteyim ayol kendime mi alacağım? İlahi
:KK53:
Aradaki konularına denk gelmediysem haberim olmamıştır affet:KK48:

Kızma ya valla seviyorum seni. Hiç mi sevgi görmedin hep mi ezdiler nedir senin bu hallerin? Cidden üzülüyorum bak. Keskin sirke küpüne zarar..
tamam canım seviyorsan uzaktan sev bak ne güzel aradaki konularıma da denk gelmemişsin hadi öptüm görüşmemek üzere :KK15:

özgüven ayrıdır karşındakine ve hemcinsine güvenmek ayrıdır keşke sizde bu kavramlar arasındaki ayrımı bilseydiniz..
Özgüveni olan bir kadın böyle kendini ve eşinizi rezil etmez ben daha eşimin işyerinin tel numarasını bilmem benim aklıma bile gelmez sekreteriyle iş pişireceği ancak özgüvensiz insanlar eşleri hakkında böyle kurar dururlar kaldı ki güvenmediğiniz biriyle evliliği sürdürmeye çalışmak da özgüven eksikliğinden kaynaklanır malesef her an aldatacak endişesi böyle yapar insanı genel müdür hanım sekreteri okadar kıskanıyorsunuz ki sizden daha iyi olduğunun farkında olduğunuz için sekreter parçası diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz ama eşiniz için insanların işyerindeki pozisyonundan çok insani değerleri önemli olabilir belkide bunun farkındasınız çok yazık..

Durum açık.

Sekreteri bir sebepten kıskanmışsınız.

Eşinize ulaşamayınca şüphelenip özellikle sekreteri aramışsınız. (Bence işyerini aramakta sakınca yok ama sizin düşünceniz başka gibi.)

Sekreteri hazır aramışken eşinizin telefonlarınıza asla bakmamazlık etmediğini (yani eşiniz için ne kadar değerli ve öncelikli olduğunuzu) vurgulamaya çalışmışsınız. ( Ki eşiniz aslında konuşmanız uzun olduğu için değil bu çabanızı farkettiği için rahatsız olmuş.)

Sekreter parçası demenizin altında yatan sebep de kıskançlık sanırım. Tabi hangi gerekçeyle söylenirse söylensin kabul edilemez.

Bence sakin kafayla düşünce ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.
Tam aklımdan geçenleri yazmissiniz, üşendim yazmaya elinize sağlık 😁

ay siz böyle yok konuyu tam anlayabilmek için soruyorum vs vs deyip beni banlatınca arkamdan saydıranlardansınız bu yüzden hiçbir yazdığınızı dikkate almıyorum lütfen sizler de sorularımı boşa işgal etmeyiniz..
Bakın yine geçen seferki gibi oldu ben cevap yazarken siz banlanıverdiniz. O kadar hızlı banlanıyorsunuz ki cevabı yetiştiremiyorum sonra da arkanızdan konuştuğumu düşünüp beni üzüyorsunuz:KK66:

Back
X