Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Durmak yok kavgaya devam diyorsunuz, e bana hava hoş:KK70:
Yalnız anlayamadığım başka bir konu var, benim cehaletim olsa gerek anlayamıyorum, birinin üslubundan, insanları küçük görüp kendini üstün görmesinden rahatsız olsam konusuna yorum yapmam, tartışmaya dahi gerek duymam, konuyu trend topik yaptırıyorsunuz efora bakın hele, gerçekten hepiniz çok hoşsunuz, banlanmalar olunca konular arka sayfalara düşer, banlar açılınca nerede kalmıştık modu :)))

normal hayatta herkes tarafından sevilen, takdir gören, inançlı, mutlu huzurlu bir kadınım buna ister inanın ister inanmayın bir şu sitede insanlar tarafından bu şekilde adlandırıldım bu da gösteriyor ki problem bende değil sizin gibi karşıdaki insanı tanımadan tek birkaç cümlesiyle onu yargılayan, dar görüşlü, geniş perspektiften olaylara bakamayan insanlarda
Kudurmak :)))))) geniş perspektifiniz itici ve ucuz kelimelerle dolu.Haklısınız sorun sizin olumsuz tarafınızı gören bunca insanda.

Banlanma korkusuna gelince 2015 yılından beri üyeyim ve henüz bir kez bile banlanmadım.Sizde fazlasıyla olmalı bu korku kurduğunuz cümleler gereği.

ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Pabucumun genel müdürü 😄 müdür olmuşsunuz ama insan olamamışsınız

Yanlış anlamadıysam eşinizi arayıp ulaşamayınca iş yerini aradınız. Kiskandiginiz sekreter hanımla konuşup eşinizi sordunuz. Eşiniz size geri dönüş yaptığında da o kadın mi haber verdi diye tekrar kıskandınız. Allah esinize sabir versin. Siz de acil yardim alin.

Sekreter parçası derken özellikle kolu, bacağı ya da gözü gibi bir uzvunu falan mı ima ettiniz? Mesela doktor parçası, öğretmen parçası falan da var mı? Siz ne parcasisiniz sorması ayıp.

çok acil birşey varsa ulaşamaydısanız ölüm hastalık gibi ama normal süreçte niye arıyorsunuz adam akşam eve gelecek karakolda bile 24 saat geçmeden kayıp saymıyorlar .biraz bekleyeydin iyidi oda sinirlenmiştir tabi çocuk gibi dedektif gibi işyerini bile aramalar sevmem şahsen

Yani bi ara bende ulasamiyordum ama ne olursa olsun is yerini aramadim aramamda kesinlikle hos bisey degil yani
Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.

Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.

Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?

Ulaşamamak nedir ya?
Adam 2 saat kaybıldu diye ortalığı katmışsın birbirine
Bekleseydin dönerdi sana
Valla ben mi çok rahatım siz mi çok evhamlı sınız çözemedim

Valla sekreter parçasıysa bu kıskançlık niye ?
Demek ki kadını kendinden üstün görüyor
Biz kendimizden üstün gördüğümüz insanları kıskanırız doğamız gereği
Kıskançlıktan kudurmak yerine daha cool olmayı dene
Eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokma lütfen :KK70:

Eşinde fazla tepki vermiş Merak ettiğin için sevinmesi lazım Bence peşine düşmelisin Bu erkekler gereksiz yere olayı büyütüyorsa kavga cıkarıyorsa suclarını bastırmak içindir

Aramız düzelmişti ama yine bu konuyu açtım ve bu konu üzerinden kavgaya devam ettik, neden bu kadar rahatsız oldun konuyu uzatmamdan dedim kimseye uzatma dedi tartışma alevlendi sen neden elalemin karısı yüzünden kendi karını kırıyorsun dedim onu aklıma sen soktun! Dedi !! Burada yazılanlardan birkaçı çok haklıymış eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma olayı !

Kendisi bilir, eğer o kadar düşerse bunu kanıtlar bir de güzel tazminatlı boşanma davası açarım bende beni hali hazırda istemekte olan birçok üst düzey adayımdan birisini seçip yoluma devam ederim 😏

Siz bana cevap yazmayın demiştiniz ama dayanamadım yine:)
Sekreter evli mi. Eşiniz cidden aklıma soktun mu dedi yüzünüze .. acaba aralarında birşey vardı da eşinize aradığınızı söylerken kızdımı.. belki eşiniz o yüzden bu kadar sinirlenmiştir.. inşallah yoktur yanii..

Siz bana cevap yazmayın demiştiniz ama dayanamadım yine:)
Sekreter evli mi. Eşiniz cidden aklıma soktun mu dedi yüzünüze .. acaba aralarında birşey vardı da eşinize aradığınızı söylerken kızdımı.. belki eşiniz o yüzden bu kadar sinirlenmiştir.. inşallah yoktur yanii..
Evli, şimdi kavgaya devam ediyorum namus sadece kadına ait değil bu söylediğin boşanma sebebi diyorum bana diyor ki sen dedirttin ben aklıma pislik düşünce soktun demek istedim kadın demedim diyor

Back
X