Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

ya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diye :KK66: geçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba :KK66:
Sizi kendime idol yapacaktım da hayatınızı araştırıyordum :KK70: sonra üst düzey bir insan olmadığım aklıma geldi neyseki vazgeçtim:KK70:
Eşiniz size ne yaşattı da bu kadar kıskanç oldunuz diye bakıyordum çok rahatsızsanız profilinize engel koyun.. benim gibi "fesat" kadınlar okumasınlar:KK66::KK70:

Sizi kendime idol yapacaktım da hayatınızı araştırıyordum :KK70: sonra üst düzey bir insan olmadığım aklıma geldi neyseki vazgeçtim:KK70:
Eşiniz size ne yaşattı da bu kadar kıskanç oldunuz diye bakıyordum çok rahatsızsanız profilinize engel koyun.. benim gibi "fesat" kadınlar okumasınlar:KK66::KK70:
ben özellikle sizin için dememiştim 'fesat' kelimesini fakat üstünüze alındıysanız da 'kişi kendinden bilirmiş işi' der, konuyu daha da saptırmadan hayırlı günler dilerim ;)

ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Sekreter parçası ne demek

ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Konu monu saptırılmıyor burada belki ban yiyebilirim ama bunu yazıyorum buraya
İster doktor olun ister genel müdür olun ister karun kadar zengin olun
Ama her şeyden önce üslup öğrenin insanları belli kalıplara sığdırmamayı öğrenin
Evet belki eşinizi kıskanıyor olabilirsiniz ama bir hemcinsinize böyle demeyin
Burada sekreterlik mesleğini yapan hanımlar ablalar var ve inanın kırılmış olabilirler her şeyden önce bi insanın kalbini kırmamayı düşünün.
Ayrıca konuda haksızsınız.
Eşiniz sizin çocugunuz degil
Diğer yorumlarda belirtildigi gibi güven problemi ya da acil bir şey yoksa aramasaydınız
Sekreter parçası olarak gördüğünüz kadın bi yabancı bir nevi özelinizi ona anlatmış oldunuz.
Hani beğenmediniz o hanımefendiye

ya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diye :KK66: geçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba :KK66:

Çocuk doğurmanın neyi kıskanılabilir ki? Doğada tüm canlılar çiftleşiyor ve yavruları oluyor. Doğuda 15-20 çocuk doğuran kadınları kıskanıyor musunuz siz. :olamaz: Seks yapmak ayrı bir meziyet ve üst düzeylik gerektirmiyor anlayacağınız :KK48::işsiz:
Ha isteyip çocuk sahibi olamayan çiftlerde var eğer sözünüz onlaraysa "fesat" kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz. O zamanda söylemeniz gereken "kıskanıp fesatlanmasınlar" değil "Allah sanada nasip etsin" dir.

acaba şu eşlerinin iş yerindeki sekreterlerden haz alan bayanlar varmı bu dünyada kadın belki geçim derdinde ama evde takıntılı tuhaf bi eş sizi eşinden kıskanır ben eşime ulaşamasam beklerim onun aramasını ya şarjı bitmiştir yada toplantısı felan vardır çocuk değilya allah korusun başına bi iş gelse zaten duyarım çok saçma acil bi durum olurda ulaşmaya çalışılır onun dışında gereksiz bi konu için ulaşmaya çalışmak saçma

Çocuk doğurmanın neyi kıskanılabilir ki? Doğada tüm canlılar çiftleşiyor ve yavruları oluyor. Doğuda 15-20 çocuk doğuran kadınları kıskanıyor musunuz siz. :olamaz: Seks yapmak ayrı bir meziyet ve üst düzeylik gerektirmiyor anlayacağınız :KK48::işsiz:
Ha isteyip çocuk sahibi olamayan çiftlerde var eğer sözünüz onlaraysa "fesat" kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz. O zamanda söylemeniz gereken "kıskanıp fesatlanmasınlar" değil "Allah sanada nasip etsin" dir.
Ha isteyip çocuk sahibi olamayan çiftlerde var eğer sözünüz onlaraysa "fesat" kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz. bu ne ağır bir laftır, ben asla isteyip de çocuk sahibi olamayan çiftleri kastetmedim ki benim de birkaç sene çocuğum olmadı buradakilerden 'anne bile olamıyor' laflarını duyduğum için fesat kelimesini asla çocuk sahibi olamayanlara kullanmam.. benim kastettiğim kişiler burada benim boşanmamı bekleyen, başkalarının hayatlarındaki mutsuzluklarla ve kaoslarla beslenen, hastalıklı tiplerdi.. konuların başını ortasını bilmeden sonundan girince böyle oluyor..

işyerini aramamdan rahatsız olmadı aslında, rahatsız olduğu şey ondan şüphe etmem ve onu sorgulamam ben sana haberi o kadın mı verdi dedim, sekreter kadını ondan kıskandığım için böyle davranıyor
haksızsınız
ben asıstan olsam patronumun esı arayıp nerde merak ettım dese bende patronumla gorusur gorusmez esınız sızı aradı ulasamamıs merak etmıs derdım hemen esını arasın dıye
ne yanı ben hayalı patronuma asıldım mı sımdı ? aradıgınızı soylemese asıl ozaman sorun vardı ne yapsın kadın

hıc gormedıgımız bır ınsana cınsıyetınden bıle emın olamadıgımız bır ınsana kım nasıl nazar eder parmak uclarımızdan klavyeye enerjı yollayarak mı yoksa hokuppokus yaparak mı nasıl ?
hayır koskoca prensesler kralıceler dogurup cıkıyor dunyanın karsısına pardon ? kendınızı bu kadar onemsemeyın

Eşim üst düzey değil ondan anlaşamıyoruz zaten aynı dili konuşamıyoruz evet şu anda da çok fena kavga ediyorum :KK70: pislik düşünce benim ona attığım iftiraymış ne demek istiyorsa kendisini bile ifade etmekten aciz, bu gece yeterince ezikledim onu çünkü zaten çok çelişkili bir karakteri var maalesef ..
Daha 1 yaşında.. şimdi ağzına sçmaya devam ediyorum diyor ki o kadınla adımı sen çıkarttın?!?
evet cok ust duzeysınız

hıc gormedıgımız bır ınsana cınsıyetınden bıle emın olamadıgımız bır ınsana kım nasıl nazar eder parmak uclarımızdan klavyeye enerjı yollayarak mı yoksa hokuppokus yaparak mı nasıl ?
hayır koskoca prensesler kralıceler dogurup cıkıyor dunyanın karsısına pardon ? kendınızı bu kadar onemsemeyın
yahu size ne arkadaşım soru benim yorum benim, istediğimi yazar çizerim asıl siz kendinizi ne zannediyorsunuz da bu kadar karışma müdahale etme hakkını kendinizde buluyorsunuz? boş saçma cevaplarınızı kendinize saklayın lütfen ve sorumu terk edin sizin gereksiz, sorumdan alakasız yorumlarınızla zamanımı almayınız, baştan sonra hepsini tek tek okuyup yazıyorsunuz da benim bu kadar boş zamanım yok lütfen zaten alakasız yazan kimseye cevap vermiyorum ve okumuycam da artık

Back
X