Çok önemli

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.218
2.970
333
Trabzon
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım çok çaresiz. Eşinden çok şüpheleniyor. Eşi turkcell kullanıyor. Fatura dökümlerine nasıl bakabiliriz. Lütfen bilenler yardımcı olsun. Ben de bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıntısıyla bu işlemi nasıl yapacağımızı anlatabilirseniz minnettar kalırız. Bir de bu işlemi eşi farkedebilir mi ya da nasıl iptal edebiliriz. Şimdiden teşekkürler

şifre yazıp 2222 ye göndersin gelen şifreyle turkcell sitesinden hesabına girsin. Ama girildiğine dair mesajda gelebilir telefona. O sebepten geniş zamanda ve eşi olmadığında yapmalı.

eşinin telefonundan şifre yazıp 2222 ye yollasın gelen şifre ve telefon numarasıyla Türkcell'in internet sitesinden giriş yapıp arama mesaj Özetlerini görebilir

arkdaşlar nasıl girildiğini söylemiş ama orada numaralar tam olarak açık verilmiyor. ve siz özetlere baktığınız anda telefona mesaj gider. whatsapp web ten takip etseniz?

arkdaşlar nasıl girildiğini söylemiş ama orada numaralar tam olarak açık verilmiyor. ve siz özetlere baktığınız anda telefona mesaj gider. whatsapp web ten takip etseniz?

evet doğru söylüyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam son 4 rakamı vermiyor .. ve 4 rakam vermemesi bana saçma gelmişti, hat sahibinden neyi saklıyor yani bu turkcell.

Her özete bakıldığında mesaj mı gidiyor yani? Bunu bilmiyordum çok şaşırdım. Whatsapp benimde aklıma geldi fakat karşı taraf bunu anlar mı? Nasıl yapabiliriz bilginiz var mı

Her özete bakıldığında mesaj mı gidiyor yani? Bunu bilmiyordum çok şaşırdım. Whatsapp benimde aklıma geldi fakat karşı taraf bunu anlar mı? Nasıl yapabiliriz bilginiz var mı

evet her defasında gidiyor. çünkü arada bende kendi özetlerime bakıyorum anında geliyor mesaj. whatsapp web de çok kolay. internetten siteyi açıp whatsapp ayarlar kısmından whatsapp web e girip bilgisayarda çıkan kare kodu taratıyorsunuz direkt whatsapp güncel olarak açılıyor önünüzde ve karşı taraf oraya girip bakmadan anlamaz bunu

Şüphesi doğrulanınca ne yapacak? Boşanacak mı? Boşanmayacaksa hiç kurcalamasın.

hat sahibi de göremiyor ki. sonuçta bir başkası benim hesabıma girse de hat sahibi girmiş gibi oluyor düşününce.

Hat sahibi kimi aradığını bilir görmesine gerek yok. İp ucu veriyor hat sahibine ama 2. 3. kişiler o bilgiye ulaşsa bile bir şey elde edemesin diye yapılmış. Aynı şeyden bahsediyoruz.

Hat sahibi kimi aradığını bilir görmesine gerek yok. İp ucu veriyor hat sahibine ama 2. 3. kişiler o bilgiye ulaşsa bile bir şey elde edemesin diye yapılmış. Aynı şeyden bahsediyoruz.

hat sahibi illa ki bilir, arayan sms atanda kendisi sonuçta, bence bu durumda kadınları da düşünmeleri gerekirdi

Aldatan erkekler şikayet etmiştir.
Bu numaralar görünmesin, karım metresimi rahatsız etmesin

aslında bir ihanet olsa da olmasa da bunun psikolojisi o kadar kötüdür ki. Yani hesap bilgilerine giripte, birşeyleri yakalamak bunun korkusu, zordur. O hale düşüren erkekler, eşler utansın

aslında bir ihanet olsa da olmasa da bunun psikolojisi o kadar kötüdür ki. Yani hesap bilgilerine giripte, birşeyleri yakalamak bunun korkusu, zordur. O hale düşüren erkekler, eşler utansın

Aldatmak karaktersizliktir. İnsan kendine yakışanı yapar. Bu ederdeki insanlar için (aslında onları sevdiğimiz ve kandırıldığımız için ) bir gün iki gün üzülünür sonra yallah.

evet turkcell döküm vermiyor en cok aranan numaraları öyle saklayarak gösteriyor

Bakicak da bir şey bulursa ne olacak?
Buldu diye bosanacak mi yoksa oturup ağlayacak mi? Kocasının ilk canım lafına kanıp afmi edecek?

Sonunu da hesaba katın derim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…