- Konu Sahibi evinincicegi
-
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım çok çaresiz. Eşinden çok şüpheleniyor. Eşi turkcell kullanıyor. Fatura dökümlerine nasıl bakabiliriz. Lütfen bilenler yardımcı olsun. Ben de bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıntısıyla bu işlemi nasıl yapacağımızı anlatabilirseniz minnettar kalırız. Bir de bu işlemi eşi farkedebilir mi ya da nasıl iptal edebiliriz. Şimdiden teşekkürler
arkdaşlar nasıl girildiğini söylemiş ama orada numaralar tam olarak açık verilmiyor. ve siz özetlere baktığınız anda telefona mesaj gider. whatsapp web ten takip etseniz?
evet doğru söylüyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam son 4 rakamı vermiyor .. ve 4 rakam vermemesi bana saçma gelmişti, hat sahibinden neyi saklıyor yani bu turkcell.
sanırım bu tür durumlar için güvence yapıyorlar
arkdaşlar nasıl girildiğini söylemiş ama orada numaralar tam olarak açık verilmiyor. ve siz özetlere baktığınız anda telefona mesaj gider. whatsapp web ten takip etseniz?
Her özete bakıldığında mesaj mı gidiyor yani? Bunu bilmiyordum çok şaşırdım. Whatsapp benimde aklıma geldi fakat karşı taraf bunu anlar mı? Nasıl yapabiliriz bilginiz var mı
Şüphesi doğrulanınca ne yapacak? Boşanacak mı? Boşanmayacaksa hiç kurcalamasın.Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım çok çaresiz. Eşinden çok şüpheleniyor. Eşi turkcell kullanıyor. Fatura dökümlerine nasıl bakabiliriz. Lütfen bilenler yardımcı olsun. Ben de bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıntısıyla bu işlemi nasıl yapacağımızı anlatabilirseniz minnettar kalırız. Bir de bu işlemi eşi farkedebilir mi ya da nasıl iptal edebiliriz. Şimdiden teşekkürler
evet doğru söylüyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam son 4 rakamı vermiyor .. ve 4 rakam vermemesi bana saçma gelmişti, hat sahibinden neyi saklıyor yani bu turkcell.
Bu tür durumları saklıyor işte. Hat sahibi dışında kimse ulaşamasın diye.
hat sahibi de göremiyor ki. sonuçta bir başkası benim hesabıma girse de hat sahibi girmiş gibi oluyor düşününce.
Hat sahibi kimi aradığını bilir görmesine gerek yok. İp ucu veriyor hat sahibine ama 2. 3. kişiler o bilgiye ulaşsa bile bir şey elde edemesin diye yapılmış. Aynı şeyden bahsediyoruz.
hat sahibi illa ki bilir, arayan sms atanda kendisi sonuçta, bence bu durumda kadınları da düşünmeleri gerekirdi
Aldatan erkekler şikayet etmiştir.
Bu numaralar görünmesin, karım metresimi rahatsız etmesin
aslında bir ihanet olsa da olmasa da bunun psikolojisi o kadar kötüdür ki. Yani hesap bilgilerine giripte, birşeyleri yakalamak bunun korkusu, zordur. O hale düşüren erkekler, eşler utansın
evet turkcell döküm vermiyor en cok aranan numaraları öyle saklayarak gösteriyorArkadaşlar merhaba. Arkadaşım çok çaresiz. Eşinden çok şüpheleniyor. Eşi turkcell kullanıyor. Fatura dökümlerine nasıl bakabiliriz. Lütfen bilenler yardımcı olsun. Ben de bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıntısıyla bu işlemi nasıl yapacağımızı anlatabilirseniz minnettar kalırız. Bir de bu işlemi eşi farkedebilir mi ya da nasıl iptal edebiliriz. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?