çok oyalıyorlar

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
merhaba,
ben infertilite tedavisine başlamadan önce dr ların çok zaman kaybettirdiğini düşünüyorum. dr uma ilk gittiğimde yaşım 29 du 1 yıl bekle dedi ben 7 ay bekleyebildim. yaşım 30 oldu. 7. aydan sonra aşılama denedik ama tüpler tıkalımı falan diye film çektirmeden denedik. ilk denemede hamile kaldım 6 haftalıktı düştü kanamam 35 gün sürdü derken biraz ara verdik birdaha aşılama yaptık bu kez tutmadı. yaşım 31 oldu. dr hadi rahim filmi çektirelim dedi hsg istedi. bende hsg sonucumla tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum . aşılamamı tüp bebek merkezinde yaptırayım diyorum. hsg filmim daha çakilmedi cuma günü çektiricem. yani ben diyorumki eğer olmuyorsa acele ettirin dr ları. öyle uzun süre beklemeyin kendiliğinden olcak diye. bir an evvel tedavilere başlayın. en başlarda korktum yok hsg filmi acıtırsa aşılama acıtırsa yok karnımdan iğne olursam karnımı acıtırlar derken birde baktım zaman geçiyor. aman nolcak diyorum artık aşılama korkunç değilmiş zaten gördüm. diğerlerindende korkmuyorum. önemli olan bebişime kavuşmak. acırsada çekeriz acıyı napalım.

korkmayın- ertelemeyin- acele edin bence...

yazdıklarında tamamen haklısın canım. bende 28 yaşındayım.evrakları toplamak tam 6 ayını alıyor insanın ondan sonra dokor ilaç veriyor kullan gel diyor olmayınca başka ilaç veriyor ya da iğne bunların hepsi bir süreç.....
eğer yaşınız küçükse bekleyin derim ama yaş 25 ve üstü ise :87:ve bebek istiyorsanız hiç beklemeyin derim....:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…