• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel olmazsa :)

aynen bende diyorum benimki fazla mi abartıyor kaydirigubbakcemile3

ay hiç sorma tatlım ya az kavga çıkarmadım ben bu sebeplerden. .sırnaşık şeysırnaşık şey bide bana ablamlar falan sakın şöyle yapma böyle yapma dediler. nerdeyse göster ama elletme diceklerdisempatiksalakcinni o da beni çok etkiledi.. adam da onu istemiyorum sanıyordu boşu boşuna :hulya:

ay hiç sorma tatlım ya az kavga çıkarmadım ben bu sebeplerden. .sırnaşık şeysırnaşık şey bide bana ablamlar falan sakın şöyle yapma böyle yapma dediler. nerdeyse göster ama elletme diceklerdisempatiksalakcinni o da beni çok etkiledi.. adam da onu istemiyorum sanıyordu boşu boşuna :hulya:

ya bende ilk başlarda çok utanıyordum ama sonra bende açıldımsempatiksalakcinni..ne bileyim ya bence konuşulmalı arada sıradaaklinialirimsmile

5 yıldır birlikteyiz :asigim:
işlerden dolayı ancak hft sonu buluşabiliriz
her hft sonu nereye gitsek derdimiz vardır =)
bazen sahil kenarında yürürüz bazen sultanahmet-gülhane civarlarında oluruz
karnımız acıkınca bi yere gider yemek yeriz
içeceğimi o açar önüme koyar =)
dürüm döner vs yiyeceksek tuzunu biberini içine koyup bana hazırlar =)
sonra da etrafa bakıp kılıbık diycekler der =) ama yine de yapar
seviyorum ben onu yaaa :asigim:

sevgilim askerden daha yeni geldi ama söle diyim askere gitmeden öncede sonrada gözlerimin hep içine bakar gözlerinin nasıl parladını görmeniz lazım :) ayhhh neyse gezeriz ben anlatırım o anlatır karnımız pek acıkmaz ama deniz kenarınla onla hafif bişeyler atıstırmaya bayılıyorum onun yanında aclık falan vız geliyo en sonunda bi yere gider bişeyler yeriz ama genelde konusmaktan yemeklerimiz hep sogur :D uff cok cenebazız biz yaa ama sürekli komik üzücü fark etmez diyologumuz birbirimizi cok ii bişekilde anlamamıza baıylıyorum

ilk zamanlar tabii ki birbirimizi tanıyacak tarzda muahbbetler ediyorduk. bi gün bana romantik misin dediğinde, hayır hiç sevmem demiştim ve uzun süre onun acısını çektim... aşık olunca insan romantik olup, romantizm istiyomuş meğer...
3 yıl oldu biz başlayalı. yaz tatilinden dolayı ayrıyız şimdi, o yüzden genelde çok özledim tarzında muhabbetler,bugün ne yaptın falan, tvdeve nette gördüğümüz, gazetede okuduğumuz ilginç şeyleri anlatırız. siyasetten, hukuktan, geleckten, ailelerden, ailelerin ve arkadaşların bizim hakkımızda neler konuştuğundan,..
ben biras alışverişe düşkünüm ve sürekli sorarım onu alayım bunu alayım mı... bu aralar doğal kozmetiğe taktım onu konuşup duruyoruz..
bi de tabii kii yemeklerden:D ikimiz de yemek yapmayı çok seviyoruz..

farklı şehirlerde olduğumuzdan zaten çok fazla görüşemiyoruzz..görüştüğümüz zamanlardaa benim evime gelir,ben ona yemek yaparım,karşılıklı yemeğimizi yeriz sonra insan içine çıkarızza.sarkadaşlarla birlikte vakit geçirmeyi çok severiz.tanıştığımız ilk gnden beri bir tavla muhabbeti dönmüştür her buluştuğumuzda mutlaka tavla oynarızz..aşkım hep sorar nesine nesinee diyee,ben salak salak şeler sölerim yemeğine,gibikaydirigubbakcemile3aşkım da öle olmazzz öpücüğünee fln derr:asigim:o hep duygusal boyutta şeyler ister:asigim:ama en son buluştuğumuzda yine tavla oynadık bu sefer en büyük kimineydii:teytey:ay benimki bir alemm dediki yenen şampiyon olcak yenilen hiç sesini çıkarmıcak flnn kaydirigubbakcemile3buluştuğumuz zamanlarda mutlaka birbirimizi eğlendirecek,dalga geçicek şeler buluruzz:dance:genelde eğlenceli olur dışarıdaki buluşmalarımız öle ciddi konular fln da konuşmayız..ama evde başka oluor tabi oralara girmeyim şimdi:asigim:

canım beni anlattın sanki bizde ayrı şehirlerdeyiz çok zorrrrrr gerçi benim evim yok öle yemek yapamıyorum aynen tavla muhabbeti hep aramızda bi rekabet falan :D

Son düzenleme:
2005 senesinde ortak arkds ortamında tanıştık sinir oluydm rahatlgna tavırlarına öldüresim gelıodu.kızlar takıl flört edin dediklerinde kızıodumm kıyametler kopuodu.nasıl oldgnu anlamdım arkds olduk bırbırmızı tanıdık .sevgili olduk yanında hayatta yemek yiyemez rahat konusamazdım o ise tam bir dana gibi davranırdı :))) ben pişirmeyi o yemeyi sevdgi için en cok yemeklerden ve hayallerimizden bahsederdik.bide ailevi konulardan sorunlardan bahseder evlensekte kurtulsak derdik .sımdı kendi aile sorunlarımızla ugrasıyoruz :)) 3,5 yıl flört ettik.sonra evlendik.simdi 2 yıllık evliyiz.çokk çookk mutluyuzz cok sevıyoruum ben onu yaa :))

5 yıldır birlikteyiz :asigim:
işlerden dolayı ancak hft sonu buluşabiliriz
her hft sonu nereye gitsek derdimiz vardır =)
bazen sahil kenarında yürürüz bazen sultanahmet-gülhane civarlarında oluruz
karnımız acıkınca bi yere gider yemek yeriz
içeceğimi o açar önüme koyar =)
dürüm döner vs yiyeceksek tuzunu biberini içine koyup bana hazırlar =)
sonra da etrafa bakıp kılıbık diycekler der =) ama yine de yapar
seviyorum ben onu yaaa :asigim:

Ben birde dökerek yerim döneri yerden de kırıntıları toplar,kolamıda içirir sadece yemek işlemi bana kalıyo :icecream:

ilk zamanlar canım cicimdi ama şimdi daha çok konuşmaların içinde kavgalarımız oluyor o benim gönlümü almaya çalışıyor bir şekilde millet bize bakıyor:)
sahilde yürürken şakasına affetmezsen atlarım bak yaptı baktım millet döndü ciddiye aldı:)

bizde sık sık görüşürdük izin günleri mutlaka benimdi:) yemek yerken kılıbıklaşması benimde hoşuma gider:)) sonra ben doyarım benim yemegimide o yer:D

sevgilim askerden daha yeni geldi ama söle diyim askere gitmeden öncede sonrada gözlerimin hep içine bakar gözlerinin nasıl parladını görmeniz lazım :) ayhhh neyse gezeriz ben anlatırım o anlatır karnımız pek acıkmaz ama deniz kenarınla onla hafif bişeyler atıstırmaya bayılıyorum onun yanında aclık falan vız geliyo en sonunda bi yere gider bişeyler yeriz ama genelde konusmaktan yemeklerimiz hep sogur :D uff cok cenebazız biz yaa ama sürekli komik üzücü fark etmez diyologumuz birbirimizi cok ii bişekilde anlamamıza baıylıyorum

oyy askerine kavuşmuşda yorumda yazıyoalkisalkisalkis

darısı başımıza

oyy askerine kavuşmuşda yorumda yazıyoalkisalkisalkis

darısı başımıza

anammm anammmmm dadlummmmm kız burdadamı cıktın karsıma opuyorumnanaktan he valla öle oldu kavusunca insan baska oluyor inş hepiniz kavusursunuz en kısa zamanda sekerim parem benimmmm turkbayragi

anammm anammmmm dadlummmmm kız burdadamı cıktın karsıma opuyorumnanaktan he valla öle oldu kavusunca insan baska oluyor inş hepiniz kavusursunuz en kısa zamanda sekerim parem benimmmm turkbayragi
seni takip ediyorumaklinialirimsmile

inş tatlım bende kavuşurumda oda benim gözümün içine bakar
bana yemek yedirmeyi bırak ben ona yemek yediririm yeterki gelsinnnnnn artıkkkkolumunekankayizsmile:1hug:

telefonda özellikle bu aralar hep iş meselelerini konuşuyoruz
onun çok hayalleri var, benim düşüncelerim var
biribirimize isteklerimizi anlatıyoruz
babamla tanışacağı günün heyecanından o gün neler olacağından çok konuşuyoruz
hep ileriye dair evlilik konusu konuşuluyor artık
hep konuşulacak bişi bulunuyor bizde,saatlerce konuşmuşluğumuz vardır
daha çok o konuşur ben dinlerim
yanyana gelince de çok konuşmaktan öte yüzüne bakıp onu izlemeyi tercih ediyorum=)

memleket meselelerine daldı mı benimkisi susmaz
e her zaman da konuşası gelmiyo insanın
ben esnemeye başlarım bazen
konuyu değiştirir kendiliğinden.

gerisi de bize kalsın :)

Back
X