Çok özel

Hayır tabiki

Bence çok seviyesiz bir ilişki yaşıyor arkadaşınız
Ya kesinlikle öyle bi konuşma geçmedi aralarında sadece erkek arkadaşı yollamış kendisi yollamadı, ve soğuk davranınca soru işareti kaldı..

Her çeşit ihtimali düşünsün değerlendirsin, atıp atmayacağına öyle karar versin.
Nikah masasından dönüyor millet.
Kocamda bile öyle fotoğrafım yok benim mesela..

4 Aylık ve evlenmeyi düşünüyorlar.... Evlenme vaadiyle kandırıp resim istiyor olmasın.

Olabilir günahını almayayım ama arkadaşım öyle düşünüyor

Arkadaşınızın yapısıyla alakalı olabilir. Dediğim gibi benim erkek arkadaşım bana gönderse, karşılık bekliyor ya da cinsel amaçla gönderdi diye değil de, vücut yapısına güveniyor ya da övgü bekliyor diye düşünürüm.

Arkadaşın bence ya yaş olarak küçük ya da dışarıdan çok saf,çocuksu görünüyor.Zaten bunu sana anlatıp sorması,sordurması henüz cahil ve her an yanlışa düşebilecek bir durumda oldugunu gösteriyor.

Sakın yapmasın,yollamasın.

Bugün foto isteyip yarın o fotolarla şantaj yapıyorlar hemen bitirsin ilişkiyi.

Her seferinde daha fazlasini isteyecek o adam..

Sonra arkadasiniz gelip burda konu acacak resimlerimle beni tehdit ediyor ne yapmaliyim diye..

Arkadaşın o herifi, İzmir marşıyla yollasın hayatından.

Telefonlar dinleniyo diyoruz belkide o resim de birilerinin eline geçerse nikahlı kocama bile dekolteli seksi resim atmam eşime güvenim sonsuz ama teknolojiye güvenmiyorum
Ve insan sevdiğinin çıplak fotoğrafına değil gözlerinin içine bakmalı ayrılsın arkadaşın hiç masum bi istek değil soğuk davranarak resmi almaya çalışıyo

Bu çocuk hiç de evlenmeyi düşünmüyor..pis midemi bulandırdı..arkadaşın arkasına bakmadan kaçsın..abaza desem ne bileyim onu da konduramadım..,sapık gibi bişi zaarr..4ayda gelinen hale bakpeesss!

Ben bu tiniyetteki erkeklerin suratına dahi bakmak gelmez içimden sen evleneğin kadından nasıl böyle birşey istersin maşallah kimsenin beklemeye tahammülü yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…