Çok özel

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
merhaba kk. Güzel hatunları çok yakın arkadaşımın bi sorununu burda sizinle paylaşmayak, yada sormak istiyorum (okunda haberi var ) sorun şu ki 4 aylık uzak mesafe ilişiksi var ve evlenmeyi düşünüyorlar (daha önceden tanındığı) neyse çocuk buna yarı çığlak fotoğrafını atmış aynı şeyi arkadaşım da yapmayınca ( o öyle düşünüyor ) soğuk davranıyor ilişkisi bitme noktasın geldi sizce her ilişkide böyle paylaşımlar mı yapılmalı ??

merhaba kk. Güzel hatunları çok yakın arkadaşımın bi sorununu burda sizinle paylaşmayak, yada sormak istiyorum (okunda haberi var ) sorun şu ki 4 aylık uzak mesafe ilişiksi var ve evlenmeyi düşünüyorlar (daha önceden tanındığı) neyse çocuk buna yarı çığlak fotoğrafını atmış aynı şeyi arkadaşım da yapmayınca ( o öyle düşünüyor ) soğuk davranıyor ilişkisi bitme noktasın geldi sizce her ilişkide böyle paylaşımlar mı yapılmalı ??
Hayır asla.

Telefon dan yazdığım için karışık olmuş biraz kusura bakmayın

Bende öyle düşünüyorum sonuçta çok ta yeni üstelik erkek milletine güven olmaz
Telefonlarımızı , bilgisayarlarımızı sadece biz kullanmıyoruz maalesef.
çocuğa güven olsa bile yüklediği programlara güven olmaz.
Ayrıca evlenecek adam orasını burasını görmek için acele etmez zaten görecek.
Bizim ülkemizde olay bu şekilde maalesef.
Ayrıca kızın istemediği olay bedenini deşifre etmemek uluorta, sanki seni seviyorum demesini istemiş de dememiş gibi tepki koyamaz çocuk.
Saygı duymak zorunda ve bi tarafına da hakim olmak zorunda afedersin.
İnsan böyle görüntü olaylarında eşine bile güvenemiyor ki bazı kocalar bu şekilde kadınları tehdit ediyorlar, neler okuyoruz burada.

Telefonlarımızı , bilgisayarlarımızı sadece biz kullanmıyoruz maalesef.
çocuğa güven olsa bile yüklediği programlara güven olmaz.
Ayrıca evlenecek adam orasını burasını görmek için acele etmez zaten görecek.
Bizim ülkemizde olay bu şekilde maalesef.
Ayrıca kızın istemediği olay bedenini deşifre etmemek uluorta, sanki seni seviyorum demesini istemiş de dememiş gibi tepki koyamaz çocuk.
Saygı duymak zorunda ve bi tarafına da hakim olmak zorunda afedersin.
İnsan böyle görüntü olaylarında eşine bile güvenemiyor ki bazı kocalar bu şekilde kadınları tehdit ediyorlar, neler okuyoruz burada.
Çok doğru

Yarı çıplak fotoğraf atmasında bir gariplik göremedim ben. Belki karşılık bekleyerek göndermedi de siz öyle varsayıyorsunuz. Olamaz mı?

Erkekler vücutlarını daha rahat teşhir edebiliyorlar. Boxerla gezen erkek görmüyor muyuz hiç tvlerde.

Sevgilimi öyle görsem ne olacak ki?

Asla yapmamali bence. Erkek gercekten seviyorsa zaten böyle birsey icin tavir koymaz koyuyorsada ciddi degildir bence!

Hayir duygusal baski ve zorlama hele asla asla yapilmamali

Yarı çıplak fotoğraf atmasında bir gariplik göremedim ben. Belki karşılık bekleyerek göndermedi de siz öyle varsayıyorsunuz. Olamaz mı?

Erkekler vücutlarını daha rahat teşhir edebiliyorlar. Boxerla gezen erkek görmüyor muyuz hiç tvlerde.

Sevgilimi öyle görsem ne olacak ki?
Olabilir günahını almayayım ama arkadaşım öyle düşünüyor

Şunu duyduğum anda adamı kapının önüne koyarım çok ciddiyim. Bir kadının müstehcen fotoğrafı hiçbir erkeğin telefonunda, bilgisayarında, osunda, busunda bulunamaz. Cinsellik içeren mesajlarda aynı kefeye girer bende. İnsanın 20 yıllık kocası ortalığa yayabilirken babama güvenmem kaldı ki o aletleri sadece sahipleri kullanmıyor hatta çalınabilir.

Her şeyin yeri vardır, cinsellik barındıran şeylerin de yeri bellidir.

Kesinlikle atmasın ya deli gibi sevip evlenenler boşanıyor ne çirkinlikler yapıyor o adam kim ki ?Yarn bir gün tehdit etse ne yapacak arkadaşın?

Back
X