- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
Sosyal hayat = gerçek olmayan hayat
Bir çoğu göstermelik emin olun ... Hiç de özenmeyin... Siz evde çocuklarınızla mutlu olmaya bakın bence..
Aynen katılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal hayat = gerçek olmayan hayat
Bir çoğu göstermelik emin olun ... Hiç de özenmeyin... Siz evde çocuklarınızla mutlu olmaya bakın bence..
Maalesef öyle. Allanıp süslenip daha yaşına bile girmeyen bebekleri ne hallere sokuyorlar. Daha geçen sene ünlü bir insta momun sahte psikolog olduğu ortaya çıkmıştı fakat bilin bakalım ne oldu;bırakın özür dilemeyi kadın eskisinden de çok çocuklarını teşhir etmeye ve milleti aşağılamaya devam etti ben zenginim en güzel aile bende diye ve insanlar bu tipleri kendi elleriyle yüceltiyorlar. Allah akıl fikir versin,gece gündüz çalışıp asgari ücretle evi geçindirmeye çalışan bunca vatandaşımız varken özel hayatını teşhir ederek dünya kadar para kaldıranları görünce hayret ediyorum.Çok doğru.
Herkese açık hesaplarda bebeklerin, çocukların fotoğrafını ne cesaretle paylaşıyorlar. Devir çok kötü o fotoğrafı sapık ruhlu insanların kötü niyetle kullanmayacağı ne malum. Herşey takipçi kazanmak dolayısıyla reklam almak.
Ben instagram kullanmıyorum banada eltim gelip gittikçe gösteriyor.hiç hatırlamıyorum sayfanın adını ama kadın döktürüyor resmen.Yedi cocuk mu yok daha neler :)
Sayfasinin adi ne hemen bakmaliyim![]()
Iyice merak ettimBen instagram kullanmıyorum banada eltim gelip gittikçe gösteriyor.hiç hatırlamıyorum sayfanın adını ama kadın döktürüyor resmen.
Akşam gelecek unutmazsam sorup yazıyım sanaIyice merak ettim![]()
Tamamdir :)Akşam gelecek unutmazsam sorup yazıyım sana![]()
Bende merak ediyorum dogrusu, instada mesela birini gordum, hem 4 cocuk hem ev temiz hem bol bol gezip tozuyor hemde giyim kusami super, nasil yaa??bu cocuklar hicmi ev dagitmaz hepnbi uslu sakin diye dusunuyorum ben mesela 3saat temizlik yaptim 2 saat sonra ev gene ayni gene ayni, temiz olsada daginik. Napiyimmm be yaa cocugum mutlu olsunda:))