Çok özledim 😭 Türkiye

Ha Karadağ Ha Türkiye.
ikisi de aynı lacivert şuan
Yabancılık çekmiyordur zaten hshshs
Oraya gidince avrupa görmüş gurbetçilerden olacağını sandı ama baktı ki bir farkı yok :)
çok dediler ona Karadağ deyince bir Avrupa ülkesi gibi sanma diye ama ııııh o çok farklı hayal etmişti.
Arsizinsanlik
BenHürrem
Delirmekuzereyim

Hepsi buymuş
Yine mi yedin bizi giz A Arsizinsanlik saçını başını yolacammmm

Sonra millet gelir buradaki kitleye kayınvalide/görümce dedikodusu yapan, hocasına ağzını açamayan kitle diye kendince hakaret eder. Herkes adeta gizli Sherlock Holmes çıktı anasını satayım. Dikkatinize sağlık :nazar:

1000032968.webp

Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkemi 😭😭😭 nolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒 ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Şahsen hiç tavsiye etmem tabi ki ama madem bu kadar istiyordunuz dönün.

Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Ülkede hiç bir yerde can güvenliğimiz yok. Ne evlerimizde ne sokaklarda. Maddi boyutunu zaten söylemeye gerek yok. Her gün bir felaket olur mu yahu bir ülkede? Neresinden bakarsak bakalım hiç canım ülkem güzel vatanım diye romantize edemeyeceğim, imkanım olsa şimdi koşa koşa giderim. Ama malesef benden geçti artık.

Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkemi 😭😭😭 nolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒 ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
sağlık sistemi derken???? yemekler derken??? şaka mısınız siz kjsfbgsdkjgbsdg. ben 5 aydır çürük dişimi yaptıramıyorum. devlet ilgilenmiyor. tabi karnı tok olan açın halinden ne anlar. yeminle seninle yerinde olsam adım bile atmam. Türkiye bitmiş.

sağlık sistemi derken???? yemekler derken??? şaka mısınız siz kjsfbgsdkjgbsdg. ben 5 aydır çürük dişimi yaptıramıyorum. devlet ilgilenmiyor. tabi karnı tok olan açın halinden ne anlar. yeminle seninle yerinde olsam adım bile atmam. Türkiye bitmiş.
Nasıl yaptıramıyorsunuz?

Aynı Türkiye’den mi bahsediyoruz? 😄 daha aradığında hemen gelen ekip görmedim. Eğitim konusunu cidden bilmiyorum doğrudur. Ülkenin yüzde 50’si asgari ücretle çalışıyor. Onun dışında da kimse emeğinin karşılığını alamıyor zaten ama benim sorum maddi değildi zaten. İmkanlar deyince farklı şeyler düşünüyor insan. Ben kendi vatanım olması dışında bir avantajını göremiyorum ne yazık ki ülkemin.
Burda da gelmiyorlar. 🤣 Deşifre olmayayım diye yazmıyorum açıkça çünkü burayı takip ettiğimi bilenler var ama hep söylüyorum. Her yerin bir zorluğu var. İnsanlar kızıyor böyle diyince ama gözlerinde çok buyutmusler tecrübe etmeden bilemezler.

Paran varsa her ülkede rahat yaşarsın yani burda eviniz arabanızda varmış dönün diyoruz onada bahane sıralıyosunuz anlamadım ki ne istediğinizi

Burda da gelmiyorlar. 🤣 Deşifre olmayayım diye yazmıyorum açıkça çünkü burayı takip ettiğimi bilenler var ama hep söylüyorum. Her yerin bir zorluğu var. İnsanlar kızıyor böyle diyince ama gözlerinde çok buyutmusler tecrübe etmeden bilemezler.
İnanırım gelmediklerine de, Türkiye’deki gibi öyle arayınca hemen gelmiyorlar denince dedin aynı yerden mi bahsediyoruz 😆

Ya ne bileyim daha yeni sahte diploma skandalı patladı bu ülkede. Gençlerin işsizlikten intihar ettiği yerde torpilliler makam sahibi oluyor. Afetler, felaketler oluyor kimse sorumluluk almıyor. Ya güpe gündüz evladın katlediliyor adalete bile güvenemiyorsun katiller cezalandırılacak diye. Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum sizin oralarda da böyle mi? 😅 vallahi tüm dünya böyleyse bu gece huzurla uyuyacağım :D

Ya ne bileyim daha yeni sahte diploma skandalı patladı bu ülkede. Gençlerin işsizlikten intihar ettiği yerde torpilliler makam sahibi oluyor. Afetler, felaketler oluyor kimse sorumluluk almıyor. Ya güpe gündüz evladın katlediliyor adalete bile güvenemiyorsun katiller cezalandırılacak diye. Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum sizin oralarda da böyle mi? 😅 vallahi tüm dünya böyleyse bu gece huzurla uyuyacağım :D
Ben de bunları düşünüyorum
Yani ülkemi seviyorum şartlarım da iyi
Ama ülkede çalışıp emeğinin karşılığını alacağına olan inancım azaldı
Adalete güvenim yok
Yarın başıma bişey gelse orda ne işi varmış denilenilir
Çocuğum için endişe duyuyorum kötü insanlar dışarda geziyor ceza almıyor😞ya karşısına kötü biri çıkarsa diye
Hastaneye gidiyorum acaba gerçekten doktor mu diye düşünüyorum
ağrı kesici iğne bile yaptırmak istemiyorum yapamaz da ölürüm sakat kalırım filan diye🤦‍♀️

Yediğim hiç bir şeye güvenmiyorum
Bindiğimiz otobüs şöförü acaba ehliyet sahibi mi diye düşünüyorum
Depremde acaba bina üzerime çöker mi diye uyuyamıyorum

Sokakta baktığım kedi köpekler için endişe duyuyorum😔ve gerçekten ben de merak ediyorum diğer ülkelerde de mi böyle diye

Ben de bunları düşünüyorum
Yani ülkemi seviyorum şartlarım da iyi
Ama ülkede çalışıp emeğinin karşılığını alacağına olan inancım azaldı
Adalete güvenim yok
Yarın başıma bişey gelse orda ne işi varmış denilenilir
Çocuğum için endişe duyuyorum kötü insanlar dışarda geziyor ceza almıyor😞ya karşısına kötü biri çıkarsa diye
Hastaneye gidiyorum acaba gerçekten doktor mu diye düşünüyorum
ağrı kesici iğne bile yaptırmak istemiyorum yapamaz da ölürüm sakat kalırım filan diye🤦‍♀️

Yediğim hiç bir şeye güvenmiyorum
Bindiğimiz otobüs şöförü acaba ehliyet sahibi mi diye düşünüyorum
Depremde acaba bina üzerime çöker mi diye uyuyamıyorum

Sokakta baktığım kedi köpekler için endişe duyuyorum😔ve gerçekten ben de merak ediyorum diğer ülkelerde de mi böyle diye
Bir de yediklerimiz var evet. Pestisitli diye iade edilen ürünlerin bir lütufmuş gibi piyasaya sürülmesi, artık hiçbir şeyin tazesine doğalına güzeline ulaşamamamız. Yeraltı suları bile bitti barajlar kurudu ülkede.
Neyse her yer aynıysa ben bi tık rahatladım. 🙏

Back
X