Çok özledim 😭 Türkiye

Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkemi 😭😭😭 nolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒 ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Buradaki malı mülkü bana hibe edin. Bu şekilde sorun çözülür. Bir şey kalmayınca şunumuz var gidelim demezsiniz sonuçta.
Sizin için bu iyiliği yaparım. Lafı olmaz.

Bu arada yurt disinda yasiyoruz diyince insanlarda “kacak gocek gelmis, otekilestirilen” gibi bir algi var burda. Her yurt disinda yasayan kacak degil, ve ben hic Turk oldugum icin otekilestirilmedim. Aksine yasadigim yerde diversity nin cok cok onemli oldugu bir isim oldugu icin gayet de takdir goruyorum mesela. Turkiyede bulamadigim is tatminini burda buluyorum -sadece maddi degil bu tatmin-.

Ama yurt disinda olmanin da pek cok dezavantaji var benim acimdan.

Eki Görüntüle 3666264

Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
Tam olarak o üyenin hezeyanlarına benzetmiştim ben de :KK53: ülke ve meslek evrimleri mikemmeeellll ahahaahhaahah

Yurtdışı da çok güvenli değil bilmiyorum zorbalık var mesela ergen hamilelik var ırkçılık var çocuğun vatandaşlığı var mı
Hanımefendi Amerika’da sanırım. Benim Amerika tecrübesi olan çevremde kim varsa en büyük korkusu zorbalık ya da ırkçılıktan ziyade okul saldırıları oluyordu. Sanırım bu sebeple en büyük endişesi olarak güvenliği yazdı.

Hanımefendi Amerika’da sanırım. Benim Amerika tecrübesi olan çevremde kim varsa en büyük korkusu zorbalık ya da ırkçılıktan ziyade okul saldırıları oluyordu. Sanırım bu sebeple en büyük endişesi olarak güvenliği yazdı.
Ben Avrupayı tecrübe ettiğim için avrupa söyledim ama Amerika daha kötü bu konuda avrupada da var ama geçenlerde Avusturyada oldu hatta bu saldırı. Türkiyede henüz yok ama burada da can güvenliği sıkıntı. Allah çocukları korusun çok zor

Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkemi 😭😭😭 nolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒 ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
hangi ülkedesin ? kendin için değilse de çocukların için sabret.

Esas sen ne diyosun be? Üslubunu topla.
Ben herkesin anlayıp güldüğü konu sahibine atıf yapan bir espri yaptım. Yanlış alıntıladınız galiba der geçersin lafa bak! Yazma bana bir daha
Ya sen gercekten akli yarim bi insansin, bu yuzden soyledigini ciddiye alip sana cevap yazmicam.
“Cocuk su an 5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak” diyorum. Senin saka diye soyledigin sey “belki de hic olmayacak” mi? Sen bunun ne anlama geldigini kavrayamayacak kadar mi akil erdiremiyorsun? Bu mu senin mizahin? Senin de sana gulenin de akli yok.

Ya sen gercekten akli yarim bi insansin, bu yuzden soyledigini ciddiye alip sana cevap yazmicam.
“Cocuk su an 5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak” diyorum. Senin saka diye soyledigin sey “belki de hic olmayacak” mi? Sen bunun ne anlama geldigini kavrayamayacak kadar mi akil erdiremiyorsun? Bu mu senin mizahin? Senin de sana gulenin de akli yok.
Mune Mune bu arkadaş hak ettiği hakaret davasını almadan önce cezasını alabilir mi?
ALINTI YANLIŞ kelime grubundan kendi beyni anlamayıp burda hakaret yağdırıyor.

A

Avusturya dayım alisamadim iki sene oldu 😔 yanlış bir karar mi bilmiyorum ama kendi dilimde insanlarla konuşmayı kültürümü yemeklerimizi cok ozledim hamilelik hormonlarinin da etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bu aralar aşırı dönmek istiyorum esime de sürekli konusunu açıyorum
Asimile olmayın entegre olun. Bulunduğunuz ülkenin Türk whatsapp gruplarını bulun girin, eminim birçok insan vardır sizin yaşınızda çocuğu olan onlarla playdate yapabilirsiniz. Hem size hem çocuğunuza iyi gelir.

Ben Avrupayı tecrübe ettiğim için avrupa söyledim ama Amerika daha kötü bu konuda avrupada da var ama geçenlerde Avusturyada oldu hatta bu saldırı. Türkiyede henüz yok ama burada da can güvenliği sıkıntı. Allah çocukları korusun çok zor
Doğrudur. Aynı ülkedeki tecrübeler bile kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki aslında ne söylersek söyleyelim hayır ben öyle düşünmüyorum diyen biri illa çıkıyor. Zorbalık desen her yerde zaten artık.
Bu aralar ben biraz yurtdışında çocuk büyütmek ve tersine göç batağında buldum kendimi bu konuyu da o açıdan değerli bulmuştum ama Hürrem’in hezeyanları çıktı😂

Konu sahibinin ruh sağlığının iyi olmadığını düşünüyorum. Bu arada kepçe operatörleri Türkiye'de bile saatlik deli paralar kazanıyorlar. Montegro'da mühendislerden fazla kazanmasına şaşırmamalı.

Nereye gitmiştiniz montenegro muydu

Eki Görüntüle 3666264

Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi

Ay daha konuyu okur okumaz bu üyenin yazım tarzı Hürrem'e ne kadar benziyor demiştim. O satır aralarındaki ağlama emojileri falan :D

A Arsizinsanlik gözünaydın kız kocan maden mühendisi olmuş, sen de Türkiye'den 2025 temmuz gibi ayrılıyordun ayrılmışsın da iki sene bile geçmiş, zamanı bükmüşsün asdsf

Back
X