- 2 Şubat 2025
- 868
- 2.423
- 28
- 27
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Sherlock halt etmişAnam ekran görüntüsündeki üye de benim ya
Konu sahibinin arsız belasıyım <3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sherlock halt etmişAnam ekran görüntüsündeki üye de benim ya
Konu sahibinin arsız belasıyım <3

niye 200 bin degil de 100 bin aBJHADGHADHDYalan söylememiş ki. 240 bin 100 bin liranın üzerinde sonuçta sfghk
Acaba dedim yeri belli olmasın diye mi Avusturya dedi. Geçen sanirim olaylar olmuş Türkleri pek sevmiyrolarmis vs diye okumuştum. İnsan yaşadığı her yere adapte oluyor bir şekilde ama adim atmak gerek.Ayy bir de Montenegro’ymuş resmen Türkiye’nin bir köyü gibi bir yer, nesine adapte olamadıysa
Acaba yeni vize falan geldi en son şutladılar mı bunları böyle kılıf mı uyduruyor burada anlamadım
Vize getirdi Karadağ artık orada inşaat işçisi 3 kişi 1 karadağlıyı bıçakladı türk iş yerlerini vs taşladılar eylem yaptılarAcaba dedim yeri belli olmasın diye mi Avusturya dedi. Geçen sanirim olaylar olmuş Türkleri pek sevmiyrolarmis vs diye okumuştum. İnsan yaşadığı her yere adapte oluyor bir şekilde ama adim atmak gerek.
niye 200 bin degil de 100 bin aBJHADGHADHD

Araya bir de yıllar sonra yazan eski nişanlı hikayesi karalamışYanlışlıkla hamile kaldım diyenleri öyle bir zorbalamış ki bilerek kalıyorsunuz yalan söylüyorsunuz diye ne kadar özendiyse aynısını yapmaya kalktı uydurma bir hikayeyle

Niye başka ülkede yaşıyorsun o zaman çok milliyetçiysen gel kendi ülkene. Çıban gibisiniz gittiğiniz ülkede dediklerinize bakın.Asimile olmayi hicbir zaman düşünmedim zaten ama gerçekten cok milli bir yanim var ırkçılık diyenler olabilir ama aşırı milliyetciyim beni üzen ülkemin suan pek ic acici durumda olmamasi dönünce cocuklarim. Icin endiseli olacak olmam korkutuyor
Eski eştir o belki ikinci evliliğiymiş buAraya bir de yıllar sonra yazan eski nişanlı hikayesi karalamış

Bence herkesin yaşayıp kendi tecrübe etmesi gerekiyor, diger türlü cevaplarsam polemik çıkar diye düşünüyorumHangi imkanlar mesela? Polemik için sormuyorum valla, cidden benim göremediğim bir şey mi var diye. Zengin olmamamın da etkisi olabilir tabi

En nefret ettiğim şey gittikleri ülkeye entegre olmaya çalışmayıp sürekli sosyal medyada orada burada karalamaları. Aynısını Suriyeliler burda yapınca hain yediği kaba pisleyen diyoruz şimdi bunların ne farkı var ki?Niye başka ülkede yaşıyorsun o zaman çok milliyetçiysen gel kendi ülkene. Çıban gibisiniz gittiğiniz ülkede dediklerinize bakın.
Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum
ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim

Nasıl 2 senedir ordasın? 2025 nisanda Türkiye'deydin
 Nasıl 2 senedir ordasın? 2025 nisanda Türkiye'deydin 
Mesela sağlık polis Allah korusun bi hırsızlık bi taciz yaşadın o yavaşlık türkiyede gibi aradın geldiler yok eğitim de aman aman fark yok türkiyede normal Anadolu lisesinde okuyan türev integral alan biri çok kolay yurtdışında okur. Bizde daha kaliteli desem şok olursunuzHangi imkanlar mesela? Polemik için sormuyorum valla, cidden benim göremediğim bir şey mi var diye. Zengin olmamamın da etkisi olabilir tabi
 para kazanmak burada daha kolay orada kasiyer öğretmen ne bileyim mühendis aman aman alım gücü farkı da yok yurtdışında böyle bi meslek varsa evet türkiyeden daha rahat. uyuşturucu vs türkiyeden daha çok yaygın. Türkiyede iyi mesleğin varsa kazancın varsa belirli yerlerde yaşıyorsan daha iyi. türkiyede olay olmuyor mu oluyor tabii ama fransa türkiyeden daha güvensiz bi ortam siyahiler döve döve kapkaç yapıyor. İngiltere desen pakistan çöplüğü. Hamile kalan liseli kızlar okula devam etsin diye kreş açılan yerler var. 13 yaşında hamilelik yaşayan çocuklar var.
 para kazanmak burada daha kolay orada kasiyer öğretmen ne bileyim mühendis aman aman alım gücü farkı da yok yurtdışında böyle bi meslek varsa evet türkiyeden daha rahat. uyuşturucu vs türkiyeden daha çok yaygın. Türkiyede iyi mesleğin varsa kazancın varsa belirli yerlerde yaşıyorsan daha iyi. türkiyede olay olmuyor mu oluyor tabii ama fransa türkiyeden daha güvensiz bi ortam siyahiler döve döve kapkaç yapıyor. İngiltere desen pakistan çöplüğü. Hamile kalan liseli kızlar okula devam etsin diye kreş açılan yerler var. 13 yaşında hamilelik yaşayan çocuklar var.Ha Karadağ Ha Türkiye.Dön geriye
Hanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayim
Aynı Türkiye’den mi bahsediyoruz?türkiyede gibi aradın geldiler yok
 daha aradığında hemen gelen ekip görmedim. Eğitim konusunu cidden bilmiyorum doğrudur. Ülkenin yüzde 50’si asgari ücretle çalışıyor. Onun dışında da kimse emeğinin karşılığını alamıyor zaten ama benim sorum maddi değildi zaten. İmkanlar deyince farklı şeyler düşünüyor insan. Ben kendi vatanım olması dışında bir avantajını göremiyorum ne yazık ki ülkemin.
 daha aradığında hemen gelen ekip görmedim. Eğitim konusunu cidden bilmiyorum doğrudur. Ülkenin yüzde 50’si asgari ücretle çalışıyor. Onun dışında da kimse emeğinin karşılığını alamıyor zaten ama benim sorum maddi değildi zaten. İmkanlar deyince farklı şeyler düşünüyor insan. Ben kendi vatanım olması dışında bir avantajını göremiyorum ne yazık ki ülkemin.3 ay titrasyon testini beklemeniz gerekiyor. Vize işlemleri kaldıysa aslında teklif aldığında başlamanız gerekirdi. Arkadaşım eşiyle ve 4 kedisiyle Amsterdam'a taşındı. Yolcu başına 1 kedi ile gidebiliyorsunuz gayet de kolay şekilde. Kediler 7 kg üstü değilse zaten kabinde gidiyor, köpekten çok çok daha kolay.Eşimde Almanya da iş buldu.son vize işlemleri kaldı.sektörde umduğunu bulamadı ne maddi ne manevi.işe kabulüne o kadar sevindi ki toz pembe gözüküyor şu an her şey.be. Ben biraz tedirginim açıkçası.çocuk falan da yok iki kedi var.onları nasıl götürücem gibi kafanda deli sorular