• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özledim 😭 Türkiye

yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum 😒

Yoo ben öyle düşünmüyorum. Sizin kadar dönmek istesem dönerdim. Zorla tutuluyor gibi davranmanin manasi yok sonucta bir sürü insan yaşiyor Türkiyede imkansiz bir durum yok. Maliniz filan da varmiş ne güzel dönün bence.

bilmiyorum eski adını ya ama konularını bilirim 😄
Ya küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardı 😂
Bir de müstakbel eltisinin güzelliğini kıskandığı bir konusu vardı sanki😅

Eki Görüntüle 3666264

Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi

Ayy bu o üye mi ya bilmeden yazdim. Butun konulari uudur uydur ipe diz. Kocasi Turkiyede asgari ucretliydi bir ara karadagda 5bin euro maas alcak 24 saat caliscak diye salliyodu biseyler. 😄😄 Simdi de Turkiye zengini mi olmuş. 😄
Yazmaz olayydim

Ya küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardı 😂
Onun kim olduğunu bilmiyorum ama ayni üye degiliz konularini da görmedim :) bu arada eltim benden büyük 45 li yaslarda uc de çocuğu var

Ayy bu o üye mi ya bilmeden yazdim. Butun konulari uudur uydur ipe diz. Kocasi Turkiyede asgari ucretliydi bir ara karadagda 5bin euro maas alcak 24 saat caliscak diye salliyodu biseyler. 😄😄 Simdi de Turkiye zengini mi olmuş. 😄
Yazmaz olayydim
Bir de kocası başka kadınlarla yazışmış yakalamış konu açmış ama öyle bir şey olmadığını iddia ediyor
Kocam bana yanaşmıyor diyip yoo bana çok düşkündür yoksa nasıl hamile kaldım demişliği var
En son 2.çocuk için uğraşıp hamile kalınca hayatım bitti diye konu açtı
Bir de homofobik, eşcinsellere lut kavmi helak olacaksınız diyordu en son :KK76:

Heh heh aynen ta kendisi 😂😂

Bi de gideli 2 sene olmusmus 😂 Daha dün burda yazıyordu eşim gitti beni de aldircak falan diye 😂 Cok ilginç hikayeleri var, üyelikler birleşince okuruz. En son turkiyeden bi kadin yazıyordu kocasına, bizi oraya aldır diye. Bakalım daha neler duyacağız.

Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Bana katılmayanlar olacaktır ama aslında benzer bence🥲 yani benim çevremde arkadaşlarımdan gördüğüm herkes kendine daha eşit şartlarda yaşayacağı daha güvende hissedeceği bir ülke arıyor ama bulamıyor.
Sonunda kötünün iyisi diye diye elindekilerle idare etmeye çalışıyor.

Bi de gideli 2 sene olmusmus 😂 Daha dün burda yazıyordu eşim gitti beni de aldircak falan diye 😂 Cok ilginç hikayeleri var, üyelikler birleşince okuruz. En son turkiyeden bi kadin yazıyordu kocasına, bizo oraya aldır diye. Bakalım daha neler duyacağız.
Hanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayim

Buyrun amme hizmeti hakkaten oymuş hahahshs

Eklentiler

• IMG_1215.webp
    IMG_1215.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 122
Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Ben Turkiyeye donersem, egitimden tek beklentim guvenligin olmasi. Akademik kalite beklemiyorum. Yok cunku maalesef yok… Bence cok uzun zamandir yurt disinda yasayanlar cok hakim olamiyor Turkiyenin guncel haline. Sadece maddi degilki ulkedeki degisim.

Türkiyede gelirim iyiyse yurtdışına çıkınca öteki olacaksam Türkiyede kalırım valla yurtdışında Türk imajı çok kötü çünkü kendilerini asla Türk görmeyen kaçak göçek Avrupaya Japonyaya kaçıp her türlü huzursuzluğu çıkarıp sonra birden türk olan bazı insanlar yüzünden Türklere iyi bakmıyorlar. Sonradan gidenler özellikle sorun yaşıyor gurbetçi dediğimiz insanlar bile istemiyor 🤣

A

Avusturya dayım alisamadim iki sene oldu 😔 yanlış bir karar mi bilmiyorum ama kendi dilimde insanlarla konuşmayı kültürümü yemeklerimizi cok ozledim hamilelik hormonlarinin da etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bu aralar aşırı dönmek istiyorum esime de sürekli konusunu açıyorum
IMG_3576.webp

Yoo daha temmuzda gittin KARADAĞA 🤣🤣
Ablacım ciddi anlamda şizofren misin yoksa burda hayallerini anlattığın uyduruktan hikayeler yazıp bir şey mi deniyorsun?

Burda sürekli yurt dışı tripleri atarak konu açtığında ne gibi bir haz alıyorsun gerçekten meraktan soruyorum yanlış anlama ne olabilir ki mesela biraz yurt dışı muhabbeti çevirelim de havam yerine gelsin filan mı diyorsun . Gerçekten yurt dışında mısın o da tartışılır yoksa yozgatın şefaatli ilçesinden yurt dışı ıslak rüyalarını mı yazıyorsun bize

Back
X