Çok özledim onu...

minho

미안하다, 사랑
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
60
1
36
İstanbul
Geçenlerde Konu açmıştım.onun elini tutamıyorum sarılamıyorum ondan utanıyorum diye...Tabi doğal olarak en sonunda pes etti terkedildim.. En çokta içimi yakan son cümlesi oldu...Şöyle dedi bana :'bikere içten gelerek canım diye sarılsaydın ugruna kul köle olurdum..' çokta haklıydı değersizlere verdiğim değeri ona verseydim herşey güzel olurdu..ama Lanet olası inadım yüzünden kaybettim onu...Dün rüyamda gördüm okadar mutluydumki onunla ilk defa rüyamda el ele tutuşmuştum..uyandığımda çok ağladım özlediğimi farkettim,onu sevdiğimi anladım ve karşısına çıkcak cesaretim olmadığı için ona bi yazı yazdım yollayıp yollamamam gerektiğini bilmiyorum

ona yazdığım yazı şöyle :

'Dün çok düşündüm...sana nasıl davrandığımı nasıl konuştuğumu..okadar aramak istedımki ama inatçı olduğum için bi türlü yazamadım arayamadım .. ..belki senin istediğin gibi biri olamadım ,duygusal olamadım ,romantık olamadım...hepp değişmemı istedın benden ama ben değişemedim bi türlü. gerçekten elini tutmak istedim , yanımdayken sana sımsıkı sarılmayı okadar çok istedimki ama yapamadım ufak bir çocuk gibi hem korktum hem utandım...utanmamım sebebı yok biliyorum ama korkularımın var .belki sende gidersin diye dokunamadım sana bi türlü..vb bir sürü mazeret....ama şimdi korkmuyorum eliini tutmak , sana sarılmak okadar çok istiyorumki seni okadar cok özlüyorumki...bana demiştin hani hiçbirzaman bırakma beni diye hep sahip çık bana demiştin.şimdi seni bırakmak istemiyorum sen istiyormusun peki...'

bu yazıyı yollasam acaba affedermi beni yada farklı bişilermi söylemelimiyim...yardım edin kızlar

ona dokunmadığın için seni terkeden biri için bu kadar karşısında ezilmeye değmez seni gerçekten sevseydi istemediğin şeye zorlamaz tahammül ederdi bence...

umarım affeder valla kendımı bı an arkadaşının yerine koydum ben olsam affederdim o belkı sen ona sarılmıyosun ılgı gostermıyosun dıyesevmediğini düşünmüştür umarım affederde mutlu olursunuz eğer affederse kıymetini bil sevgi aşk kolay bulunmuyo

bence gönder.
hala seni seviyosa onu kazanırsın.
ama tersi olursada ne kaybedersin sanki ..

gönder bence canım.
içinde kalacağına onun tepkisini görmüş olursun.
iyi ya da kötü bişey söylemezse zaten senden vazgeçmiş demektir.

gönderdim valla .. onada hak veriyorum ben onun yerinde olsam ne yapardım diye ...arkadasına davrandığın gibi bile davranamıyrsun bana diyor..nie bu kadar duygusuzsam : )

gönder canım gönderr...bazı insanlar sevgisini edemez sen de benim gibisin anlaşılan:)) yanımda bile dursa yanımda ya baska bsy istemem derim bazen ama cok severim gerçekte ben de seni sildigini düşünmüorum biraz kırılmıştır benim sevgilim de yapıyordu arada öle naz gibi :)

bence gönder ama bundan sonra sevgini hep göster ona derim,her fırsatta sarıl sevdigine

ayy bak bunları söyleyince askıma sarılasım geldi oy kuzum benim

bence o da seviyordur seni artık inadından vazgeç at kollarına kendini,oh bundan güzeli var mı

gönderdim valla .. onada hak veriyorum ben onun yerinde olsam ne yapardım diye ...arkadasına davrandığın gibi bile davranamıyrsun bana diyor..nie bu kadar duygusuzsam : )

Bende gönder diyecektim cnm ki zaten göndermişsin ee cevap geldi mi çok merak ettim

çok güzel mesaj yazmışsın çok duygual ve romantik

:) bende sarılmak istiyorum ama cesaret edemıyorum tek buna karşı böleyim oysa çok iyi davranıyordu bana vicdan azabı çekiyorum onu üzdüüğüm için ama affederse sımsıkı sarılcam hiç bırakmıcam :):)

göndermekle iyi yapmışşsın çocuk senden sewilmek istemiş bu kötü bişi dill inş seni affeder cnm gelişmeleri yaz merakla bekliyorummm

ayyyyyyyyyyy çok romantikkk yaaa bende sarılmayı özledimm sewgilim gelsin bende sarılcamm

oyyy harikasınnn

kız sevgilin o senin utanma utanılır mı hiçç

cok sevindim hadi haberlerini bekliyoruz sekerim

Bende gönder diyecektim cnm ki zaten göndermişsin ee cevap geldi mi çok merak ettim

çok güzel mesaj yazmışsın çok duygual ve romantik

yok cvp daha gelmedi çalıştığı için gece geliyor çok merak ediyorum ne yazcak diye inş hayırlısı olur :) her iki durumada alıştırdım kendimi..arada bir tutuyor duygusallığım

yok cvp daha gelmedi çalıştığı için gece geliyor çok merak ediyorum ne yazcak diye inş hayırlısı olur :) her iki durumada alıştırdım kendimi..arada bir tutuyor duygusallığım

inşallah bakalım

kız sen böyle söyleyince aşkım kabardı oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…