gelısmelerı bıze yazmayı unutma merak etım benm askım yanımda olsa ona sımsıkı sarılıp doyasıya koklamak ısterdım ama ...o şimdi asker....
seni çok iyi anlayabiliyorummm benimkide yok sen asker yolu ben kaptan yolu bekliyorummm
bence gönder ne gurur yap ne de baska birsey..herseyden önce kendini düsün hayata sadece birkez geliyoruz eğer o msjı atmazsan bir sonraki yazı beklemeye baslayacaksın gelirmi gelmezmi mechul..ama gönderirsen en azından pismanlığının farkında olacaktır eğerki dönmezse bilki sadece mazerettir ona sarılmaman..
: ) bakalım şimdilik kabul etti beni konuşmaya çagırdı izinli olduğu zaman konuşcaz :) anlatcam ona ne düşündüğümü..belki affeder benii çok canından bezdirdim çocugubirden sarılsam belki şokaa uğrar yavaş yavaşş
bence birden sarıl şok olsunn seni özledim de çok romantikkk
cesaret edebilirsem ne güzel
nedeni ne senin bu cesaretsizliginin ben anlayamdım. var mı geçerli bi sebebi.
bak bn göremiyorum sevgilimi 3 gündür ahh olsada bi sarıllsam bırakmasamm
sen 3gündür ben 4 ay 1 hafta ben napcam yaaaaaaaaaa
tamam sölemicem bida
amaaaaa 1 ay kadar kaldı sanrıımm belli olcak gelicekk bizim kapptann
tamam sölemicem bida
amaaaaa 1 ay kadar kaldı sanrıımm belli olcak gelicekk bizim kapptann
ayhh ağzından bal damlıoooooyerim seniiii
özlemekktee güzel hem 15 gün varmş bakk neee güzeell.sen sinirlenme sankiin ol
özlemekktee güzel hem 15 gün varmş bakk neee güzeell.sen sinirlenme sankiin ol
ama ya gelmezse 15 gün soraa ümitlenmekte istemiyorummbi bakmışın sinir sayım artmışş
yok yok sakinleştirmeli seniözlemek bndede sinir yapıyo walla kararıyo gözüm amaa aşkkımı görüncek tamamdır hepsi konu sahibide görsünn anlasın nekdr önemli sarıllmakk özlemekkk aa aşık olunca elden başka bişey gelmiyo zttn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?