inşallah bakalım
kız sen böyle söyleyince aşkım kabardı oyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bakalım
kız sen böyle söyleyince aşkım kabardı oyy![]()
efkar bastı yaaaa![]()
efkarlıyım bu akşammmm naynaynaynayyygerisini hatırlayamadım... noldu niye efkarlandın
![]()
Değişmediğin için özür dilemişsin. Ne kadar yanlış! Gerçek sevgi oldugu gibi kabullenmektir karşındakini hiçbir çıkar, art niyet düşünmeden, değişmesini beklemeden OLDUĞU gibi sevmektir. Senden değişmeni beklıyorsa, kızıyorsa zaten sevmemiştir. Sorun sende değil onda.. Yoluna devam et, elbet sana layık biri, senin gibi biri çıkar karşına.![]()
sen benim gibi olma sakın git sarıl sevdiciğine
![]()
biz erkeklerden nasıl ilgi bekliyosak ve bize karşı sıcak dawranmadıklarında nasıl terketmeyi göze alıyosak buda öle bişi bence dokunmakla ilgili bişi isteseydin kesinlikle arama sorma derdim ama senden değişmeni değil sadece ona karşı biraz daha sewgini belli etmeni istemiş bence doğru yoldasın cnm![]()
bazı insanlar ne kadar tuhaf değil mi yaa kurtarmak yerine bitir deyiveriyorlar hemenn...kolayy mıı bi daha sevmeekk...
sahip çık kız sevdiceğine,afferimm![]()
bazı insanlar ne kadar tuhaf değil mi yaa kurtarmak yerine bitir deyiveriyorlar hemenn...kolayy mıı bi daha sevmeekk...
sahip çık kız sevdiceğine,afferimmbak o zaman daha cok baglanıcak sana emin ol
inşallahhh daha çok sever bian önce gelsede işten cvp yazsa çok merak ediyorum hemde korkuyorum..:44:
kız zaten barışmıcak olsa bana arkadaslarına gösterdiğin sıcaklıgı göstermiyorsun der miydi hiçç
kıskanmış işte özel oldugunu hissettirmeni beklemiş![]()
bilmeye çalışcam bundan sonra
cwp gelince hemn yaz şekerimm heeeilk işim sabah pc açtığımda konuya bakmak olcak
![]()
en sonunda konuştuk...değişebilcenmi elimi tutup sarılcammı dedii..bende dedim sen bile inanmıyosun..sevgilim gibi olmanı bekliyorum dedi buluşup karar verelim konuşmak bahane aslında gözlerimizi görelim
yeterli dedi offf offfff ne konuşcam acaba![]()