Çok özledim onu...

Değişmediğin için özür dilemişsin. Ne kadar yanlış! Gerçek sevgi oldugu gibi kabullenmektir karşındakini hiçbir çıkar, art niyet düşünmeden, değişmesini beklemeden OLDUĞU gibi sevmektir. Senden değişmeni beklıyorsa, kızıyorsa zaten sevmemiştir. Sorun sende değil onda.. Yoluna devam et, elbet sana layık biri, senin gibi biri çıkar karşına.:34:

Değişmediğin için özür dilemişsin. Ne kadar yanlış! Gerçek sevgi oldugu gibi kabullenmektir karşındakini hiçbir çıkar, art niyet düşünmeden, değişmesini beklemeden OLDUĞU gibi sevmektir. Senden değişmeni beklıyorsa, kızıyorsa zaten sevmemiştir. Sorun sende değil onda.. Yoluna devam et, elbet sana layık biri, senin gibi biri çıkar karşına.:34:

karakter olarak değişmemi istemedi zaten sadece ilgili olmamı istedi...bende olamadım o ilgili davran dedikçe inat ettim..arkadaşlarıma karşı ilgiliyim ona karşı soğuk oldugum için sanırsam çok üzdüm onu

aman boşver iyi yapmışsın zaten bu erkek milletine ilgi hiç yaramıyo hemen havalanıyolar. :27:

biz erkeklerden nasıl ilgi bekliyosak ve bize karşı sıcak dawranmadıklarında nasıl terketmeyi göze alıyosak buda öle bişi bence dokunmakla ilgili bişi isteseydin kesinlikle arama sorma derdim ama senden değişmeni değil sadece ona karşı biraz daha sewgini belli etmeni istemiş bence doğru yoldasın cnm:34::34::34:

:60: sen benim gibi olma sakın git sarıl sevdiciğine :66::69::69::69::69:

gelcek 2 gün sonra sarılırım canımm oyy kuzumm:16::16::16:
biz erkeklerden nasıl ilgi bekliyosak ve bize karşı sıcak dawranmadıklarında nasıl terketmeyi göze alıyosak buda öle bişi bence dokunmakla ilgili bişi isteseydin kesinlikle arama sorma derdim ama senden değişmeni değil sadece ona karşı biraz daha sewgini belli etmeni istemiş bence doğru yoldasın cnm:34::34::34:

aynennn:17:

bazı insanlar ne kadar tuhaf değil mi yaa kurtarmak yerine bitir deyiveriyorlar hemenn...kolayy mıı bi daha sevmeekk...

sahip çık kız sevdiceğine,afferimm:17:

bazı insanlar ne kadar tuhaf değil mi yaa kurtarmak yerine bitir deyiveriyorlar hemenn...kolayy mıı bi daha sevmeekk...

sahip çık kız sevdiceğine,afferimm:17: bak o zaman daha cok baglanıcak sana emin ol

sahip çık kız sevdiceğine,afferimm:17:

bencede cnm benim katılıyorummm birine karşı bişiler hissetmek çok zor artık

****sewiyorsan asla bırakma sewildiğine eminsen***:103::103:

sahip çık kız sevdiceğine,afferimm:17: bak o zaman daha cok baglanıcak sana emin ol

inşallahhh daha çok sever bian önce gelsede işten cvp yazsa çok merak ediyorum hemde korkuyorum..:44:

inşallahhh daha çok sever bian önce gelsede işten cvp yazsa çok merak ediyorum hemde korkuyorum..:44:

kız zaten barışmıcak olsa bana arkadaslarına gösterdiğin sıcaklıgı göstermiyorsun der miydi hiçç:69:

kıskanmış işte özel oldugunu hissettirmeni beklemiş:34:

cwp gelince hemn yaz şekerimm heee:9::9::9: ilk işim sabah pc açtığımda konuya bakmak olcak:52::52::52:

en sonunda konuştuk...değişebilcenmi elimi tutup sarılcammı dedii..bende dedim sen bile inanmıyosun..sevgilim gibi olmanı bekliyorum dedi buluşup karar verelim konuşmak bahane aslında gözlerimizi görelim
yeterli dedi offf offfff ne konuşcam acaba:D

canım madem bu kadar çok seviosun kendini aşkının gücüne bırak içinden geldiği gibi sarıl bırakma aşına sahip çık derim ben arkadaşlarına verdiğin değeri ilgiyi onada ver inşallah çok güzel olur herşey senin için:69:

gelısmelerı bıze yazmayı unutma merak etım benm askım yanımda olsa ona sımsıkı sarılıp doyasıya koklamak ısterdım ama ...o şimdi asker.... :14:

en sonunda konuştuk...değişebilcenmi elimi tutup sarılcammı dedii..bende dedim sen bile inanmıyosun..sevgilim gibi olmanı bekliyorum dedi buluşup karar verelim konuşmak bahane aslında gözlerimizi görelim
yeterli dedi offf offfff ne konuşcam acaba:D

içinden ne geliyorsa sölee sewiyosun belli etmen yeterliii şekerimmmm ay çok heyecanlıı:52::52::52:

Back
X