çok özledim :(

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
sevgilimle 1hafta oldu ayrılalı. sacma sapan bı sebep yuzunden benı bıraktı oylece. benden bısey ıstemıstı bende yaptııgmı soyledm ama yapmadım bır an ıcındı ogrenebılcgnı tahmn etmedm ve ogrendıgınde bana yalancısın oylesın boylesın deyıp ayrlmak ıstedgnı soyledı. bu yıllar sonra 2.deneyısımızdı ve ben ona 2.kez guvenmıstım 2.kezde benı yarıyolda bıraktı... dun onceden yaptıgı bı yanlısı ogrendım msj attım ona sen bna derken kendındekılerı gormemıssın dıye yıne kavga ettık oylece kala kaldım yıne ben. sımdıde boyle cok ozledm ıcımde bı bosluk var ben onu gercekten sevıyorum ama bılmıyorum atmam dogru olmaz sanırım... nolur bana akıl verın ne yapmalıyım susmak en ıyısı mı sızcede?

Evet sus..sabırlı ol yani .
o senin ne olursa olsun onu kabul edeceğini ve bitiremeyeceğini dşnyor.
onu yanılt bak er geç dönecktir hemde pişmanlıkla..sabır sabır sabır cnm..

nasıl bir yanlış bu yani ne konuda yalan söylediniz ??

nasıl bir yanlış bu yani ne konuda yalan söylediniz ??

aşırı derecede kıskanc bırısı artık cocukluk boyutundaydı bu yanı. bı ortamdayken ben gozluk taktırıyordu zorla bana bende bır gun taktım dedım snra cıkarttım cok bunaltmıstı cnku benı snra onun arkadası benı gordu tesadufen karsılastık ıste aynı mınıbusteydık. bende soyledm arkdsnla aynı mınıbusteym dıye oda aban oylemı dedı hanı ben ne yapabılırdımkı bu durumda. gozlugumu bı ara cıkarmıstım falan dedm yakalandıgın ıcın soylyosun dedı. gozluk ıcın bu 2.kavgamızdı. senın yalanlarından bıktım falan dedı bana ayrılmak ıstedgnı soyledı. ben ayrlmk ıstemyrm dedım ıstedgn gbı olsun dedı aradan bır gun gectı benm ıstedgm herseyın aksını yapmaya basladı. bende artık bır sevgılın yokmus gıbı davranıyosun anlasılan dedgn gbı olsun dedım uzun bı msj attm verdıgı cevap basarılar hayatta oldu. 4 yıldır tanısıyoruz bı ara ayrı kaldık tekrardan devam ettık sımdı 3 ay olmustu yıne aynı seyı yaptı bana oylece kalakaldım. donermı bılmıyorum ılk gıdısınde sebepsız bıraktıgı ıcın dondu ama bu sefer bu bahanesı oldu. napıcagmı bılemedım ama ınsan ozluyo yanı elınde olmadan...

Evet sus..sabırlı ol yani .
o senin ne olursa olsun onu kabul edeceğini ve bitiremeyeceğini dşnyor.
onu yanılt bak er geç dönecktir hemde pişmanlıkla..sabır sabır sabır cnm..

sabretmeye calısıyorum canm ama boyle ne bılıyım kendımı boslukta gıbı hıssedıyorum hanı olaylar yenı oldugu ıcın ınsan ustune gıtmek ıstıyo ama bu yanlıs olur bılıyorum... ınsallah dedıgın gbı olur canım tesekkurler...

ALLAH ALLAH gözlüğü ısrarla taktırmasındaki amacı anlamış değilim, gözlüğü takmadığın için mi ayrıldınız şimdi :26:

ALLAH ALLAH gözlüğü ısrarla taktırmasındaki amacı anlamış değilim, gözlüğü takmadığın için mi ayrıldınız şimdi :26:

evet canım... benım cırkın gorunmemı ıstıyomus sebebıde buymus. ben onu takmak ıstemedgm zmanda kıme guzel gorunmek ıstıyosun dıyodu... ılgınc bı ınsan bende onu hala anlamıs degılım... sence bu bı yalan mı ya da ayrılık sebebı olablcek bısey mı suc bendemı yanı artık bunu dusunuyorum ?

Gözlerini mi kıskanıyo nedir anlamadım:44:

Bu da değişik bir tip...

Seviyosa böyle bi sebep noktalamaz ama dert etme.. noktalayabiliyorsa zaten üzülmene değmez

Gözlerini mi kıskanıyo nedir anlamadım:44:

Bu da değişik bir tip...

Seviyosa böyle bi sebep noktalamaz ama dert etme.. noktalayabiliyorsa zaten üzülmene değmez

çok haklısın canım bırdaha ona bısey yazmam ya da msj atmam yda arkdslarına fln sormam onu daha cok onemsedıgımı gosterır dımı? en ıyısı boylece unutmak ...

Evet saçma isteklerine boyun eğme ayrıca tatlım.. Her isteğin bir mantığı olmalı bence..
İnsanlar anlaşarak orta yolu bulabilirler. Böyle dayatmalarla ilişki böyle bir yerde tıkanıveriyor..
hiç ilgilenme mutlu gibi görün dönmezse de yolu açık olsun de.. bugün üzüldüklerimiz yarın iyiki öyle olmuş
dediklerimiz olur ben buna çok inanırım

çok haklısın canım bende uzulmemeye calsııyorum aklıma takmamaya calısıyorum... da ıste ınsanın aklına en ufacık bıseyden gelmesı cok uzuyo yanı daha fotograflarımızı sılemedım mesela... ben yakın zamanda arkdsmı kaybetmıstım sonra en cok buna sarıldım hanı bısey olmasın ona dıye ve bırakıcagnı hc dusunmedm. su an dusuncem hayattayken neden ayrıyız caresız kalınabılecek tek durum olum dıye dusunuyorum ama ıste o benm gbı dusunmuyo. ve bu tıp konulardada cok gaddar mesela ben cok uzulmustum nıye bu kdr aglıyosun aılen sankı falan dıyordu...

:):) Bu erkek milletinin tasasızlığı öldürecek beni zaten
Çok değer vermeyen de çok değer görmez ama böylelerinin canını yakmalı..
Düşünmemeye çalış kendine uğraşlar bul kitap oku kafanı dağıt, ve gez toz sevdiklerinle

ayy benimkinden bile daha kıskancı varmış. halime şükrediyorum. bunalmışsındır ice yaa üzüldüm valla ne diyim. bekle bakalım msj felan atma. atarsan havalanır hiç gelmez sana. severse saten gelir sevmiyosa da yol ver gitsn. ( tabi bunu dmeek bizim için kolay) ama dicek laf bulamıyorm çok abartmış. kesin alttan alıyosunuzdur çünkü bende çok alttan aldıgımda böyle oluyodu haklı çıkarıyodu kendini şaçma nedenlerde bile. ALLAH kolaylık versn..

Ben senin yerinde olsam bu sonuca üzülmez bilakis sevinirdim, neden dersen adaam senin güzelliğini kaldırabılecek olgunlukta değil bu 1, güzelliğini perdelemek için kendincee gözlük takma yöntemi bulmuş nasıl mantıktır bu 2, çook seven insan ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler yüzünden ayrılmaz bu 3... bu maddeler 4-5.. diye devam eder hasılı kelam sen kendınde suç bulma ve kendini üzmee dediğim gibi aksine sevin daha sevgılı iken bu şekilde seni kısıtlayan insandan yarın bir gün ev hapsii bekleyebirsin:44:

her konuda alttan alan bendım o hatalı olsa bıle bı yerden bısey bulup boyle kendını haklı cıkartırdı o derece yanı. cok sıkıyodu ya asırı yanı hanı etek gıyme onu yapma erkekle knusma demesını bıle anlarımda gozluk nedır yanı... ve 2 kez kavga ettk bu yuzden en sonda ayrılık sebebımız oldu. soran oldumu soylemeye utanıyorum artık guluyor herkes. yaptıgı kıskanclık degıl cocukluk oldu artık.
benden sana tvsıye canm tavız verme alttan alma sen alttan aldıkca tepene bınıyolar tavız tavızı getırıyo kesınlıkle... sakın adım falan da atma bı olay oldugunda. ben en cok yaptıgım hatalardı bunlar ve en sonnda benden vazgectı bılıyo benm vazgecemıyecegımı cnku...

çok haklısın yakın arkadasım bana artık sen onun kölesimisin kendıne gel her dedıgını yapma sunun falan dıyodu ama ıste goremıyo ınsan bazı seylerı. ınsallah kısa zamanda unuturum herkes senn ıcın boylesı dha ıyı oldu dıyor...

2. kez yarıyolda bırakmış olmuyor ki. yalan söylemişsin öğrenmiş. bu durumda suç sende yani... yalan söyleyerek 2.şansı bitiren sen olmuşsun...

boşver gitsin bence hiç sesini falan çıkarma. üstüne düşüldükçe erkekler daha bir çekilmez olur.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…