nasıl bir yanlış bu yani ne konuda yalan söylediniz ??
Evet sus..sabırlı ol yani .
o senin ne olursa olsun onu kabul edeceğini ve bitiremeyeceğini dşnyor.
onu yanılt bak er geç dönecktir hemde pişmanlıkla..sabır sabır sabır cnm..
ALLAH ALLAH gözlüğü ısrarla taktırmasındaki amacı anlamış değilim, gözlüğü takmadığın için mi ayrıldınız şimdi :26:
Gözlerini mi kıskanıyo nedir anlamadım:44:
Bu da değişik bir tip...
Seviyosa böyle bi sebep noktalamaz ama dert etme.. noktalayabiliyorsa zaten üzülmene değmez
Evet saçma isteklerine boyun eğme ayrıca tatlım.. Her isteğin bir mantığı olmalı bence..
İnsanlar anlaşarak orta yolu bulabilirler. Böyle dayatmalarla ilişki böyle bir yerde tıkanıveriyor..
hiç ilgilenme mutlu gibi görün dönmezse de yolu açık olsun de.. bugün üzüldüklerimiz yarın iyiki öyle olmuş
dediklerimiz olur ben buna çok inanırım
çok haklısın canım bende uzulmemeye calsııyorum aklıma takmamaya calısıyorum... da ıste ınsanın aklına en ufacık bıseyden gelmesı cok uzuyo yanı daha fotograflarımızı sılemedım mesela... ben yakın zamanda arkdsmı kaybetmıstım sonra en cok buna sarıldım hanı bısey olmasın ona dıye ve bırakıcagnı hc dusunmedm. su an dusuncem hayattayken neden ayrıyız caresız kalınabılecek tek durum olum dıye dusunuyorum ama ıste o benm gbı dusunmuyo. ve bu tıp konulardada cok gaddar mesela ben cok uzulmustum nıye bu kdr aglıyosun aılen sankı falan dıyordu...
evet canım... benım cırkın gorunmemı ıstıyomus sebebıde buymus. ben onu takmak ıstemedgm zmanda kıme guzel gorunmek ıstıyosun dıyodu... ılgınc bı ınsan bende onu hala anlamıs degılım... sence bu bı yalan mı ya da ayrılık sebebı olablcek bısey mı suc bendemı yanı artık bunu dusunuyorum ?
ayy benimkinden bile daha kıskancı varmış. halime şükrediyorum. bunalmışsındır ice yaa üzüldüm valla ne diyim. bekle bakalım msj felan atma. atarsan havalanır hiç gelmez sana. severse saten gelir sevmiyosa da yol ver gitsn. ( tabi bunu dmeek bizim için kolay) ama dicek laf bulamıyorm çok abartmış. kesin alttan alıyosunuzdur çünkü bende çok alttan aldıgımda böyle oluyodu haklı çıkarıyodu kendini şaçma nedenlerde bile. ALLAH kolaylık versn..
Ben senin yerinde olsam bu sonuca üzülmez bilakis sevinirdim, neden dersen adaam senin güzelliğini kaldırabılecek olgunlukta değil bu 1, güzelliğini perdelemek için kendincee gözlük takma yöntemi bulmuş nasıl mantıktır bu 2, çook seven insan ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler yüzünden ayrılmaz bu 3... bu maddeler 4-5.. diye devam eder hasılı kelam sen kendınde suç bulma ve kendini üzmee dediğim gibi aksine sevin daha sevgılı iken bu şekilde seni kısıtlayan insandan yarın bir gün ev hapsii bekleyebirsin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?