canım inan bende aynı seyleri yasadım.ne makyaj yapabiliyordum ne dısarı cıkabiliyordum ne arkadaşlarımla görşebilyordum.bayramda dahi kimseye gözükme diyordu.Bana o zaman sıkcı gelsede katlanıordum onunla cok mutluydum cünkü bu saydıklarım dısında..neyse bana kapan die ısrar etmeye başladı kabul etmedim.Bir gün kapancaksm bile kendi istediğim için kapancm dedim.Aramız bozuldu neden milete sürekli güzel gözükmeye calısıyrsun dedi .neyse yüzyüze konustuk ben giyinişimi biraz daha kapatacm demek isterken o kapncm anlamıstı ya da öle anlamk istedi tam bilemiorum.cok gecmeden aynıı konu acıldı ben sana öle bişi demedm dedim ve sen beni kandırdın deyip ilişkiyi bitirmk istediğini söledi.emin misin dedim evet son kararım dedi..neyse ben ayrılık nedenimizi bile kimseye söleymedim bölesine sacma oldugu için cok tartısıorduk tam hatırlmıorum deip kapattım.bi aya kalmadan yeni bir ilişkiye başladı.ben bana sinirli benden intikam alıyr düşüncesiyle onu aradım ve o kızdan ayrıl,her zaman başka biri olacak ama artık sen hiç olmayacksın hiç kimseye değer vereyecem her zaman yeni bir ilişkim olacak Bana cvbı su oldu ayrılmayacm bende ayrılmak istediğimi söledim kız kabul etmedi o cok ii vs vs..neyse tlfnu yüzüne kapattım.bir aya kalmadan o kızdan ayrıldı ya da kız ayrıld orasını bilmiorum ayrıldılar neticede.tam 5 ya da 6 ay dolalı beni aradı nosunu silmiştim ama hala hatırlıyordum.actım tlfnu ..ama onu tanımazlıktan geldim sok oldu ama bana belli ettirmemeye calıstı.o denli ii oynamstım rolümü cünkü..sonra bana bir sey sormak için aramıstım dedi sor dedim beni özelden hep sen mi arıorsun dedi ..hayır seni hiç aramadım dedim..oda sevindim dedi..ve kapattık tlfunu evet benimkisi de böle