gercek arkadaslıklar kolay kolay bozulmaz..hatayı once kendınde ara..eger hatan yoksa o kendı hatasını anlayıp er yada gec af dıleyecektır...belkı oda ettıgı hakaretlerden cok pişmandır.belkı oda senı cok ozlemıstır...
bazen siz değer verir üzülür özlersiniz. Ama karşınızdaki tınlamaz. Bence önce düşünün sizin gerçekten hatanız var mı.. varsa adım atın gurur yapmayın kendinizi iyice ifade eden ona olan kırgınlıklarınızıda dile getırın.... zaten zamanla eğer gerçten dostsanız çözülür herşey.
Haklısınız aslında,en iyisi oluruna bırakmak.çünkü duygusal olarak düşününce affetmek istiyorum ama mantıklı düşününce içimden gelmiyor konuşmak
Özür dileseydi(
22 yıllık dostumdu,sırdaşımdı,arkadaşımdı ama o geçen yaz bir hiç yüzünden beni o kadar kırdıki sildik birbirmizi
geçen yazdan beridir görüşmüyoruz ama ben yaptığı haksızlığa rağmen onu çok özlüyorum
not: bir konu yüzünden bana ağza alınmayacak hakaretler etti affetmem mükün değil ama yinede özlüyorum işte
Bende 11 yıllık yedigim içtigim ayrı gitmeyen kardeşim diye tanıştırdıgım insanla küstüm kıskançlıktan dolayı o başka bir arkadaşım hakkında çok terbiyesizce yakıştırmalar yapmıştı bende ne aradım ne sordum defalarca evime gelmiş ben dışardayken geçende bir arkadaş vasıtasıyla yüzyüze geldik o an sarılmak istedim o da çok üzgündü 1yıl oldu küseli eger gerçekten özlediyseniz ortak bir arkadaşınız tarafından aynı evde buluşun konuşun :/
Alin bir pasta dayanin kapisina. Gercekten.
Bazen gururu bir tarafa birakmak lazim.
Hem kus kalmasisiniz hem de ozleminizi giderirsiniz.
Hem belki utaniyordur yaptiklarindan siz gidince ozur diler.
Tabi siz de kirildiginiz seyleri aciklayin. Uzuldugunuzu ama ona cok deger verdiginiz icin silip atamadiginizi anlatin.
Insallah barisirsiniz. Bu devirde dostu birakin adam gibi arkadas bulunmuyor.
keşke birbirimizi kırmayı öğrenebilseydik bizde.. bende özledim eski günlerimizi ama hiçbişey geri gelmiyor ve eskisi gibi olamazda.
eğer gerçekten barışmak istiyorsan sen at ilk adımı. belki ikinci bir şansı hakediyordur dostluğunuz.
22 yıllık dostumdu,sırdaşımdı,arkadaşımdı ama o geçen yaz bir hiç yüzünden beni o kadar kırdıki sildik birbirmizi
geçen yazdan beridir görüşmüyoruz ama ben yaptığı haksızlığa rağmen onu çok özlüyorum
not: bir konu yüzünden bana ağza alınmayacak hakaretler etti affetmem mükün değil ama yinede özlüyorum işte
sENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM..
BENİMDE YAKLAŞIK Bİ 15 YILLIK FİLANDI YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ AYRI GİTMEZDİ ÇOK İYİ ARKADAŞTIK FAKAT Bİ YAZ Bİ BAKTIM BİTTİ ARKADAŞLIĞIMIZ..
Bİ TAKIM ŞEYLER KONUŞULABİLRDİ FKAT KONUŞMAKTANSA SUSMAYI TERCİH ETTİ..
BUNCA YILIN DOSTLUĞUNA YAKIŞMADI YAPTIĞI HAREKET..
BEN DE ÇOK ÖZLÜYORDUM..
HATTA RÜYALARIMDA GÖRÜYORDUM HLENDE GÖRÜYORUM..
AMA ELDEN GELECEK Bİ DURUM YOK HERKES KENDİ YOLUNDA İLERLİYOR İŞTE..
Aynen haklısınız
aslında konuyu açtıgım gün duygusal moddaydım galiba
Bunca yıl hep adım atan affeden ben oldum.bu sefer yapamıyorum
Hakareti yiyince tabiki affetmek kolay olmuyordur senin için..
konuyu bilemiyoruz tabiki ama şu durumda arkadaşın adım atsaydı keşke..
22 yıl dile kolay değil..
Ortak arkadaşlarımız var ama yaptıgını unutamıyorum,bilmiyorum ki henüz hazır degilim galiba(
Bende 11 yıllık yedigim içtigim ayrı gitmeyen kardeşim diye tanıştırdıgım insanla küstüm kıskançlıktan dolayı o başka bir arkadaşım hakkında çok terbiyesizce yakıştırmalar yapmıştı bende ne aradım ne sordum defalarca evime gelmiş ben dışardayken geçende bir arkadaş vasıtasıyla yüzyüze geldik o an sarılmak istedim o da çok üzgündü 1yıl oldu küseli eger gerçekten özlediyseniz ortak bir arkadaşınız tarafından aynı evde buluşun konuşun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?