çok özledim :(((

berresuu

hoşgeldin dünyama oğlum
Pro Üye
9 Ekim 2013
6.163
7.918
448
22 yıllık dostumdu,sırdaşımdı,arkadaşımdı ama o geçen yaz bir hiç yüzünden beni o kadar kırdıki sildik birbirmizi
geçen yazdan beridir görüşmüyoruz ama ben yaptığı haksızlığa rağmen onu çok özlüyorum
not: bir konu yüzünden bana ağza alınmayacak hakaretler etti affetmem mükün değil ama yinede özlüyorum işte

gercek arkadaslıklar kolay kolay bozulmaz..hatayı once kendınde ara..eger hatan yoksa o kendı hatasını anlayıp er yada gec af dıleyecektır...belkı oda ettıgı hakaretlerden cok pişmandır.belkı oda senı cok ozlemıstır...

Haklısınız,zaten en çokta gerçekten tek dostum diyebilecegim biriydi ama gerçekten hatam yok.inanın hatam olsa açıkça söylerdim ,fevri bir insandır normalde zaten
O da beni özledi biliyorum hatta eminim ama bir özür dileseydi belki eski günlerin hatrına düşünebilirdim
bir özür bile dilemedi

bazen siz değer verir üzülür özlersiniz. Ama karşınızdaki tınlamaz. Bence önce düşünün sizin gerçekten hatanız var mı.. varsa adım atın gurur yapmayın kendinizi iyice ifade eden ona olan kırgınlıklarınızıda dile getırın.... zaten zamanla eğer gerçten dostsanız çözülür herşey.

Haklısınız aslında,en iyisi oluruna bırakmak.çünkü duygusal olarak düşününce affetmek istiyorum ama mantıklı düşününce içimden gelmiyor konuşmak
Özür dileseydi (

Bende 11 yıllık yedigim içtigim ayrı gitmeyen kardeşim diye tanıştırdıgım insanla küstüm kıskançlıktan dolayı o başka bir arkadaşım hakkında çok terbiyesizce yakıştırmalar yapmıştı bende ne aradım ne sordum defalarca evime gelmiş ben dışardayken geçende bir arkadaş vasıtasıyla yüzyüze geldik o an sarılmak istedim o da çok üzgündü 1yıl oldu küseli eger gerçekten özlediyseniz ortak bir arkadaşınız tarafından aynı evde buluşun konuşun :/

Alin bir pasta dayanin kapisina. Gercekten.
Bazen gururu bir tarafa birakmak lazim.
Hem kus kalmasisiniz hem de ozleminizi giderirsiniz.
Hem belki utaniyordur yaptiklarindan siz gidince ozur diler.
Tabi siz de kirildiginiz seyleri aciklayin. Uzuldugunuzu ama ona cok deger verdiginiz icin silip atamadiginizi anlatin.
Insallah barisirsiniz. Bu devirde dostu birakin adam gibi arkadas bulunmuyor.

keşke birbirimizi kırmayı öğrenebilseydik bizde.. bende özledim eski günlerimizi ama hiçbişey geri gelmiyor ve eskisi gibi olamazda.
eğer gerçekten barışmak istiyorsan sen at ilk adımı. belki ikinci bir şansı hakediyordur dostluğunuz.

Ortak arkadaşlarımız var ama yaptıgını unutamıyorum,bilmiyorum ki henüz hazır degilim galiba (

Keşke yazdıgı mesajları silmeyip buraya kopyalayabilseydim,gururum o kadar kırıldıki hiç haketmemistim söylediklerini

Keşke bade ama eski hoşgörümüz kalmadı galiba.kardeş kardeşe düşman olmuşken arkadaşınmı düşünücek seni

sENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM..
BENİMDE YAKLAŞIK Bİ 15 YILLIK FİLANDI YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ AYRI GİTMEZDİ ÇOK İYİ ARKADAŞTIK FAKAT Bİ YAZ Bİ BAKTIM BİTTİ ARKADAŞLIĞIMIZ..
Bİ TAKIM ŞEYLER KONUŞULABİLRDİ FKAT KONUŞMAKTANSA SUSMAYI TERCİH ETTİ..
BUNCA YILIN DOSTLUĞUNA YAKIŞMADI YAPTIĞI HAREKET..
BEN DE ÇOK ÖZLÜYORDUM..
HATTA RÜYALARIMDA GÖRÜYORDUM HLENDE GÖRÜYORUM..
AMA ELDEN GELECEK Bİ DURUM YOK HERKES KENDİ YOLUNDA İLERLİYOR İŞTE..

Aynen haklısınız
aslında konuyu açtıgım gün duygusal moddaydım galiba
Bunca yıl hep adım atan affeden ben oldum.bu sefer yapamıyorum

Son düzenleme:
Aynen haklısınız
aslında konuyu açtıgım gün duygusal moddaydım galiba
Bunca yıl hep adım atan affeden ben oldum.bu sefer yapamıyorum

Hakareti yiyince tabiki affetmek kolay olmuyordur senin için..
konuyu bilemiyoruz tabiki ama şu durumda arkadaşın adım atsaydı keşke..
22 yıl dile kolay değil..

Hakareti yiyince tabiki affetmek kolay olmuyordur senin için..
konuyu bilemiyoruz tabiki ama şu durumda arkadaşın adım atsaydı keşke..
22 yıl dile kolay değil..

Onu o kadar iyi tanıyorumkh eminim adım atsada hala aynı tutumda devam edicektir.

Ortak arkadaşlarımız var ama yaptıgını unutamıyorum,bilmiyorum ki henüz hazır degilim galiba (

Bende unutamıyorum unutacagımıda düşünmüyorum ama onu en iyi ben tanıdıgım için rüyamda ağlarken görüyorum ortak arkadasıma soruyorum gerçekten kötüymüş hala dostum derim ona gerçekten içim cız ediyor dip bucak kaçıyorum onu gördügümde Keke bi kere daha karşılaşsak sarılsam diye can atıyorum (

Bu hayatin bir gercegi maalesef canim benim. Zaman gectikce can dostum dedigin o insanla cok sacma sapan birşey yuzunden kopuveriyorsun. Seni cok iyi anliyorum. 22 yil dile kolay ve zaten o kadar masum cocukca bir dostluk oluyor ki, o gitti mi bir daha onun yerini dolduramayacak hicbirsey. Ama ama ama yas aldikca insan daha bir olgunlasiyor, fikirleri degisiyor, hayata bakis acisi, zevkleri. .. ve edindigin yeni dostluklar daha gercekci daha saglam olabiliyor. Insallah duzelir araniz ama asla kendini yalniz ve çaresiz hissetme. Daha neler gorecegiz.

ah ah neleri özledim bi anlatabilesem.....

çıkarsız dostluklarımı özledim aynı hayalleri yada sıkıntıları konuşabildiğim ağlancak hale güldüğüm boşboş konuşup en son amaaaaan boşver deyip bi bardak çayı rakı sanıp herşeyi salladıığımız günleri özledim bunları beraber yaptığım insanları özledim demeye dilim varmıyo yaptıkları haksızlıklardan iftiralardan kimseye güvenemez oldum dumur edildim kullanmadılar ama canımı çok yaktılar sebepsiz yere çıkarlarına ters düştüm diye sadece anılarımı özledim kişileri özlemeye gururum ve kalbim el vermiyo demek sende bendensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…