çok özledim :(((

Ne güzel yazmışsın öyle gülümsedim icimi ısıttın Özlüyoruz ama işte bazı şeyler engelliyor sanki öyle olmak zorundaymış gibi bi türlü affedemiyorsun aklına yaptıgı kötü şeyler geliyor..En dogrusu aslında çünkü huylu huyundan vazgeçmez aynı şeyler tekrar olacak Evet sendenim

inşallah güzel şeylerde kader arkadaşlığı etmek nasip olur herkes ne kadar acımasız oldu çok mutsuzum biliyomusun kimseye güvenememk yapayalnız hissetmek anlatılcak bi duygu değil:2:

sağlık olsun diyelim oda yokya hahahaaaaaaa

bende özledim anılarımı... sabahlara kadar gülüşmelerimizi... yatağımızdan görünen yıldızları saymayı.. aramayı, aranmayı...
meğer ne kadar güzelmiş her şey eskiden
unutulmadan önce..
çok zor günler de yaşadım unutulmaz anlarda
kişiyi özlemeye benimde gururum elvermiyor
ama ya anılar
of offf

Ay inşallah :) Seni çok iyi anlıyorum herkes kendi derdine düşmüş kim ağlamış kim ölmüş umurlarında değil Güven olmadanda insanlarla ilişkin çok hissiz oluyor hislerini kaybetmiş gibi..

Hahahha sende de mi yok Neyin varki canım geçmiş olsun?

napalım bizi böyle yapanlar utansın her sevdiğim değer verdiğim insan bi kazık attı napayım şimdi benim suçummu

sende demi yok dediğine göre sendede yok sağlık:26: böbrek hastasıyım ben canım senin neyin var

Kesinlikle katılıyorum :2: Bende de böbrek sorun canım taş ve iltihap var hala düşmedi bide sürekli antibiyotik kullanmaktan bağışıklıgım çok zayıfladı agzımda yaralar falan var hep sebebi bulunamıyor

çok geçmiş olsun canım bana taşta var dediler ama ne olduğundan tam emin değiller bende kurcalamadım büyümeden düşerse sorun olmaz ama çok büyürse taş iltihap yapar ve ameliyatsız düşmez. ben dün gittim ağız yarasından aile hekimine hiçbişey anlamadı kulak burun boğaza git dedi ama gidemedim konuşamıyorum ağız yarasından dilim yanıyo resmen inşallah anlarlar canım sebebini çok zor bilirim

Sağol canım benim keşke araştırsaydın Allah korusun kötü bir şey falan çıkar ilerlerse Bende ondan korkuyorum iltihap vardı zaten doktor 1 yıl antibiyotik yasakladıda 5 kere kullandım Off evet ağız yarası bide tam ön diş damagımda çıkmış benimki gerçekten çekmeyen anlamaz bu agız yarasının acısını :2:

onca yaşanmışlık kolay kolay unutulmuyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…