Çok teşekkür ederim haklısın Rabbim hayırlısını nasip etsin en iyisi bastırmamakBen ağlamak istediğim de ağlıyorum o da bi duygu sonuçta bastırmaya çalışma allh kavuştursun canm
biraz zaman ver kendine...Kızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.
Cevabini cok begendim banada yazar misjn biseylerSeven bir kadın için en büyük sınavlardan biridir asker yolu beklemek.
Zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakıyorsun gecmis bitmis kavusmussunuz. Önemli olan o süreci nasıl geçirdiğin..
Sana tek diyebilecegim şey, o yokken olabildigince çok şeyle uğraş. Egitim, meslek neyle mesgulsen ona yogunlaş. Hobilerin olsun. Sevdiceginin eksikligini kendine hissettirmemeye calis. Hayatının merkezine onu koyma. Yoklugunda cok acı çekersin..
Bir defter al, her aksam otur onunla konusuyormuscasina yaz. İyi geliyor.
Allah sabır versin. Rabbim hayirli tezkereler nasip etsin.
allah kavuştursunKızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.
Güzin abla mıyım kız benCevabini cok begendim banada yazar misjn biseyler
Hehehe :))) yaaaa lutfenGüzin abla mıyım kız ben
Nasıl yani?biraz zaman ver kendine...
ya aslında sana ne yazılır bilmeedim. zaten ayrı şehirledeymişiniz. ayrılıga alışmış olman lazımdı. ama aglıyorum diyorsun . demek ki b gidişine alışman için kendine zaman vermen lazım yazdım :)Nasıl yani?
Konuşmanız çok rahatlattı inanın. Kendime defter aldım tüm günlerimi yazıcam çalışıyorum işe yoğunlaşırım arkadaş çevrem varla yok arası genelde burayla da vakit geçiriyorum ben bekliceğime inanıyorum tek korkum kavga esnasında ayrılırsak diye inşallah hakkımızda hayırlısı olur çok teşekkür ederim :*Seven bir kadın için en büyük sınavlardan biridir asker yolu beklemek.
Zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakıyorsun gecmis bitmis kavusmussunuz. Önemli olan o süreci nasıl geçirdiğin..
Sana tek diyebilecegim şey, o yokken olabildigince çok şeyle uğraş. Egitim, meslek neyle mesgulsen ona yogunlaş. Hobilerin olsun. Sevdiceginin eksikligini kendine hissettirmemeye calis. Hayatının merkezine onu koyma. Yoklugunda cok acı çekersin..
Bir defter al, arada otur onunla konusuyormuscasina yaz. İyi geliyor.
Allah sabır versin. Rabbim hayirli tezkereler nasip etsin.
Canim ya tez kavusun ins. Seni cok iyi anliyorum. Vakit gecmez gibi gelir ama bir de bakmissin yillar gecmis. Mesgale etmen cok onemli. Sana tavsiyem kendi icini de sevgilininkini de ferah tut. Yoksa ikiniz de darlanirsiniz bu surecte.
Kötü düşünmeyi hiç istemiyorum sizin düşünceleriniz çok önemli benim için moral veriyosunuzCanim ya tez kavusun ins. Seni cok iyi anliyorum. Vakit gecmez gibi gelir ama bir de bakmissin yillar gecmis. Mesgale etmen cok onemli. Sana tavsiyem kendi icini de sevgilininkini de ferah tut. Yoksa ikiniz de darlanirsiniz bu surecte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?