Çok özlüyorum.

ya aslında sana ne yazılır bilmeedim. zaten ayrı şehirledeymişiniz. ayrılıga alışmış olman lazımdı. ama aglıyorum diyorsun . demek ki b gidişine alışman için kendine zaman vermen lazım yazdım :)
benim eim iş dolayısı ile hep gider. gittiginin ilk 1 saati kendimi kötü hissederim sonra rutinime geri dönerim. gelişinde de cok sevinirim. ben de böyle...
Nasıl alışıyosunuz evet başta çok seviniyorum ama gitmesine saatler kala tam sarılırken ağlıyorum ben ağlayınca o da giderken zorlanıyo ayrı şehirde olduğumuz için buluşmalar değere biniyo :)

Yaa gençliğimi hatırladım,eşimi askere ilk gönderdiğim zaman geldi aklıma.Allah kavustursun.zor bir süreç ama sonradan konuşacak konu oluyor
Peki sizin ki nasıl geçti kavga ettiğiniz oldu mu o kadar çok şey sormak istiyorum ki aslında

Asker yolu beklerim
Günü güne eklerim
Sen git yarim talime de
Ben sılayı beklerimEn Büyük TÜRKİYE

Bu türküyü armağan edesim geldi..
Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin tüm askerlere.

Sabır
Dua
Ve hayatın akışına, ilgi alanlarınıza kendinizi kaptırmak.
Yapacağınız bu bana göre.
Sevip seviliyorsunuz ya, bu en güzeli.
sayılı gün de çabuk geçer, Allah kavuştursun.
Çok teşekkür ederim türkü çok hoşuma gitti Rabbim onu bana bağışlasın tüm hayallerimi geldiğinde gerçekleştirmek istiyorum

Ayy gözü yaşlı beklenen zamanlar falan.. Ne güzeldi bee.. Tadını çıkar :halay:

Nasıl alışıyosunuz evet başta çok seviniyorum ama gitmesine saatler kala tam sarılırken ağlıyorum ben ağlayınca o da giderken zorlanıyo ayrı şehirde olduğumuz için buluşmalar değere biniyo :)
adamın işi bu. gidecek. bunu kabul ettiikten sonra sorun kalmıyor.

Konuşmanız çok rahatlattı inanın. Kendime defter aldım tüm günlerimi yazıcam çalışıyorum işe yoğunlaşırım arkadaş çevrem varla yok arası genelde burayla da vakit geçiriyorum ben bekliceğime inanıyorum tek korkum kavga esnasında ayrılırsak diye inşallah hakkımızda hayırlısı olur çok teşekkür ederim :*
Neden ayrilasiniz ki. Askerdeki adam sevdicegine daha bir bağlanıyor, can sıkıntısından, özlemden ne yapacağını şaşırıyor. Sevgilisi olmayan bile eskilerden birine dadanıyor, birinin onu beklemesi moral oluyor orda. Benim beklediğim kişi romantizmden, kadın ruhu okşamaktan bihaber, katıksız bir kütüktü; askerde bana ne mektuplar yazdı, ne şarkılar dinletti, romantizmden uçacağım sanırdım :KK55:

Dönünce aslına döndü, ben de yere yumuşak iniş yaptım :KK69:

İçini ferah tut. Korkma. Allaha emanet et öyle uğurla sevdicegini. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.

Oooo hemde nasıl kavgalar ederdik.her gün her gün :KK48: çok özlerdik ondandı tüm kavgalar.o askerde olduğu için çoğu zaman alttan alırdım.(askerlik bittikten sonra dalga geçiyordum artık ne olursa olsun sen mecbur sun beni idare etmeye alttan almaya diye)gerçekten seviyorsanız birbirinize daha sıkı bağlanmanıza sebep olacak bir sınav bence.

Oooo hemde nasıl kavgalar ederdik.her gün her gün :KK48: çok özlerdik ondandı tüm kavgalar.o askerde olduğu için çoğu zaman alttan alırdım.(askerlik bittikten sonra dalga geçiyordum artık ne olursa olsun sen mecbur sun beni idare etmeye alttan almaya diye)gerçekten seviyorsanız birbirinize daha sıkı bağlanmanıza sebep olacak bir sınav bence.
Evet bizde yan yanayken kavga etmeyiz e tak ettiği olmuyomuydu hep alttan almışsınız ayrılma olmadı dimi bencede beklersek sağlamlaşır :KK24:

Oluyordu ama onun psikolojisini anlamaya çalıştım.geçici bir süreç olduğunu varsaydım donene kadar.tartışma tavır yapma falan oldu ama küs kalmazdık uzun süre.

Neden ayrilasiniz ki. Askerdeki adam sevdicegine daha bir bağlanıyor, can sıkıntısından, özlemden ne yapacağını şaşırıyor. Sevgilisi olmayan bile eskilerden birine dadanıyor, birinin onu beklemesi moral oluyor orda. Benim beklediğim kişi romantizmden, kadın ruhu okşamaktan bihaber, katıksız bir kütüktü; askerde bana ne mektuplar yazdı, ne şarkılar dinletti, romantizmden uçacağım sanırdım :KK55:

Dönünce aslına döndü, ben de yere yumuşak iniş yaptım :KK69:

İçini ferah tut. Korkma. Allaha emanet et öyle uğurla sevdicegini. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.
Söyleminiz içime su serpti olabildiğince alttan alıcam çarşı izinlerinde sıkmıcam kütahya çıktı acaba ortamı kötümüdür :cry:

Kızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.
Asker sevgili....oyyyyy kıyamam. Zorfur zor. Ama sayılı günler gelir geçer.

Kızlar napıcam ben?
Sevgilim askere gidicek farklı şehirlerdeyiz. Beni görmek için çarşambadan bugüne kadar yanımda kaldı evimize geldi yemeğini yaptım yedirdim gezdik hatta beklicem diye bir yüzük taktı alıştım 1-2saat önce gitti ve kendimi boşlukta hissediyorum ağlıyorum özlüyorum nasıl azaltabilirim göz yaşımı çok zormuş.
benimki de mayısta gidiyor
ne şanslısın beraber yeterince zmaan geçirebilmişsiniz gitmeden

Söyleminiz içime su serpti olabildiğince alttan alıcam çarşı izinlerinde sıkmıcam kütahya çıktı acaba ortamı kötümüdür :cry:
kız kütahya mııı ay ne güzel ya:)
benimki de kütahya çıkarsa göbek atcaz
27sinde belli olacak bizim
dua edelim birbirimize

Back
X